selfiju sakarība ar ilgstošām attiecībām

esot sens tāds ticējums, ka sievietei attiecības nekad nebūs ilgstošas, ja viņa pat selfiju nemāk uzčiņīt: lūpas tūtiņā, pusplika vannas istabā.

Tessa  vispar shito visu palasot, sapratu tikai vienu-cik labi, ka man nav neviena zelfija. fotoverteshana gan ir bail ieskatiities, vai tiesham nav draugu, lai nofotografetu.

fargo  "Kādu selfiju man vajadzētu uzčiņīt, lai uzrautos kāds Lieliskais Vīrietis, kurš specializējas uz kārtības ieviešanu virtuvē - visādi caurumi sienās, skapīša durtiņas, kuras drīzumā kādam uzkritīs virsū un vēl tās mistiskās cauruļu lietas... ???"

uz to var paraudzīties arī tā, ka Lieliskais Vīrietis ir piemēram vijoļmeisters, bet virtuves sadzīves nokārtošanai viņam ir nauda, lai noalgotu meistaru. tāds razklads neder?

DanaL  Fargo, te taču nav runa par naudu, bet par ... pat nezinu, kā to nosaukt.
Nesaukšu taču dēļ katras skrūvītes meistaru... Galu galā ir taču arī citas telpas. Par mašīnu es vispār klusēju. Tur vispār viss ir viena vienīga mīkla.

luiss  >DanaL Vrb tomēr vajag parevidēt anketu, ja jau nav Lieliskā Vīrieša? Rakstot, ka nevēlies iepazīties, caurumi sienās paliks. ;)

DanaL  luiss, paldies, ka palasīji manu anketu. Tādi gadījumi ir reti.
Ja rakstu ko vairāk, 9 no 10 gadījumiem, ne vēlāk kā trešajā vēstulē nonāk pie "Varbūt padraiskosimies?" vai "Maigs kuni kārojas?"
Tas apnīk.
Skaidrs, ka kādā jaukā brīdī nāksies pašai atrisināt visu to virtuves ķēpu...

luiss  Kas neriskē, tas nedzer šampanieti (lasi - netiek pie Lieliskā Vīrieša). :)

ago  bruce, cilvēku gaumes patiešām ir dažādas . ,,Uzvilkt,, vīrieti uztaisot pašbildi pusplikai ar lūpiņām bantītē ,ir vienkāršāk par vienkāršu, es pat teiktu elementāri:) Bet... man piem.tas šķiet lēti, nereti vulgāri un neinteresanti. Sievietei ir jāģērbjas un jāuzvedas tā, lai viņu gribētos izģērbt un samīļot , nevis pažēlot un sasildīt ar krūzīti karsta buljona. Vīriešiem ir laba fantāzija un atstājot vietu iztēlei, piesaista noslēpumainība un izaicina neatbildēts jautājums. Bet savu vērtību jebkurā situācijā vīrietis nosaka pats, pie tam vēl pretendējot uz ilgstošām attiecībām:))

patiikama  Ja nav seksiigs selfijs,tad nav riktiiga kjeeksha virtuvee:)))))))))

neko  nuss.. ja sieviete aicina ciemos ieskrūvēt lapiņu, tas viennozīmīgi ir mājiens uz kaut ko citu, jo vis maz pagaidām man nav izdevies sastapt nevienu tik glupu un nevarīgu, kas saviem spēkiem nevarētu ar šo lietu tikt galā. Tātad tas ir tika iegansts un nodomi ir pavisam citi:)
Viens no elementiem lomu spēlēs; vīrietis tēlo, ka neprot pats uzcept brokastu omleti, sieviete tēlo, ka neprot lapiņu ieskrūvēt. Tikai reizumis cilvēki ar šīm spēlēm pārāk aizraujas kļūstot smieklīgi vai pat nožēlojami.

Jebšu citējot ago "Sievietei ir jāģērbjas un jāuzvedas tā, lai viņu gribētos izģērbt un samīļot , nevis pažēlot un sasildīt ar krūzīti karsta buljona." Tā pat nekas labs ar nesanāks, ja vīrietis skrūvējot lampiņu sāks ticēt, ka dotā būtne patiešām ir tik glupa un nevarīga, ka nespēj to izdarīt un tas nav vienkārši iegansts uzaicināt viņu ciemos..

DanaL  Jā, neko, tev izdevās, Lieliskā Vīrieša jēdzienu noreducēt līdz Vienreizējas Lietošanas Lampiņas Ieskrūvētājam...

neko  Nus.. grūt nonākt līdz domām par Lielisko Sievieti skrūvējot lapiņas:P Vairāk vedina uz pārdomām par Mazo Nabadzīti.

meizu  ārpus lielpilsētas diezvai, bet pilsētās noteikt ir tādas, kas nemācētu.
Es pat zinu tādu kas omleti nemāk uzcept, bet tas jau cits stāsts :D

makinlijs72  aizej,uztaisi selfiju-jauns veids kā korekti pasūtīt d...st.

illbeback  Šo ticējumu noteikti izdomāja akmens laikmeta cilvēki dzīvojot alā un ēdot jēlu gaļu.

Postremo  kapeec ......tikai pusplika?:))
Bet ja nopietnaak, ir sava dalla taisniibas.

Deisa  Jā, bez šitādas mākas netikt pie ilgstošām attiecībām, kurās pašai seksi negribās, bet ieguļās gultā, papleš kājas, lūpas tūtiņā, un lai dzīvesbiedrs -rāž.

Vaukskis  Peronīgi es šaubos, ka tāds ticējums pastāv un ja ir, tad pareizi iztulkots. Selfiji nepastāvēja tolaik, kad kāda tagad pazīstama sieviete iepazinās ar manu draugu un nešķiet, ka tagad viņai ar viņu esot gadiem ilgā laulībā, būtu tapis kāds selfijs tēmā aprakstītās pozās; ja daudz, tad kāds klasiskāks selfijs varbūt ir kopā ar māsu, lai gan zinot no malas viņu attiecības, tas arī neizskatās īpaši ticami. ..Varu arī kļūdīties !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu