Vai bailes nav pamats jaunām attiecībām?

Daudziem ir bijusi rūgta attiecību pieredze un , vai tas nav šķērslis tagad sākt jaunas attiecības? Gan vīriešiem , gan sievietēm negribas atkal vilties un tikt sāpinātiem.

jadore  Riks086 20:46, manuprāt te daudz kas notiek neapzinātā limenī :(. Ja skrien pakaļ ´´pēdējam vilcienam´´ tad visādi var gadīties.

Šaubos, ka kāds/a aiz ļaunprātības otram nodara pāri. Jādomā līdzi notiekošajam ar skaidru prātu :), cilvēki par sevi ļoti daudz pasaka turklāt vienmēr taču ir izvēles iepējas. Bailes un aizdomas piemīt tiem, kuriem nav skaidīrbas par sevi/pašvērtējums. Kā jau te minēja, cilvēki ir ļoti cietuši un staigā ar savām ´´nesadziedētām´´ brūcēm, bet paši to neapzinās.

adamsone  Nē, nav bailes. Ir garlaicīgi, lielākotiesu.

jokapec  Nē, nav. Man vispār ir bail tikai no zirnekļiem.

100sun  Nezinu nevienu, kas ir tikai rožaina pieredze attiecību ziņā :)

vilx  man sarkanmates neatbild, laikam no vilka baidās

divmetrigais  Bailes nav jo vairs neiepazistos. ...Zinu , ka kaut kur ir tā īstā vienīgā. Ja ne šajā ,tad nākamajā dzīvē toc satiksimies :)

MAIGUMAOSTA  Man nav bail un tāpēc es esmu šeit !

IzlozeLOZE  Labs teikumiņš- bailes ir pamats jaunām attiecībām. Tikko bail, tā uzreiz vajag jaunas attiecības!

VECA_PIEPE  Divi bailiigie satiekas un kopistiski baidoties veido attieciibas?
Man uz sitiena ienaaca praataa krievu laiku multene: divi kakjeeni sadraudzeejaas un gaaja uz jumta kopaa baidiisies,...kopiigi liist uz jumta baidiities tomeer taksh ir droshaak.
Nu bailiigai sievietei un bailiigam viirietim noteikti ir jautraak baidiities kopiski: palien abi zem viena dekja un baidaas kopiibaa uz nebeedu un taa liidz sirmam vecumam abpuseeji bailju atkariibaa, paarmetumos par neuzticiibu, zemaa pashapzinjaa piebeidz viens otru liidz naave tos shkjir.
Sadomazo moceklji.

lode  Izlasiiju, ka Lielaam Personiibaam labaak patiik dziivot VIENIEM pashiem savu dziivi, nekaa otra esot ar vinju kopaa :-).Ja atceros savas pirmaas lauliibas, tad nebija bail vilties.Bija bail zaudeet briiviibu ( gluzhi, kaa vechiem ). Shiis bailes nav paargaajushas, jo lielaakajai daljai viirieshu patiik sievieti pielaagot savaam vajadziibaam, bet...paliek traki, ja notiek otraadaak vai arii, ja sieviete censhas saglabaat savu ES ezot arii attieciibaas.Vaardu sakot, kaa atziistas juutaas, taa fiksen jaatin makshkjeres :-D

VECA_PIEPE  Bailes ir, bet gribas satikt to man derīgo un vajadzīgo. (c)

Bezceris!
Baidoties nesatiksi sev cilveeku liidzaas un ar gribeeshanu satikt ir stipri vien par maz.
Ir jaanotic sev, savam dveeseles speekam un jaanostiprina pashapzinja,...bailes ir jaanobeidz sevii, tad taas neuzgluunees vairs jaunas attieciibas uzsaakot un izpaliks vilshanaas.
Cita varianta nav, ir tikai nezjeeliigs darbs ar sevi, nezjeeliibaa pret baileem un smags darbs liidz pashcienjas uzvarai.

Vaukskis  Jā, bailes abiem dzimumiem ir šķērslis, lai sāktu jaunas attiecības arī tiem, kuriem tādas jau ir bijušas.Vēl arī kādas puses tomēr nevēlēšanās itkā sāpināt otru pusi, ja lēmums šķirties bijis vienpusējs un cilvēks ir, piemēram, pēc dabas melanholisks, jo ar tādu mazu ticību brīnumiņam sirds stūrītī saglabājas doma: "..bet ja nu tomēr atkal salabtu" . Ja tā domā, nav brīnums, ka iepazīšanās ar jaunu cilvēku var šķist kā sava izlolotā modeļa nodevību.

MrJones  Bailes nevar buut par pamatu kaut kam...pashsaglabaashanaas instinkts, bremzeejoshais faktors.
Pirmkaart, jaatiek gala ar bailju probleemu, tikai tad ir veerts shljuukt Jaunaas attieciibaas...ja neizdodas pasham, jaameklee rokaa attieciiga aroda meistars..!

Rashela  Vilšanās un sāpes ir rezultāts nereālām ekspektācijām un ilūziju sapņu pilīm... Nebūvē ilūziju pilis, negaidi no otra to, ko viņš nevēlas vai nevar sniegt - un nebūs par ko pārdzīvot. Bailes ir tikai prāta izfantazēta ilūzija.

karolina55  Ir bailes,bet kā ar to cinīties,ja esi tik daudz vīlusies?

mieru_tikai_mieru  diez vai tās ir bailes. Drīzāk - pieredze, kas jau pirmajos iepazīšanās mirkļos kliedz "Atkal būs tas pats!" - un sajūta ir tāda, ka pašā filmas sākumā kāds tev izstāsta, kurš ir slepkava. Vienkārši - vairs nav interesanti skatīties, jo galveno jau zini. Un nevis - bail ;)

AivarsN  Kā nu te bez bailēm,ja vairākas reizes dzēlienus sirdī esi saņēmis. Bet, ja medus vēl kārojās,tad jālien vien ir pie bitēm. Bieži vien jau pirmajās sarakstēs no pretējā dzimuma puses jūtams uzbrukums. Tad lūk kas patiesībā pie vainas! Bailes!!! Tā jau runā,ka uzbrukums esot vislabākā aizsardzība. Varbūt dēļ bailēm arī uzstādītas baigās prasības? Tā sakot sev,ja vēl vispār noriskēt,tad vismaz lai tas būtu princis.

Ananda_A  Visam ir iemesls, arī bailēm. Kamēr nav saprasts iemesls, tikmēr būs bailes.
Tas ir normāli. Iedomājamies, ka mūs iegrūž pilnīgi tumšā telpā...varbūt ne bail, bet piesardzība nāk par labu. Līdz ko iededz gaismu, baiļu vietā nāk kas cits, cilvēks sāk rīkoties.

Vienkārši aklo randiņu ēra ir beigusies, tās resursi ir izsmelti. Tāpēc nav ko ielaisties ar tādiem(tādām), kur sarakstes pirmajā teikumā jūt...tukšs numurs.

Šoreiz piekrītu Adamsonei, ne jau bail, bet garlaicība, prāta trulums un domāšanas primitīvisms atgrūž. Nu ko normāla sieviete ar riekstu izšāvēju var atrast kopīgu??? Kādas tur bailes, drīzāk pretīgi.

puuuka  Bailes,pieredze!!!...nu kāda pieredze var būt???,man tā jocīci paliek,kad redzu rakstām vai sakām cilvēkus,kad man jau ir pieredze. Es ar savu kungu nodzīvoju 24 gadus,ja teikšu,kad man ir pieredze melošu,jo katrs jau ir savādāks,pasakiet par kādu pieredzi var būt runa,ja, piemērām ,viens vīrietis izdarot sānsoļus nes sievai ziedus,dāvina dāvanas,tai pašā laikā cits vīrietis to dara regulāri aiz mīlestības pret savu sievieti....un,ja ņem vērā pirmo variantu,tad satiekot vīrieti no otrā varianta ko domā sieviete???....un tādu piemēru var būt ļoti daudz....tad par kādu pieredzi var runāt!!!!!Bailes...no kā???vai jūs vispār zināt,kas ir bailes,bailes ir fobija,nepatīkamas emocijas,ko rada pats cilvēks un vēl,par bailēm vislabāk var pastāstīt T.Tālbergs un J.Doveiko(ja kādam tas tiešām interesē iesaku,noklausīties "Kas ir cilvēks"(bailes))
Sākot jaunas attiecības,aizmirstiet pagātni,gan labo,gan slikto,nesalīdziniet,ieklausieties ko jums saka,vēlās pateikt cilvēks ar kuru esat nolēmuši būt kopā....un nekad nemelojiet,uz meliem veidotas attiecības sabrūk pat īsti nesākušās,esiet īsti un dabīgi,patiesi un atklāti,mīliet ar sirdi nevis ar prātu...

puuuka  Elga/tikko iedziļinājos šajā virsrakstā....."Vai bailes nav pamats jaunām attiecībām?".....ja šādi uzdod jautājumu,tad bailes..( palikt vienam) var būt pamats jaunām (??!??)attiecībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu