Priekš kam sievietei ar 2-3 bērniem atrasties iepazīšanās portālā?

Lasu anketas, ka daudzām te 2-3 bērni un gadi jau daudz. Kā viņas te vispār nonākušas un Priekš kam sievietei ar 2-3 bērniem atrasties iepazīšanās portālā? Tiešām nekā labāka nav ko darīt? Vai tad visu laiku un spēkus nepa´mnem rūpes par tādu bērnu baru? Un kam viņai vēl svešs vīrietis? Sekss sen nav bijis? Un kā vispār ar 3 bērniem var nokļūt iepazīšanās portālā? Tipa viss bija labi, sadzīvojām 3 bērnus, bet viņš aizgāja pa kreisi un nu viss cauri un punkts? Njā .. A kur atbildība?

Maarka_Tvans  Normāli ir sieviete ar pāris bērniem.Man tādas jau ir bijušas aš divas, ar kurām precējos.Bērni nav problēma, problēma ir uzmanības sadalē.Ar otro tieši bērnu dēļ pašķirāmies, jo privātās dzīves reizēm i naktī nebija.Ar trešo jau jopcik teju 20 būs nodzīvoti, bet problēmu nav.Bērni uztver gandrīz kā tēvu.Un vispār, ir labi pie uzreiz gataviem tikt.Nav tas bļāviienu periods jāizdzīvo...:)

Piparkuka  Muļķis! Ja ir "normāls vīrietis", kā tu te raksti augstāk, tad viņš nekur neies ne pa labi, ne pa kreisi. Tā dara tie, kas nav normāli vīrieši un kas vispār neskaitās tad vīrieši! JA viņam ir sieva un bērni.

Vanesa15  Tā ir taisnība, ka normāls vīrietis, ja attiecībās viss kārtībā, apkārt neies. Būs atbildīgs gan savā izvēlē, gan arī par saviem vārdiem un darbiem. Visiem tiem tirliņiem, kas nevar krānu saturēt, kaut kas nav ar galvu kārtībā.

Sermule  Sieviete var atrasties iepazīšanās portālā līdz pēdējam elpas vilcienam, ja viņa to vēlas un ir brīva, neatkarīgi no vecuma un bērnu skaita! Punkts! Bez komentāriem! Katrs ,lai skatās pats uz savu dzīvi.

Closing_Time  Tās ar tiem bērniem, kuras izšķīrušās, tās nu tagad tās brīvās :))) Tad nu viņas kniebjās ar vienu, ar otru, trešo, septiņpadsmito. Savu īsto meklēdamas. Viņas taču brīvās. Un nu ir mūžīgā meklējumā :))

IzlozeLOZE  nabaga žurkPēdiņš!
neko pareizi--izcili atbildēja! nav nekā piebilstama!

IzlozeLOZE  neko (2015-12-04 23:06) viedoklis 0 13 DanaL: "Pareizi. Nevis portālā viņai vieta, bet rituālo pakalpojumu sniegšanas firmas sarakstā rindā pēc zārka. "

Zārku jau nu tradicionāli iegādājas sasniedzot pilngadību:) Tad viņu noliek bēniņos un izmanto ābolu glabāšanai. bet vienmēr ir pa rokai ja nu kas. Tas tik visādi plikadīdas viņu gādā pēdējā brīdī:)

Autoram: tu tiešam ceri ka šodien būs tā laimīgā diena, kad uz šo jautājumu, ko tu te ar apbrīnojamu regularitāti uzdod jau vismaz gadus 5 beidzot saņemsi atbildi?:)

kā variants: viņas te vienkārši savām meitā vīrus un sev topošos znotus meklē.

Closing_Time  To jau viņas sav rezervers plānā ielikušas, bet līdz tam taču jāizkniebjās līdz nemaņai ar pusi pasaules vīriešu. Tipa īsto , vienīgo meklē, atsijā tā sacīt kandidātu.Ja nu paveicās kādu dīvainīti noķert, kurš to celulītpakaļu ar visām savām atvasēm savāks. Tai pašā laikā tēlo svētās, un sevi jau nebūt pie prostitutām nepieskaita.

jozolsen  Nožēlojami ir, kad sievietes ap 40 un bez bērniem-turpinājuma...Man viņu patiesi žēl..
Ne jau es kāda dzīvei varu būt soģis..,kā te daudzi cenšas par tādiem būt..

ChewbaccaTheWookie  Te visi nez kāpēc defoltā pieņem ka tie bērni dāmai ir galīgi sīki un prasa nepārtrauktu uzmanību, bet lielā daļā gadijumu tie ir jau pusaudži vai pat pilngadīgi cilvēki, kuriem ar mammu ir tik vien to attiecību kā šad tad apciemot, palīdzēt finansiāli un retu reizi palūgt kādu padomu. Loģiski ka sieviete nedaudz pēc četrdesmit vai drusku pirms piecdesmit, ja vien nav galīgi ´´nolaidusies´´, ir labā formā, domā par sevi un seksu arī viņai gribās. Pirmais vīrs ar viņu kopā savu primāro pienākumu ir izpildījis, respektīvi ir bijis blakus bērnu audzināšanas procesā, un pēc tam devies tālāk, ja tajā pārī gadu gaitā tomēr ir parādījušies vienam no otra atšķirīgi interešu virzieni.
Kas vainas šādai sievietei? Pilnīgi nekādas! Tā ka var mierīgi saiet kopā un priecāties uz nebēdu.

kuks10  nenosodu ,jo sievietei dominē izdzīvošanas eleksīrs un domās par bērnu labklājību un varētu normāli iekļauties sabiedrībā un dzīvot,nevis eksistēt ,kas reāli ir pašlaik..Ja skaista un ir ar veci kopīgs fīlings- vecis paņems ar visiem trim bērniem..

limonija  Tikpat labi var pajautāt - ko te dara vīreļi ar 2-3 dabiskajiem zobiem mutē(pārējie mākslīgi)?:D:D:D Vai tiem nav jāpalīdz mazbērnus(2-3) pieskatīt, nevis uz jauniem skuķiem jābolās?;)

puffff  .....sieviete,,,,kaut ar pieciem berniem var un drikst atrasties kur vien vinja grib,,,,,
,,,nesapratu jautaajuma,,,jegu,,,,Par ko atbildiba,,,,

likky666  A kāpēc ne? Vai tad šīm sievietēm nevajag vīriešus? Vai tad tāpēc viņas nespēj but sievietes?

Deisa  A viņu bērni piereģistrē, lai mamma beidzot tiek pie sakarīga vīrieša. Bērni jau vēl nemāk noteikt, kur tie sakarīgie ganās. :D

Deisa  Chris - joki, ne joki, bet pirms gadiem pa TV reklamēja kādu iepazīšanās portālu un jaunākais puika teica - mamm, piereģistrējies, ja ne, es to izdarīšu Tavā vietā. Un nav viņiem tēvs ne dzērājs, ne varmāka. Pietiek ar to, ka interesējas par bērniem labi ja 3reiz gadā, bet viņi grib līdzās vīrieti kā autoritāti, no kā mācīties būt pašiem par veiksmīgiem vīriešiem. Tēvs tāds viņu acīs vienkārši nav.

Deisa  Mani bērni jau no pirmajiem soļiem tika audzināti būt patstāvīgi savos darbos, vārdos un domās. Neko neesmu borējusi. Kad mazi sēdēja pie loga un gaidīja, kad tētis atbrauks, ļāvu sēdēt un gaidīt. Tētis neatbrauca un nekas jāsaka nebija. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu