Secret

Visi mēs esam skatījušies veco labo patētisko filmu "Secret". Tēmu ielikt pamudināja šis Rashela komentārs iepriekšejā tēmā:
" bet zini, Universe var prasīt neskaitāmas reizes... ;)
Bet attiecībā uz attiecībām jāprasa ir sajūtas, kādas Tu jūti kopā ar šo cilvēku...nevis fiziski parametri, īpašības utt. Un jāprasa, lai viņš būtu brīvs priekš Tevis."

Tad nevar prasīt konkrētu cilvēku attiecībām? Piemēram, savu kaimiņiemi Ņinu ?? Kāpēc?

dzjuuda  Ņina nav jāprasa Universam - Ņina jāprasa pašai Ņinai :D

Ananda_A  Secret ir vien mēģinājums zinātniski pamatot sen zināmas un pārbaudītas lietas.

Vissaprotamāk vēlmju realizāciju parāda pasaka par zelta zivtiņu. Visas vēlmes piepildīja, bet laimīgāki neviens tāpēc nekļuva!:DDD

orhidea  ha ha ha ..kosmosam prasīt ,amuletiem un zīlēt kafijas biezumos..:):):) ..saņemies ,esi īsts vīrietis un paprasi ŅINAI PAŠAI ..KAD TEVI BEIDZOT PIEŅEMS..LAI RINDĀ IERAKSTA ..:):):)

MrJones  Kaada taa Njna ir, smuka..? Ja nav zirgaste ar shauriem gurniem, es ari gribu! :) Tad kaa vins sanaak, ja vairaaki prasa vienu un to pashu....? Iespeejams, taadaa gadiijumaa, veelamais objekts sadalaas uz vairaakaam paraleelaam pasauleem, kur vienaa dziivo ar vienu, otraa ar otru,..treshaa ar tresho...u.t.t. ...? :)

jozolsen  Pieņēmumi ,apgalvojumi un fantāzija...Un attaisno ar kosmosa enerģiju...Pilns bābiskais komplekts..Vēl tikai mīlestību un jūtas iepin..Sievietēm -cilvēkiem patiks vāvuļošanai.. viņām ir jau tik patīkami pakominicēties ar zilajiem un bājiem,tik daudz kopīga..
Kad Ņina būs nedaroša-nelietojamā vecumā ,tu viņai arī patiksi..

VECA_PIEPE  Elementaari: aizej pie Ninas, iekjeries vinjas matos un paarvelc uz savu maaju! Speeka taksh pietiks.

Ananda_A  Lai nu kā, autors tomēr skatās uz tām, kas viņam patīk!:DDD
Tomēr labāk nekā jozēl*enss, kas lūr gan caur durvju šķirbu, lai noteiktu miesas nolietojumu, gan apdzied dzimumatšķirības visās toņkārtās, gan piesārņo netu ar garām epifānijām par tām, kas viņam nepatīk!:DDD

scheriff  Nr 1. Knaģus nost no Ņinas! Ar viņas seksuālo vēsturi dabūsi buķeti pat uz pirkstiem, nerunājot par citām, daudz vārīgākām, vietām. Antibiotikas ir dārgas, ļoti neveselīgas un ne vienmēr palīdz.
Nr 2. Tu nepareizi vēlies. Beidz mums te stāstīt par mīlestību! Vēlies konkrēti un nepārprotami. Piem: Vēlos Ņinas vagīnu ar visu Ņinu. Gadījumā ja "neizdibināma" lietu pēc ir erekcijas traucējumi, tad pietiks ar Ņinas muti, bet tikai komlektā un vienā gabalā, neatdalītu no Ņinas. Notiekošā procesa laikā Ņinai ir jābūt dzīvai, veselai un mani jāgrib, bet būt pie pilna saprāta nav obligāti. :D
Nr 3. Nē, filmu neskatījos. Tik daudz smadzeņu skalošanas vienā reizē noved pie neapdomīgiem pirkumiem. Skatīt 4 punktu.
Nr 4. Nezinu par tiem kas nopirka garāmatu, varbūt kādam tas Secret palīdzēja. Tomēr nešaubos ka viens savas vēlmes tiešām realizēja. Tas ir autors, kurš sarakstīja Secret un veikemīgi nogrūda lētticīgiem sliņķiem.

simonetta  Chris1986, kura mēneša laikā šai jāpārvācas pie tevis? cik tev gadu?

piparbecinja  Nu, var staigāt līkumotus ceļus un nonākt pie mērķa, un var lauzties pa grāvjiem un brikšņiem, purviem un labākajā gadījumā iestrēgt. Kapēc tas otrs variants tev liekas pievilcīgāks?

piparbecinja  Un vispār - Ņina jau ir aizņemta!

Vaukskis  Piekrītu Vucim. Neesmu rādītājs, bet par tādu filmu lasu pirmo reizi un man galīgi nav skaidrs, par ko ir runa !

Rashela  Chris...mēs esam apziņa ilūziju apvalkā :)

Un es nesaprotu, ko Tu no Ņinas gribi - to ilūziju apvalku vai apziņu, kas zem apvalka...?

Dievs ir viss.

irbej  Oi, par filmām ne esmu specs.

mieru_tikai_mieru  prasot kaut ko konkrētu Tu vienkārši ierobežo savas iespējas ;) Varbūt kaimiņiene no blakus mājas ir labāka. Tāpēc vien nav vērts ieciklēties uz vienu. Skaties, kādas iepsējas tev Visums piedāvā, tās arī izmanto. Sisties ar pieri sienā nav vērts.

happyfreak  ´Secret´ tika veidots plašākai sabiedrībai ar domu aizdomāties ka pastāv kautkas ārpus materiālā vai pareizāk sakot viss ir saistīts bet lai filma nebalansētu uz wodoo svarīgākās lietas tika izņemtas bet principā filma veidota uz A.Hicks teachings kur visa informācija tika iegūta filmēta to semināros un beigās arī viņa tika izņemta no filmas kautkas līdzīgs notika ar tik ļoti slaveno pasaules bestselleru Think and grow rich´ Napaliona hila šedevru kur svarīgākās lietas tika izņemtas ārā jo neviens to tajā laikā nebūtu publicējis tapēc ar liela daļa ir nesaprašanā kā domāt tikai labas domas kā sasniegt vēlamo dzīvē kā būt laimīgam pat tad ja apkārt sviests darās kapēc attiecības lielākā daļa izjūk kapēc cilvēki viens otru krāp kas patiesībā ir emociju gamma un ta tālāk. Un kas attiecas uz kaimiņieni ņinu tad var prasīt konkrētu cilvēku attiecībām bet var gadīties ka vienīgā lieta kas tai cilvēkā ir ko tu vēlies ir tikai ārējā fasāde tas kas iekšā darās ir zināms tikai kādam citam pat nav jēgas prasīt ņinas labākai draudzenei kas viņa par cilvēku jo katrs cilvēks izvelk vai iedvesmo uz konkrētām citām lietām. Kas ir laba doma kas slikta? Labā doma tev nekad neliks justies slikti bet gan pavilks un virzīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu