Bezgalīgā iepazīšanās

Jautājums oho"zelta fondam":kur ir problēma,ka jūs šeit atrodaties 5,10 vai 15 gadus un neizdodas iepazīties?Pašu ambīcijas un nespēja sabalansēt iespējas ar vēlmēm?Publika galīgi garām?Liktenis,nežēlīgais?

Stefaanija  Monta, un arī Tu, vai ne :)

riks086  -> MontaCool 2015-12-23 22:50
Zini, dažreiz ir brīži, kad pēc darba dienas (īpaši vēlā rudenī, ziemā, draņķīgā pavasarī)piespiest sevi atraut pakaļu no krēsla ir diezgan pagrūti. Tad nu OHO ir laba alternatīva vienkāršai slinkošanai dīvānā. Vismaz rakstveida izteikšanās prasmes tiek uzturētas.... :D :D

coldlands  Tad ko, neviena nevelas seit iepazities, uzturas seit lai tik pamuldetu:(jopcik ko tad es seit daru, un tortiks ledusskapi, i pukites vaze, bet seit tikai muldetajas, ahhh:(

jozolsen  Šeit jau vairākums ir vāvuļotājas- bezcerīgās teorētiķes..Gadiem ejot arvien vairāk izprot bezcerību..Vienīgā,ipašā,uzticamā līdz mūža galam,ķimijas-dopomīna,prihvatizējošā monogāmiskajā verdzibā,mazohistu satikšanas fantāzijās-gaidules..
Darītājas(i) tiekas,SAPAZĪSTAS un bauda realitātē ar šā portāla palīdzību..

Dzhaz  Vispār,iepazīties nopietnos nolūkos var tikai baznīcā.
Puisis ir noskatījis izredzēto un kādus 3-5 gadus viņai "met" ar acīm,līdz kādu svētdienu pēc dievkalpojuma uzdrošinās viņu uzrunāt,kad tā ir atgājuse nostāk no pārējām meitām!
.
P.S.
nu,par oho - nav zināms,ka kāds būtu kādu savaņģojis! :)

Stefaanija  Dzhaz, ja nopietni, tad ir zināmi reāli pāri, kuri iepazinušies šajā vai citos portālos.

runcitis15  Pārsvarā te daudzi izklaidējas!Arī izgāž žulti un viens otru tracina!Haha!
Kāda vēl iepazīšanā!

Mazaa_naarinja  Dzhaz - Zini, mēdz teikt, ja ilgi skatās uz meiteni, tad var redzēt, kā viņa apprecas! Tāpēc 3-5 gadus mest ar acīm, ja reiz ir noskatījis... prātīgi? Diez vai.

Deisa  Monta - un mani arī ieskaita pie ilggadīgajiem, kaut esmu tikai 3 gadus. A pamuldēt gribās. Lai es visu šito ar vīru runātu? Viņš ātri vien nojūgtos. Ha ha. Jozis sludina, ka vīrišķiem vajag n-tās seksa partneres. Bet es savukārt - ka sievietēm noteikti nevajag visu savu muldamo pavērst pret vīru. Lai to klausās tie, kam tā muldēšana patīk (ja nepatiktu, tad jau te neatrastos) :D

janisb  Atdeve no svaiga profila ir apmēram 3 mēneši, tāpēc no pamatprofila civiļi vienkārši izklaidējas, be ja ievajagās jaunu meiteni seksim, tad vienkārši uzcep citu pagaidu profilu. Ja meklē tādus, kas meklējas dodies uz utru pusi :D

kwinta  Mīļie cilvēki-vai šī tiešām ir tā labākā vieta,kur pavadīt brīvo laiku!?Iepazīties var,bet nevēlas,toties te vēlas pavadīt laiku!?Tad jau realitātē jums klājas pavisam švaki,ja jāiztiek ar virtualitāti.
Es atbalstu šo domu.
Tikai sargiem un apsargiem te laika nosišana varētu būt saprotama lieta, bet citu profesiju pārstāvjiem, nu sorry.
Tādēļ neticiet tiem, kuri saka ka neko nemeklē. Melo, varbūt pat arī sev.

jozolsen  Pa...Puritāniski ´pareizās´ bezseksa babenes (it sevišķi pēc 40), šeit cenšas noteikt ko un kā drīkst rakstīt.. savā nelietošanas, vilšānās frigīdismā..ar jau psihes neveselīgumu..
Pat neizprotot ,kādēļ šeit visi esam. Valdošais spēks.
Dzimumdziņa-interese par pretējo dzimumu-dzimumaktinš-seksis,kā nu kuram sanāk..
Pa un oho noveco,jo jaunākas arī drāžas...
Daudzas pazīstamas vairs nekomentē,šo uzbrūkošo,ķēzošo babeņu dēļ..

Samila  *Mīļie cilvēki-vai šī tiešām ir tā labākā vieta,kur pavadīt brīvo laiku!?*

khm, kas Tev būtu par daļu gar to, kur, kā un ar ko es pavadu savu brīvo vai aizņemto laiku?

runcitis15  Nav tur otra puse.lv nekas!Ne viens tur nemeklējas tik skaistas fotogrāfijas.Normālu cilvēku jāmeklē reālā vidē ne viss virtuālā pasaulē!Virtuālā pasaulē cilvēks var izlikties labāks kā ir nomest gadus nost aizsūtīt svešu fotogrāfiju!

Sar_ma  Iepazīties jau te var ātri, bet, kad iepazīsties tālāk neko veidot negribās...nu, ja ar to pietiek... Tad Ok ...man vajag vairāk, t.i. visu vai neko!

VECA_PIEPE  Un atkal kaarteejaa kauninaashanas diskusija: fui!,...kaa nav kauna te gadiem ilgi tupeet un mekleeties?!!!,...visi te shitaadi un taadi, neriktiigi, nogribeejushies, izmisushi un ta veel i nezin cik bezsakariigi un nenormaali,...fui!, nav labi taa dariit, nu pavisam nav labi! :D

Zinies, ko es par visu shito teiks: ik katrs par citiem spriezj peec saviem putniem savaa paurii.
Un tad es arii paprasiis: kaa Tev liekas, a kaapeec es sheit tupot gadiem, neizjuutu par to ne kaunu, ne negodu? Un kaada iemesla peec man ir pilniigs pofigs par to, ko ohujinjaa sadara citi shii saita lietotaaji,...cik ilgi vinji te satusee virtuaali, ar ko un kaa vinji tusee un cik veiksmiigi vinji sacjupo arii realis?
Un kaada velna peec, man te buutu jaameklee attaisnojumi sava briivaa laika notriekshanai neatkariigi no realitaates vai arii virtualitaates: "Mīļie cilvēki-vai šī tiešām ir tā labākā vieta,kur pavadīt brīvo laiku!? (c)"?

Ja man sheit nepatiktu vai arii es par uztureeshanos sheit izjustu kaunu,...tad manis sheit nebuutu!
(stingri nosaka)

Dzhaz  Vēl var reāli iepazīties svētdienās tirgus laikā,kā arī ,kad notiek lielie gada tirgi,kad no apkārtējiem pagastiem sabrauc puiši un meitas!

Rashela  17 gadi šeit. Iepazīties nevēlos.

Liigotaaja  Mja, es ar saviem 7iem veel te iesaaceeja.
Man patiik, jo kur tik agraa riita stundaa dotos parunaat? Savu vieniigo pareizo viedokli paust, pie tam citus viedokljus te nav obligaati vienmeer izlasiit. Paldies shejienes vecmeistariem- man patiik.
Kad veel biju likviidajaa vecumaa (taa te vecmeistari iedaliijushi), tad vareeja labi sapaziities, kaa tagad- nezinu, neinteresee. Un no realitaates zinu vairaakus, kas sheit iepazinushies un sapreceejushies vai taapat dziivo kopaa vairaak par 3 gadiem.

Nesaskatu nekaadu probleemu. Vieniigi tauta sheit man ljoti patiik, nu nevaru izdzeesties. Kaa man buut bez PA probleemaam, taa ir lielaakaa probleema :)))
Un jaa, praktiskaas lietaas sheit var sanjemt aatras un kvalitatiivas atbildes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu