Sajaucis adreses?

Shodien saneemu apmeram sada satura vestuli - "Sveika! Tevi tikai nopietnas attiecības interesē vai arī būtu gatava izskatīt piedāvājumu par nenopietnām attiecībām? Protams ne par pliku paldies."

Pasuutiiju protams. Bet nesaprotu logiku - ja jau ir gatavs maksaat, tad kaapeec neversas pie profesionaaleem, bet ar savu piedauziigo piedaavaajumu miicaas pa iepaziisanaas portaaliem? FUI!

Torpedo  Ja aiz autores nika neslēpjas kāda PA vecmēbele, tad es esmu ledusskapis

someone  " diezgan rupjaa formaa saaku viniem draudeet un "arsteet",--- un esi kādu izārstējusi arī?
Rupjības sievietei nepiestāv jo rupja valoda raksturīga padibenēm. Tad tūlīt var saprast, ka necik vērta tā sieviete nav, nu tā vajadzības spiests var palietot, bet neko vairāk.

kudala  pirmā doma izlasot visus autorra domu graudus- šai būtnei nespīd kļūt par uzticīgu lauleni, jo taaaaaadu neviens neprecēs!!! Atradusies te tikumības sargs un soģis.

Ananda_A  cirteejs viedoklis0 6 Feikbilžu licējai vispār būtu jāpriecājas, ka kāds pievērš uzmanību, bet te- sapūtusies un sašutusi!(c)
Savāda, degradēta domāšana te dažiem primātiem! :(((

Nesaprotu vīriešu loģiku! Kāpēc viņi domā, ka par seksa piedāvājumu būtu jāpriecājas. Viņi tiešām nesajēdz, ka tā pazemina svešu sievieti??? Pilnīgi godu zaudējuši!:(((

Tā nu tas ir, ka ilga laika periodā, kopš pastāv oho, ir selekcionēta oho vulgaris vīriešu suga, kuri nespēj saprast, ka sievietēm nav nekāda sakara ar viņu gribuli un fizioloģiskajiem procesiem, kas notiek pavēderē. Kāpēc sievietei par tiem būtu jāpriecājas????

Tad jau par viņu caureju un aizcietējumiem arī vajadzētu visas informēt... un sievietēm vajadzētu priecāties, ka šamejiem vēders izgājis pareizajā vietā! Stulbums!:(((

cirteejs  Ananda_A- un kā tad ar Tevi, neesi primātiene, ja reiz pati meklē seksam un izklaidei?:) Un sekss meklēšana pat pirmajā vietā esi ielikusi!:)

coldlands  Nu nezinu, seksu ar caureju salidzinat, nu drausmiga seksuala dzive bij tantukam.

Edgars37  14:49

...nu ja, ari ta varetu but;)

av2  kapeec Fui? Tomeer 21 gadsimts, friends with benefits - parasta paradiba.

Deizii  Uzsit sev cenu? Nesaprotu, kāda velna pēc Tev tas jāapspriež? Uzmanības trūkums? Ja, mēs visi katras vēstules dēļ, ko saņemam vērtu vaļā diskusiju....varu iedomāties, kas te par miskasti būtu.

Puspuukjis  Ķer uz dullo, ja nu paveicas kā aklai vistai mieža grauds :)

Ananda_A  cirteejs viedoklis(c) 20:15 :DDD
Nu re, cirtējs arī sašutis par maniem meklējumiem(būs jāapskata man sava anketa, lai pārliecinātos par tām šausmām, kas tur sarakstītas; cirtējam par prieku ielikšu-sexu ni un ni, nemūžam, nekad, nepiedāvāt, par to nerunāt un vispār nezinu, kas tas ir):DDD

Pats vienlaicīgi grib, lai autore par viņa piedāvājumu vai ģībst no sajūsmas!

Kaut kā neklapē kopā tie domu graudi!:DDD Un tā mēs šausmināmies viens par otru un kritizējam viens otru...un pasaule kā nekļūst, tā nekļūst laimīgāka.

Bachata  Autorei grūta dzīve. Grūta.
Te vulgāras kundzītes skrien priekšā, te rupekļi-maksāt-piedāvātāji :(
Līdzjūtība.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu