Izvirtība? Jeb, par ko pārvērties šis portāls un kāpēc tā...

Kādu brīdi te esot, nācies konstatēt nepatīkamu faktu, ka biežāk, nekā būtu domājusi, raksta dažādi precēti cilvēki. Arī kad paskatās anketas, nākas secināt, ka te ir ļoti daudz precēti (abu dzimumu) cilvēki. Roas iespaids, ka ir ļoti daudz (pat pārāk daudz) tādu cilvēku, kuriem/ām ir nopietnas ar jūtām un to izpausmi saistītas problēmas.
Tad nu iekopēšu te rakstu, kas skaidri liecina, ka tie pāri, kuriem ir attiecību problēmas (bet, kuri nav šķīrušies), ka tie cilveki 90% nevarēs iztikt bez tāda pakalpojuma, kā ģimenes un pāru psihoterapijas, jo krāpšanas problēmai izrādās, biežāk ir ļoti nopietni un pat no agras bērnības līdzi nakoši iekšēji konflikti, par kuriem arī šajā rakstā būs nedaudz pieminēts.
Aicinu izlasīt rakstu. Ļoti gribētos cerēt, ka diskusija iespējama bez rupjībām un personālijām. Lai klusā saprāta balss ir ar visiem/ām!
Raksts (laikam būs divās daļās):
Endrjū Māršals (Andrew G. Marshall) ir populārākais laulību konsultants Lielbritānijā. Viņš, balstoties savā vairāk nekā 30 gadu ilgajā darba pieredzē, uzrakstījis vairākas par bestselleriem kļuvušas grāmatas un karjeras laikā izglābis no krīzes simtiem laulību. No jauna iemīlēt vienam otru Māršals iemācījis pat tos, kuru laulība ir piedzīvojusi pašas sāpīgākās neuzticības formas.
“Ja jums neizdodas savam partnerim no sirds piedot neuzticību, vieglākais ceļš ir domāt, ka ir jāšķiras. Taču es, 30 gadus strādājot ar attiecību krīzes piemeklētiem pāriem, varu jums sniegt mazliet cerību.
Nedomājiet, ka tikai tāpēc vien, ka partneris jums bijis neuzticīgs, ar jūsu laulību kaut kas pašā dziļākajā būtībā ir slikti. Ne vienmēr. To var sakārtot, tikai vajadzēs īpašas zināšanas un vēlēšanos tikt pāri šai barjerai,” savā grāmatā “Es nespēju tikt pāri sava partnera neuzticībai” („I Can´t Get Over My Partner´s Affair“) apgalvo psihologs.

Lūk, šajā grāmatā aprakstītie Māršala ieteikumi, kā pārvarēt pat smagākās attiecību krīzes:
Varētu šķist:

Ananda_A  Piedod, šo izlasīt...nav nekādas vēlmes.
Vieglāk ir piedot neuzticību nekā lasīt teorētisko pamatojumu, kāpēc tas jādara.

LaskovijMerzavec  Nu ņem šos padomus un glāb savu laulību. Nelien citu dārziņā...

Chris1986  Kāda vispār var būt runa par vīriešu neuzticību, ja pati Māte Daba likusi viņiem trāzt visu, kas kustās un nekustās, lai suga neiznīktu! Tas ir titānisks dārbs!!

AivarsN  Es izlasīju ar interesi. Paldies! Ko lai vēl piebilst. Daudzi jau pauduši savu attieksmi. Ir taču tik vienkārši novelt vainu uz māti dabu,moderno sabiedrību,līdzinoties marta kaķiem. Kāpēc gan uzņemties atbildību par cilvēku,kuram esi zvērējis mīlestību, kāpēc uzņemties atbildību par saviem bērniem? Tas taču ir tik arhaiski! Tā jau tās attīstītās,pareizāk gan būtu teikt degradējušās sabiedrības izzūd,lai atbrīvotu vietu veselīgām ģimeniskajām vērtībām un augstu morāli apveltītām kultūrām. Lamājiet un nīstiet tos muslimus cik tīk,bet neizbēgami viņi drīz pārņems Eiropu.

runcs51  Šitie visi pindosu,angļu un citi t.s. psihologi ir vienkārši liekēži un šarlatāni...savas problēmas ir jārisina pašiem,neviens psihs-šarlatāns tās tavā vietā neatrisinās.

Postremo  jaa teemas garums paarsniedz 3 teikumus, to neviens nelasa. Tas nu taa, paardomaam autorei .
Kautkur pazibeejaa muuzziigaa saape atkal, par preceetajiem. Iespaids, ka cilvekam nav ne mazaakas nojausmas, kaadi tik var buut iemesli tam, ka kaads no partneriem nav laimiigs taja lauliiibaa. Un ko iesaki, sakost zobus, un teelot , ka vis ir kaartiibaa? Nu jaa, buus tak otra dziive. Vot, ibj, tajaa viss "buus" perfekti:)) Jaadziivo ir ssodien ! Bet nu...katram sava izveele.

Vucis  Autorīt, a kā būtu ar raksta esenci, dažām strīdīgām tēzēm un linku uz avotu? M? Jeb čukčam vieglāk pārkopēt visus sējumus, kā saprast, kas rakstā galvenais?

Araabs  Sūdīgas grāmatas sūdīga reklāma sūdīga babuļa sūdīgā izpildījumā:((

orhidea  šis, cik zināms ,nekad nav bijis dievlūdzēju portāls:)

jozolsen  Man patīk ar daudzām sievietēm seksoties..Un nevienA man neieskaidros,ka man tas neptīk:..

puaro  Diemžēl daba ir iekārtojusi tā, ka sākumā iestājas dzimumbriedums, tikai pēc tam nobriest smadzenes.
p.s. ....daudziem-ām smadzenes nobriest par vēlu.

Ananda_A  Kad izlasīju 1/3 daļu, apnika. Melots nav. Tā tas viss notiek. Šo faktu sistematizēšana varētu būt par pamatu likumīgai daudzsievības atzīšanai. Tad vismaz visi tajā piedalītos apzināti un dalītos atbildībā. Tagad tāpat to vīrieši dara, arī šeit-oho, uz sieviešu nervu un veselības rēķina. Gan jau ir arī tādas sievietes.

Degradēties vienmēr vieglāk nekā augt, tagad tam dotas lielākas iespējas.
Tas nenozīmē, ka visiem tas interesē.

Būtu interesantāk uzzināt, kāpēc viņiem izvirtība ir norma! Kas noticis ar viņiem tāds, kas sagrāvis personības pamatvērtības un viņi kļuvuši kā dzīvnieki?

Varbūt tas ir kāds vīruss vai mutācija, kas atņēmusi vajadzību pēc garīgas, emocionālas un fiziskas tīrības un tikumības?

Vai tiešām daļa sabiedrības kļūst par dzīviem miroņiem, kuros palikuši tikai dzīvnieciskie instinkti?

veejpuuta  Varbūt uzreiz visu grāmatu pārdrukā iekš PA,nebūs jācitē.

walmets  Būtu īsi un konkrēti norādijusi, kas kuram un kā būtu jādara, nevis te garu depešu rakstījusi!

NARINJA  Nepiekrītu, ne visi precētie, kuri šeit uzturas, nodarbojas ar izvirtībām,WOTT!!

Pati jau daļēji atbildēji, šī vietne nabagiem arī kalpo par sava veida terapijas veidu.
Onkulīts... pamercējis savu otiņu vairāku tantiņu caurumā un apgrābstījis visu sev tuvāko apkārtni, saprot, ka sieva tomēr vislabākā.
Tantuks sapratis, ka baltie zirgi un prinči ir tikai pasakās, lien atpakaļ uz krāsns pie sava veča.
Saki vēl, ka mūsdienās naff alternatīvās terapijas?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu