Atkarība no emocijām

Zināms, ka esmocijas rada atkarību līdzīgi narkotikām. Gan pozitīvās, gan negatīvās. Ja sieviete ir skaista un pieradusi, ka visi viņu grib, staigājusi pa randiņiem un regulāri izbaudījusi "tauriņus vēderā" (mūsu vecmāmiņas teiktu - *aucību, bet nu lāb - apzīmējumi nav tik svarīgi), tas nozīmē, ka viņai ir atkarība no emocijām "taurenis vēderā" un viņa to centīsies gūt līdz nāve viņu šķirs?

sau_le  Neciešu ne aukas, ne jākļus. Cilvēkam, kurš uzņęmies zinæmu atbildību (ar laulību, bērnu radīšanu, īpašumu iegūšanu , ģimenes un dzimtas trasīcijām) ir jārelulē savas spontānās iegribas ( agrāk vai vēlāk tā būs rutīna)

Rashela  Atkarība ir jāārstē, lai kāda tā arī būtu... Jo atkarīgs cilvēks nav brīvs... Un nebrīvs cilvēks nevar attīstīties un augt...

VECA_PIEPE  Ja sieviete ir skaista un pieradusi, ka visi viņu grib, staigājusi pa randiņiem un regulāri izbaudījusi "tauriņus vēderā" (c)

Pierastas un pilniigi normaalas lietas ne vienmeer izsauc taurenju lidojumu veederaa.
Par sevi paarliecinaata sieviete ir skaista un pieradums, ka viirieshi vinju iekaaro nekaadas iipashas emociju veetras vinjaa neuzbango.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu