OHO

Kāpēc cilvēki aprecoties gadiem ilgi neizdzēšas OHO?

jozolsen  Arī precētiem nepieciešamas patīkamas izklides..

inaralaima  Senais,labais izteiciens-precēts jau nav miris !!!

tudalins  Vienkārši. Smeļās pieredzi un jaunumus no šeit mītošiem gaišiem prātiem.

laukroze  ja nav uzticēšanās savā starpā, tad nav ko precēties, kā zināms mūsdienās daudzi pāri dzīvo kopā bez precēšanās un,tad nemaz arī tik muļķīgus jautājumus kā precētie neuzdod..;)

Neesmu_Alise  Ar to jārēķinās........Ilgstoša uzturēšanās iepazīšanās portālos velk līdzi pamatīgu paziņu loku. Rezultāts - daži turīgāki paziņas, kas jau laimīgi attiecībās, stāsta, ka ik pa laikam kāda īslaicīgā no pagātnes piezvana un koķetē nepārprotami......

Deisa  Nu izdzēsties būtu vajadzība tad, ja šo saskata tikai un vienīgi kā iepazīšanās portālu ar seksuāliem nolūkiem, izslēdzot iespēju, ka var vienkārši tāpat socializēties un papļāpāt. Man, piemēram, grūti iedomāties, ka apprecēšos un tad man visi citi ļaudis kļūs absolūti vienaldzīgi, neinteresēs parunāties, papļāpāt, paklačoties, paspriedelēt utt. Kur tas viss pazudīs? Salīdīs laulībriņķī???

preilene  Varbūt tāpēc, ka neviens nav pateicis, ka pēc apprecēšanās no oho jāizdzēšas??

taizelis22  Precēts jau nav miris!:D

Ananda_A  Ar ko oho sliktāks par tramvaju? Tur tak ar precētie brauc kopā ar neprecētiem un iepazīties ar var, ja grib!:DDD

neko  Neesmu_Alise "Ar to jārēķinās........Ilgstoša uzturēšanās iepazīšanās portālos velk līdzi pamatīgu paziņu loku."
-------
Ja cilvēks nedzīvo pašizolācijā viņam vienmēr ir paziņu loks un šinī paziņu lokā ir vienmēr ir ar tādi, kam ir ne tikai nevainīgas intereses.
Aiz kam " ik pa laikam kāda īslaicīgā no pagātnes piezvana un koķetē nepārprotami...." - nu tā ir katra daudz maz jēdzīga vīrieša (un domājams ar sievietes) ikdiena neatkarīgi ko saistības ar iepazīšanās portāliem.

fargo  neko (2015-11-30 23:42) viedoklis
kā čomi ezera malā sēž, makšķeres udenī, pat ja zivi nemaz nevajag? :)

Samila  neizdzēšas? nu un? ko tas izmainītu? seksu var atrast dajebkur... arī bez oho ;)

neko  fargo: cilvēkus nosacīti var iedalīt 2 grupās; vieni mācās un dara visu lai viņiem teiktu "jā"; otri savukārt pamatā ir aizņemti ar to kā kā iemācīties pateikt "nē", kā pateikt to saudzīgāk... utt.

Jebšu kā kā mēdz stāstīt: sakumā vīrietis mācās panākt, lai viņam saka jā; atlikušo dzīvi šamais pavada trenējoties teikt "nē" :) Un oho ir lieliska vieta kur izkopt abas šis mākas:)
Galu galā ja tā palasa tēmas vairums attiecību problēmu tomēr ir saistītas ar nemācēšu pateikt tieši "nē".

Tā līdzībā runājot; arī pudele laba ruma vienmēr stāv uz galda rokas stiepiena attālumā. Un tā kā esmu pats sev saimnieks tad vienīgais kas nosaka cik ātri viņa tiks iztukšota iesmu tikai es pats. Bet biežāk kā reizi pāris mēnešos man viņu manīt nenākas, lai ar kādreiz viņu būtu bijis jāmaina katru dienu..

Postremo  nee, nu normaali ir, ja peec appreceessanaas visus draugus pasuuta d ? Tiessaam ?
Varbuut nespej sajeegt, ka te ir ari cilveekiem draugi vienkaarssi.

Menesserdziga  Pirms laulībām meklējas, pēc laulībām fufeli dzen un kaitina OHO palicējusi, kas gadiem neko nav atraduši. Lielākā daļa šeit tāpat neko nemeklē.

labaa1980  Un kā vēl izdzēšas!!! Bet pēc laiciņa ir atpakaļ ar citu profilu! Sarakstās tālāk un viss notiek...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu