Cik ļoti jūs paļaujieties uz pirmā brīža iespaidiem un solījumiem?

ir tāds teiciens: izslakušajam pat sētas stabs liekas pievilcīgs (vai kā tamlīdzīgi). Bet priekš tiem, kuru apziņā tas var nenostrādāt, piepalīdzēs trāpīgs make-ups un glaunas SecondHand štātītes / Ja nekā cita nav, vai iedvesmojošs apsolījums ir kaifīgāks par piezemētu realitāti?

Geisha  Man te gar darba vietu daudz steberē bomžiķi. Vai tad domā, ka vajadzētu mesties viņiem virsū neskatoties ne uz smirdoņu ne blusām?

rikititikitai  Neticu, nepaļaujos un neko negaidu- svešs cilvēks taču! Parasti, iepazīstot labāk, laiks parāda, kas ir kas.

riks086  Piekrīt jozolsen, ka vizuālais iespaids vīrietim ir svarīgs. Pat ļoti. Tiesa gan, intelekts man ir tūlīt otrajā vietā aiz tā.... un, kā jau te pirmīt rakstīju vienā citā diskusijā, savstarpēja sapratne no pusvārda....

Cafe_Noir  solījumu vērtība ir 0. pirmais iespaids vienmēr ir vissvarīgākais, un tas, pie tam, arī nemāna.

AIVIITE  Pirmais iespaids ir un paliek pirmais iespaids. Pie teela, protams, var piestraadaat, taadeejaadi radot vajadziigo iespaidu........Vajadzeetu uzticeeties, bet tomeer paarbaudiit:)

viridiana  Uz solījumiem nepaļaujos un tādi parasti arī netiek doti. Pirmais iespaids svarīgs, bet ja process turpinās, tad gadās, ka pirmais iespaids krietni koriģējas, + un - virzienā. Kā esmu šeit novērojusi, tad jo neglītāks un trūcīgāks vīrietis, jo lielāku nozīmi piešķir sievietes izskatam. Acīmredzot ir kādas izpratnes īpatnības un pašvērtējuma defekts.

Ananda_A  Pirmais iespaids ir svarīgs, lai būtu skaidrs; vai vēlas vai nevēlas tikties otro reizi:DDD

Par tiem solījumiem man nav skaidrs, kurš tas solījumu devējs domāts:
1) Stabs kaut ko solījis badmiram,
2) Izsalkušais kaut ko zvērējis stabam...

Ja otrajai tikšanās reizei pietrūcis motivācijas, tad
1. variantā stabs ir atkāpies bēgot un solījumu aizmirsis, priecīgs, ka sveikā ticis cauri;
2. variantā tas izsalkušais ir tādā badā, ka melo visur un vienmēr un neatkarīgi no tā, norija to atmesto kumosu vai nē, turpina dzīvot melos. Šaubos vai izsalkušā solījumi vispār kaut ko nozīmē.

Laiks un reālā rīcība visu saliek pa vietām.

adamsone  Pirmajam iespaidam laikam tā īsti ticēt nevar. Bet bieži gadās tā, ka to otro nemaz negribas. Tā laikam ir tāda pārsātinātība, tik daudz vīriņu redzēts, kuri ir droši vien labi cilvēki, bet neizraisa nekādu reakciju, izsalkums var būt briesmīgs, bet nekas nelīdz, nekādas drēbītes....
Pirmā brīža solījums parasti ir garantēta iespēja nobeigties no garlaicības, pelēcības un vienmuļības....

likky666  Skatoties kādā situācijā. Nav tā, ka es īpaši paļautos uz pirmā brīža iespaidiem, taču, ja tie ir slikti, tad nemaz necentīšos pēc tam ar šiem cilvēkiem īpaši komunicēt. Ne jau tāpēc, ka es domātu, ka šie cilvēki tik nepatīkami ir visu laiku, bet gan tāpēc, ka man nav laika tērēt savu laiku, lai simts reizes pārbaudītu - vai šis cilvēks tiešām ir tāds, kā man likās sākumā?

Deisa  Uz pirmā brīža iespaidiem esmu sapratusi, ka galīgi nevar paļauties. Bet ne tā kā autors apraksta. Otrādi. Man sākumā pirmais iespaids par tagadējo vīru bija absolūti nekāds. Redzēju bildē, kur viņš vienkārši pa taisno no copes, absolūti bez nekāda mārketinga. Likās lauķis, kas lauķis, parunāšos mazliet, ja jau šis interesi izrāda, varbūt varēšu ko ieteikt lietas labā, jo pašai izskatīgs vīrišķis jau līdzās. Nelīdzēja, līdz riņķiem darunājāmies. Un ne jau izmisuma dēļ. :D
Savukārt pretēji te bija ar iespaidiem par kādu labi atpazīstamu vecmēbeli - man kā jauniņajai sajēgas nekādas, pēc bildītes izskatījās ok, gadi arī ok, bet tagad esot te ilgāk, zinot i samelotos gadus, i pelēkās masas deficītu liekas - ak tu Tētīt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu