Kas tevi sašauj lasot iepazīšanās anketu?:)

Tikai lūdzu nopietni, bet ar humoru, jo bez humora šito sagremot nevar, pat ja kuņģis būtu zālēdāja.
Es nupat ievērtēju kādas sievietes anketu un manī radās šaubas par sevi...sekojoši...180cm (aptuveni), svars nav norādīts (tas pat vairs nav aizdomīgi:) ) un kas pats labākais, ka prasība vīrietim- lai nav gļēvulis (es nopietni sāku par sevi šaubīties:)
Ja anketā no manis pieprasīti ienākumi, tad manī rodas šaubas, vai attiecības šādai personai būvētas uz pareiziem pamatiem... lūdzu, satiecies un pati secini, vai vīrietis ir nopietns, vai var būt nopirks Tev pudelīti cocas un tad vēl sūdzēsies, ka ... par maziem, ka ... par aukstu:)
Kas BESĪ jūs?

skai  Iesmaidu, ja vīrietis labākajos gados anketā lieto deminutivu - labs cilvēciņš, kāds esu, tāds esu :-)

Vilkabele  Mani nebesī anketas, kas mani neinteresē. Savukārt, ja interesē, tad nav laika besīties.

Postremo  kas mani nossokee sieviessu anketaas? Klaja rupjiiba. Ir taadas .....vaaveres te, kas te atllaujaas uzbraukt potenciaalajiem kandidaatiem jau passas personiigajaa anketaa ar vienkarrssi prastiem tekstiem. Taadi, un taadi, nerakstiet man, neteereejiet manu "zelta veertiigo" laiku utt. Es paarveidoju protams pieklaajigaakaak te. Pretiigas sievietes....:(

Kaadreiz gribaas sakolekcioneet tos tekstus, ko vinnas atllaujaas te, bet tad...atkal padomaaju , nu lai tak , kam vinnas vajadziigas.Nekam.

Knifolija_beta  Šeit ir iespēja pētīt anketās cik ir ļoti izkopta melu kultūra. Vīrietis meklē nopietnas attiecības - ir četri un vairāk bērni, divi dzīvo pie viņa. Precējies - dzīvo atsevišķi. Faktiski kopīga māja, it kā laulātā dzīvo 2.stāvā un viņš(67 g.) 1.stāvā, bet bērni ( 11.g;9 g.) pa visu māju, virtuve kopīga.Labas attiecības ar bijušjām (4) laulenēm. Vai nenopietns vīrietis vispār apjēdz, kas ir nopietnas attiecības?

fargo  paga, tu lasi anketu, kuras saturs tev nepatīk un neuzrunā, tomēr tu raksti tai personai, lai ko? sameklētu kašķi? izmisuma dzīts?
es piekrītu, ka daudzas anketas nekādi neveicina to izveidošanas mērķi, bet ir labas. mazāk. raksti tur.

par peldkostīmu. domā, ka jo plikāk un seksīgāk, jo labāk. tas noteikti piesaista uzmanību, bet tā uzmanība nāk no tiem, kurus gribēs?
vai arī kā te mineja, anketas, kurās tiek nolikts līdz ar zemi dzimums, ar kuru cer iepazīties. aiz tādiem tekstiem esoši motīvi ir grūti loģiski pamatojami, ja ņem vērā, ka iepazīties tomēr tak grib.

Neratnais  Тёмная ночь,
Кто то спи@дил пулемёт.....

shakkira  Mani nesashauj , bet uzjautrina, ka tas, ka precēts, nedzīvojam kopaa noziimee-guljam katrs savaa gultinjaa vienaa vai dažādaas istabaas....

coldlands  Pofig, gara, tieva, apalja, isa, bernini sesi ok meitina pecina......, galvenais lai milja butu:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu