Ko grib vīrietis?

tie, kuri meklee attiecibas, ko jus gaidaat no sievietes? luudzu pa punktiem, konkreeti.

bitite17_1955  Meitenes ,pieversiet uzmanību , Neko , man gribas rakstīt tiešām ar lielo burtu , tādu sapratni ,kā viņam nēsmu sastapusi vīriešu vidū , lasu viņa komentārus un domāju ,būtu es jaunāka ... ,bet gan jau kādai palaimēsies ! Tā ir 300 punktu taisnība , ka vispirms sieviete ,vai vīrietis ir jāiepazīst ,nevis uzreiz OPĀ .Un arī attiecības ir jāveido , tās pašas no gaisa nekrīt , ja nu vienigi kā Closing- Time tās nav vajadzīgas tad - piedodiet , man nav ko piebilst savam iepriekšējam komentāram !

JurisK  Protams, ka augstu garīgumu, dvēseles daili, uzticību un pašaizliedzību, arī prasmes kulinārijā ir vēlamas, lai gan ne noteicošās. Izglītotu un gudru, tādu, ar kuru patikami parunāt gan izstādē, gan operas starpbrīdī, un ne tikai par mākslu. Lai gan, godīgi sakot - tas viss ir tukša skaņa un makaroni bez tā, ko kā godīgs vīrietis pirmais pateica Closing_Time´s. T.i. - tādu miesisku daili un seksapilu, lai no balss skaņas vien jau saceltos! Bet tas bija sen, vairs ij neatminu, kad svešiem sievisķiem uzbāzos ar runām par pikaso!:)

Bembiste  Sievietes pašas nezin ko grib ... kur nu vēl uzminēt ko grib vīrieši ;D

marta5  Patiesībā sievietes ļoti labi zina,ko viņas grib (tā atkal ir kārtējā stereotipiskā sabiedrības domāšana,klišeja)...bet tiklīdz tā gribēšana tiek kkādā veidā saistīta ar vīriešiem,tad tas darbojas,kā atruna vai attaisnojums,ka nezina viss. Tās gaidas,ka otrs dos mums to,ko vēlamies,ko zinām,ko gribam(jau miljoniem reižu tas te tiek apmuļļāts)...gribu,gribu,gribu-atkārtojiet skaļi šo vārdu vairākas reizes un sapratīsiet,cik tas baisi skan. No tā,ka mēs ko gribam vai negribam (attiecās uz abiem dzimumiem),nekas nemainīsies...airē tālāk(tulkot krieviski) :D:D:D. un,kamēr prātos neiestāsies briedums un kamēr neiemācīsimies cienīt un pieņemt un MĒĢINĀT izprast pretējo dzimumu tādu,kādu Dievs to mums paredzējis,tikmēr tā gribēšana arī paliks bērna gribuļa līmenī...tā arī vārtīsimies pa grīdu veikalā un kliegsim-āāāā gribu gribu gribu!!!!...bet,vai vajag????....Tāpēc jautājums patiesībā ir-vai mēs gribam to,kas mums patiešām ir vajadzīgs??? :)

plikaaKAAJA  ...sen jau neko ir iemīlēc! Un-kas no tā? Bruņurupucīti jānopērk.

Chris1986  Grib, lai sievietei viņš būtu patiesi ļoti svarīgs un lai viņa bez viņa nevarētu dzīvot

Rashela  Pēc instinktiem vīrietis vēlas veselu, auglīgu, seksuāli gribošu un uzticamu sievieti, kura nodrošinās viņa DNS izplatīšanu un uzņemsies rūpes par bērnu līdz tas kļūs patstāvīgs, pats nodrošinot sievietes un bērna drošību, aizsardzību un materiālo stabilitāti, lai bērns varētu veiksmīgi attīstīties un kļūtu par veiksmīgu pieaugušo, kas nesīs tālāk ģimenes DNS.

Vaukskis  ..Lai būtu, kas uztaisa pie reizes ēst - pirmo, otro, trešo ēdienu vai kādu no tiem..- arī man; lai būtu, kas piešuj iztrūkušo pogu, saremontē apģērbu; lai būtu kāda, ar kuru pārgulēt; lai būtu kāds cilvēks blakus, ja atgadās kāda liksta; galugalā, lai būtu dzīvesdraugs, uz kuru var paļauties, kurš ir godīgs un atklāts.

Postremo  Elementaari, Vatson :) - lai ir...man sirds draugs,lai maak radiit maaju sajuuutu , lai nezaaggee, un neizgaazz savus garastaavokllus uz mani, lai ir smuka/sexy , un tas sex...ir vienkaarssi super. Tas viss.Veel jautaajumi?

Fredis13  Nu,akurāt,kā dzīvē-jautājums tiek uzdots vīriešiem,taču biezā slānī ar savu sakāmo spraucas klāt-nu,tās ar tiem pautiem!Mans vecaistēvs teiktu-tak pastāv pie ratiem,lai cāļ ilksis neapdirš!

runcs51  Protams,ka sieviete-kā savādāk...kotletes var nopirkt jebkurā kulinārijas nodaļā....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu