Kāda tad ir latviešu tauta? Tā, kura dzīvo Latvijaa šodien.

Daudzi apgalvo "katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelniijusi". Zinaama patiesība tajā ir :valdība ir Latvijaa dziivojoshie latvieshi. Par valdiibu vēl (arī atkaartoti), Latvijaa dziivojoshie vēlētāji =Latvijas pilsonji.

Vaukskis  Sejas tādas uz ielas itin kā ar emocijām, kad nesen dabūts ar ķieģeli; periodiku lasa maz vai nemaz; pārāk daudzi ļoti rupji lamājas, piedevām izteikti svešvalodās, nevis dzimtajā valodā; vismaz valdība mums izturas normālāk par tiem, kurus nākas sastapt sabiedriskajā transportā un uz ielas ! Vēl ir tāda lieta, ka ne sevišķi jaunākā paaudze ciena un ņem vērā vecākos cilvēkus, piemēram, atšķirībā no Japānas vai Dienvideiropas, par maz ir to, kuri tur godā vēsturi un kapu kopšanas tradīcijas, ar kurām Latvijā itkā izceļas citu vidū. Pēc sevis rakstu, ka latvieši Latvijā ir kūtri, gļēvi un grūti iekustināmi.

runcs51  Mums nav valdības-ir aukliņās dancināmi rotaļlācīši ar mazliet plānprātīgu vecmāmiņu priekšgalā.Vispār-kas gan labs var būt valstī,kur ārpolitiku vada izvirtis pedarasts ar saviem mīļākajiem un vadošajos amatos-visādu kalibru zagļi,meļi,demagogi un daži neonacisti piedevām.

erotiskafantazija  Lai paplašinātu redzesloku, nepietiek tik ar sēdēšanu vietējā pieturā, graužot semočkas un noskalojot ar divlitrīgo žļuru. Vajag izbāzt degunu ārā, paostīt svešu gaisu, apskatīt citur zaļo zāli un zilās debesis, lai saprastu, cik pie mums ir labi.
Un sāciet katrs ar sevi, lai lielās lietas mainītos, nevis čīkstat, cik viss ir slikti, sējot negāciju sēklu, kas, kā latvāņu lauki, izpletusies pār Latviju.
Domājiet, un dariet. Ja nesanāk, domājiet citu variantu, un dariet, esiet neatlaidīgi. Mums izdosies.
P.S. Tie, kas gvelž muļķibas, ka visi gudrie un normālie, no Latvijas ir aizmukuši, viens vēl te noteikti ir, un nekur prom netaisas :)

runcs51  Erotiskā fantāzija,tad tu būtu tas normālais?Vairāk gan atgādini valdības un naciķu uzpirktu pedarastu...

adamsone  Normāli cilvēki, lādzīgi, labsirdīgi un mierīgi. Varētu būt komunikablāki. Smaida maz, bet īsti nav par ko smaidīt,līdz ar to var teikt, ka adekvāti, netēlo to, kas nav.
Par valdību tirgojas partijas, partijas nav visa tauta, bet ļoooooti specifiska izlase.
Tautasdziesmas cirkulē šauros un specifiskos sektantu pulciņos, normālais latvietis dzied to, kas viņam patīk un viņam tautasdziesmas diezko nepatīk.;)

VECA_PIEPE  "katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelniijusi". (c)

...un atkal visu bezpraatu uzlikt uz tautas pleciem, lai taa stiepj to savu nopelniito nastu?
Labs sauklis, izdeviigs korupcijas aizsegs valsts valdiibai. Latvijas vairs nav,...ir palikusi vairs tikai zeme- miilja, pasakaini skaista un latvieshu sirdiis tuva,...kura arii tiks paardota Lielajam Sveshumam. Kursh to iztirgos,...vai tauta?

VECA_PIEPE  ...un kas ir shiis pasakaini skaistaas zemes tauta,...vai latvieshi?

non_grata  kāda iztirgošana, nabadzība, bēdas utt., par ko jūs dārgie murgojat?? Visās tautās ir lumpeņi kuriem viss mutē jāieliek un tad vēl nav labi, kur tad tādi nav?? Es esmu Latvietis kurš dzīvo savā zemē, savās mājās, neko netirgo, +/- apmierināts ar valdību, no nekā neatsakos, kāpēc emigrējušajiem liekas ka mēs te nez kādu upuri nesam?? tā ir parastā savu acu aizmālēšana. Varbūt vienkārši dzīve mājās nav domāta visiem(sataisa sūdus un jātinās), varbūt vispār dzīve nav domāta visiem?? tieciet ar sevi skaidrībā un tad vainojiet tautas, valstis , valdības.

runcs51  Non grata,tā dzīve tev tik laba laikam ir tāpēc,ka barojies no vienas siles ar valdošo noziedznieku eliti-konkrētāk-no manis un vēl citu maksātajiem nodokļiem...un jums vēl liekas maz-grib tautu laupīt vēl vairāk....no tādiem parazītiem jātiek vaļā-jo ātrāk,jo labāk...

non_grata  runčuk, ne mūžam;)

neko  runčuk : saki man tā... un kas normālam strādājošām cilvēkam pie labas veselības var būt vajadzīgs no valdības?:) Tu viņai samaksā nodokļu,viņa par to tevi liek mierā... viss. Piedevām tā valsts sile LV ir tik pliekana, ka viņas virzienā nav pat vērts skatīties. Toties ar savu darbu var atļauties ataudzēt 2x resnākus vigus kā jebkuram valdības vīram.

Closing_Time  nekāda, pilnīgi nekāda tā tauta.

Closing_Time  p.s. man pat ļoti patīk, ka tā latvju tauta skatās amerikas un rietumu virzienā, ka tai sirdi silda visādas valentīndienas un helovīni, ka kuņģus tai silda mak un hesburgerdonaldi. Ka dzīvi tie pavada visādos tviteros tērpušiem svešu zemju džemperos. Ka uz teātri tā iet džinsās un bauda pseidoteātrus un mākslu. Jā, patīk, tas tikai manī vairāk vieš pārliecību, cik degradējusies tā tauta ir, un nav tai nākotnes savas, vien atliek tai slimot tālāk, līdz saslims pavisam un beigta tā būs. Nav viņai vērtības itin nekādas šai pasaulē.

psychobitch  nervoza un neskaidrība par nākotni, šo nervozumu pietuvina cinismam...

Ronis26  /2015-11-08 16:55/...kāpēc emigrējušajiem liekas ka mēs te nez kādu upuri nesam?? tā ir parastā savu acu aizmālēšana.
....

....bik, kļūdaini .
Lielai daļai emigrējušo neliekas ,ka Tu /vai ar Jūs/ nez kādu upuri nesat !
Viņi ,vienkārši , ZIN tos,kuri Latvijā "patriotiski "Turpina dzīvot.

Ja Tu,non_grata, neesi To cilvēku skaitā-->tad Apsweicami !
Bet, "Strausa Politika" neizslēdz To Loku,kuru Tu neapzini.... ;)
/...un tā Demagoģija par tiem Lumpeņiem....ha -ha .... arī Atgādināja par Tiem Gudrajiem vīriem,kuri Ticēja Trim vaļiem(vai Ziloņiem),kas zemi notur Pasaules telpā ! /

Diez vai: ja viens Melns kaķis ,skrienot pāri Ielai ,IR izraisījis autonegadījumu.....
...Mums būtu jāizdara SECINĀJUMS,ka--> Visi Melnie kaķi IZRAISA avārijas ??!
;)

runcs51  Neko,es tev piekrītu,tikai ir viena niansīte-ja tie nodokļi netiktu regulāri celti un netiktu izdomātas visādas viltības,kā no tā,kas kaut ko dara un gūst kādu peļnu,nolaupīt katru gadu aizvien vairāk un vairāk.Ar uzņēmējdarbību nodarboties jau te sāk palikt nerentabli...

aroganis  Latviešu tauta sākas katram ar sevi. Tālāk domā pats............

Labrador  Kaada tauta,taada valdiiba.Pienjemsim,Juus atstaajat pie durviim velosipeedu.Divaas pilseetaas-Latvijas pilseetaa,kur dziivo tikai latvieshi un Norveegjijas pilseetaa,kur dziivo tikai norveegji.Kur aatraak nofenderees velo!?

likky666  Nesen lasīju vienu anekdoti - ja mūsu balsis vēlēšanās kaut ko nozīmētu, tad mums nemaz neļautu balsot.
Vārdu sakot, latviešu tauta ir cerību pilna. Dara ko var, cer, ka būs labi un nesaprot vai arī izleikas nesaprotam, ka tai pūš miglu acīs. Var jau būt, ka es kļūdos, bet nu, reizēm jau vairs nevar saprast, kam īsti ticēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu