Sievietes 40+, ko gaidāt no attiecībām ar vīrieti?

Bērni vairāk nav jārada, daudzām šajā vecumā jau izaudzināti, materiāli esat stabilas, draugi, hobiji ir, kas pietrūkst? Sekss, skaidra lieta, bet ko vēl varētu cerēt sagaidīt? Kompanjonu pie TV? Balles partneri? Citi varianti?

gertrude  Foršu kompāniju un tā kā esmu ļoti nepraktiska, tad kādu, kurš prot naglu taisni sienā iedzīt.

mieru_tikai_mieru  dvēseles radinieks? Svešs vecis, kam tikai ledusskapja izēšana un sekss prātā? Nebūs. Joprojām lieku uz bērniem - tāda radniecība, ka maz neliekas.
Es nepaliku tajā, kas man zuda,
Kas aizčaukstēja rotaļīgās putās.
Kaut zeme reizēm grīļojas zem kājām,
Kaut nepaliktu tajā, kas man zuda,
Es sevi savācu un saglabāju.
Mans rieksts vēl lazdā,
Nevis lapās pērnās,
Es dzīvoju ne vīriešos,
bet bērnos.

/ Ārija Elksne /

Chris1986  Nu, tās visas ir tukšas fantāzijas nekādīgi nesaistītas ar realitāti, no sērijas: "Ko jūs darīsiet ar miljonu, ko vinnēsiet mūsu loterijā?" :D
Ja vīrietis ir daudzmaz sakarīgs un pieprasīts, tad viņš visticamāk neskatīsies un apm. sava vecuma sievietēm. Bet tādu, kas būtu gatavs jēmājs, tas parasti ir arī "ledusskapja izēdējs" un tādu savukārt viņas negrib. Vobšem - šaurā bezizeja

pusnakts21  seksu.un veelams ar jaunaaku.

skabarga  :) Tikai seksu ar spējīgu un jaunu vīrieti .. JO kompanjons ,draugs un tas , kurš gaida ar mājās ar NEVILTOTU PRIEKU ir mans rotveilers.:):)

jadore  Otrs cilvēks caur sapratni un pieņemšanu var kļūt tuvāks par vistuvāko. Bērni ir daļa no mums, ar visām no tā izrietošajām sekām, bet manuprāt bērniem savas dzīves dzīvojamas.

Postremo  ir jau kas arii peec tiem 40 ciitiigi turpina "kaccaat pravas"....un dziivot vientulli. Jo nespeej, negrib, piennemt to, ka nav, nu nav baltaa prinncca , balata zirgaa veertas tomeer.Palasiet anketas te taadaam...:( Taadas prasiibas uzstaada, ka liekas, ka nu vinnai buutu passai jaabuut gandriiz vai ideaalai, bet realitaatee...:(
Manupraat, peec tiem 40, ideaali, ja var atrast otru cilveeku, ar ko gribaas tos...sauleektus sagaidiit kopaa. Un viss.

bitulis  Izlasot augstāk rakstīto,mani secinājumi ir bijuši tuvu īstenībai! Sievietes 40+ meklē vīrieti nesteidzīgi lielākoties komplektam,kāds ir viņas paziņām darba kolēģēm utt. Naglas sišana var pagaidīt,steigties nav kur. Jo vairāk to +++ aiz 40,jo praktiskāka pieeja. Būs ar ko iziet uz ielas,skapīti pieurbinās utt. es šim ledusskapi ļaušu patīrīt un kādu komplimentu uzmetīšu!
Protams,kā visur ,ir arī izņēmumi. Pie vientulības var tomēr pierast un šķirties no tās tikai komplekta pēc,nav prāta darbs.
Lielākajai daļai vīriešu ar ledusskapi vien nepietiks!

runcs51  To Skabarga...Droši vien mazliet padebilu *dēliņu*,kuram sava vecuma meitenes nedod,tad nu šis krīt uz nogribējušām tantiņām pēc 40-dabon nodrāzties un viena otra par to vēl arī naudu iedod...tagad tas esot modē,jo liela daļa no jaunajiem ir deģenerējusies kā fiziski,tā garīgi...

pusnakts21  man liekas diivaini, ka virietis ap 50 (nezinu kaa ir istenibaa) sauc sievietes peec 40 par tantinjam....

runcs51  Pusnakts,tāda sieviete jau faktiski arī ir tantiņas līmenī-tādas tantiņas,kurai domāšana aizķērusies kaut kur padsmitnieces gados...runājot pa telefonu ar tādām vairāk sanāk monologs-cenšos klusēt un noturēties,lai nesāktu skaļi ņirgt-izsmieties var pēc tam...

skabarga  to runcs51 (2015-11-28 08:58) viedoklis

tā kā tu raksti varbūt notiek čangalienā ,tur varbūt visu vecumu sievietes krīt ģībonī jau tevi tādu 50+ jaunēkli :) ieraugot vien...gan padebīlās meitiņas ,gan nogribējušās tantiņas ...:)

Jā un vēl paturpināšu monologu:) ,lai skaļāk vari ieņirgt:) normālie sastop normālos , bet ..padebīlie padebīlos :)

_Krasula_  Kopā pavadītu laiku, kopīgus piedzīvojumus; tomēr ne patstāvīgu klātbūtni. Abpusēju morālu atbalstu. Divvirziena kustību ledusskapja virzienā.
Protams, gribētos just arī savu nozīmīgumu, kas sniedzas tālāk par iekāri. Tādu mazu mīlestībiņu, nu pavisam mazu. Taču to jau tā uz līdakas pavēli nevar pasūtīt.

Elektra  Cik nožēlojami, ka uzskatiet, ka pēc 40 jūtu pasaulē kaut kas mainās, protams, traucē prāts, bet žogam, ko prāts uzceļ, jūtas viegli tiek pāri....:)

Vaukskis  Bezmaksas remontstraadnieku vai cilveeku ar "zelta rokaam" "pa leeto", jo, sievietes- esiet godiigas ja ne pret citiem cilveekiem, tad vismaz pret sevi, vairums sieviesju ar esosjo visvisaadu vajadziigu pakalpojumu tirgus cenu liimeni, tos izmantojot peec pilnas programmas, muusu republikaa nobankroteetu vai buutu spiestas aiznjemties, taa kaa lielaako dalju naudas noteikti taapat jau jaaizdod par paartiku, dziivesvietu un veseliibai. Tomeer ir pa pilnam citaadu vajadziibu, viskautkas luuzt, sabojaajas, lai cik tehniski progresiivaa laikmetaa dziivotu !

kwinta2  Kā ko? Mierīgas vecumdienas divatā. Viss jau ir, bērni lieli, var darīt visu, ko naudas maks atļauj.

piparbecinja  Visu pārējo. Nav jau eskortpuisis, kam ir daži konkrēti uzdevumi.

psychobitch  abpusēju mīlestību...

niita  Vajaga taču kādu ko ...«zāģēt«!!!

VecmeitaARrunci  Man vajag psihoterapeitu apvienojumaa ar draugu.Pie tam-finansiaali izdeviigaak ir dziivot divataa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu