Vai mamutu laiki ir beigušies?

..jeb tēma par to, kāpēc vīrietim ir jāmaksā par sievieti, bet ne otrādi? Vai tomēr lai katrs maksā par sevi? Tad kā un kurās situation lai rīkojas?

Torpedo  MEITENITE , kā nav uzmanības vērC???! Es tak burtiski peldos tavā uzmanībā, kad tu skraidi man pa visām tēmām pakaļ un centies paķet :D O, klizma no kafijas - njā, patīk man tava samaitātā fantāzija .. :D

esmucitta  Cik tad var malt vienu un to pašu, vienu un to pašu....

MEITENITE  Neglaimo sev, vecais mulki! ;D Es pat gribeedama tadam krakjim ka tev pielietojumu nevaretu atrast! Ta ka apmierinies vien ar savu kafijas tasi, nekas cits sajaa dziivee tev vairs nespiid, :D

lovemedo  meitenit ir aņuks par šo tēmu, tris dāmas apspriež savus vīrus. Amerikāniete saka eskad precējos savam Džonam pateicu, ka nemazgāšu, negatavošu un istabas netīrīšu. Tad es viņu visu dienu neredzēju un otrā dienā man bija veļene, virtuve un irobots. Vāciete arī to pašu vīram pieprasīja, un vīru div dienas neredzēja, bet trešajā dienā arī viss bija iegàdāts. Krievene arī vīram pziņoja lepni, ka veļu nemazgās, ēst negatavos un istabas nevāks, tad viņa savu vīru 3.dienas neredzēja, bet ceturtajā ar kreiso aci nedaudz jau sāka redzēt....:D :D

jokapec  Piedodiet, bet man ceļā nav gadījušies tik nožēlojami eksemplāri... jo tādu, kurš knīpelējās par kafijas tasi par vīrieti mēle negriežās nosaukt.

100sun  :) Nu neej uz randiņu. Tās sievietes tak Tevi izputinās kafiju dzerdamas litriem :)

Edgars37  22:57

Ar sito Tu sevi nodevi, ka no LV neesi pat degunu ara izbazusi;D...10k gredzens ir pupu mizas, manu darba kolegi sada portala apmeta uz 30k...un ne jau eirikos;)!!! Likmes pasaule ir citas, tas, pirms metat pirkstus, ir jaiepazist...macies;)!

joptvaij  Viennozīmīgi vīr maksā,tā nu esmu audzināts.

floresa  Krieviem ir teiciens - Hočeš katatsja umei sanočki vazitj- tātad maksā tas,kurš aicina un punkts!

dogville  Tici man,es deelj vienas kafijas nepakaarshos,bet knauzeri atpaziishu ar vai bez izmaksaashanas.

Geisha  Var vīrietis savu vešu izmazgāt pats un kafiju arī uzvārīt. Tik nevarīgi viņi nemaz nav. Gribās blakus vīrieti kurš kaut ko saprot no tehnikas, elektrības, jūtas un uzvedas kā vīrietim piedien. Un, ja jau mēs sievietes gribam sev blakus tos vīrišķīgos vīriešu tad jau arī mums ir jājūtas un jāuzvedas kā sievietēm piedien. Kādu kafiju vīrietis var piedāvāt sievietei - žandarmam? Viņa tak tam vecim tūdaļ noraus visu, piekaus un vēl nezin ko izdarīs. Viena pagale nedeg.

langstinsh  Ko Jūs ar tām kafijām-uzreiz Ļuļaki-Kebabiki uz mangāla...
Un arrī tālāk uzreiz!
Uz priekšu jaunatne līdz 60!

Vaukskis  Interesanti, ka diskusija nemaz nebija obligāti par randiņu un izmaksāšanu tad, taču jau pēc dažām replikām panesās par to pašu atkal ! :D Nu, protams, ja jau reiz visi sākuši par to rakstīt, pievienojos viedoklim, ka šis ir izņēmuma gadījums, kad vajadzētu izmaksāt tam cilvēkam, kurš otru uzaicina uz satikšanos. Ja otrs cilvēks uzstāj uz to, ka samaksās pats, tad lai maksā, vienalga vai tā ir sieviete vai vīrietis ! Manuprāt, šāda attieksme parāda, ka vēlāk dzīvē mazāk runās lieku, bet būs konkrēti, jo sapratīs, ka jautās tikai vienu reizi un iesp´;eja atbildēt arī ir tikai viena, nevis mainot viedokli kā tas ir raksturīgi sievietēm !
Vispār jau diskusijas tēma, manuprāt, ir gan plašāka, jo ietver to, kā vispār darīt ar maksāšanu dzīvē. Mamutu laiki inteliģentākiem, erudītākiem cilvēkiem ir beigušies, bet no malas raugoties izskatās, ka vismaz Latvijā tautas vairākumam jeb, tā sakot, vienkāršajai tautai vēl nav, tādēļ turpina lauzt šķēpus; tas būs paaudžu paaudzēs risināms jautājums, jo jāmaina paradigma ! Es gan gribētu un domāju, ka tas normāli, ka parasti katrs maksā par sevi un, kas attiecās uz pienākumu sadali, tāpat rīkojās, ņemot vērā arī to, kas kuram padodās/ patīk- piemēram, vīrietis lai dodas šopingā (vēlams ar sarakstu), pēc ēšanas nomazgā traukus, iznes miskasti, uzkopj telpas, bet sieviete lai uztaisa no sagādātā kautko ko ēst, mazgā, ja iespējams, tad salāpa un ko nu tur vēl dara, kas sadzīvē vajadzīgs.. . Sīkāk var katru gadījumu vajadzētu izrunāt atkarībā pēc iespējām un vēlmēm jau attiecības uzsākot ! Par bērnu abiem jārūpējas kopīgi, lai atvase redz pienācīgu piemēru, ka nedz sieviete ir vājāka par vīrieti, nedz vīrietis stiprāks par sievieti (neiet runa par fizisko, bet vispārcilvēcisko), abi ir vienlīdz tiesīgi un katrs savā ziņā spējīgs, lai izmantotu zināšanas un spēkus jau kopējās lietas labad. Izdevumi uz pusēm.. .

Vanesa15  Par cik lielu rēķinu apmaksu iet runa? Kafiju vīrietim neizmaksāt, ja pats uzaicina, ir kauna lieta. 2 eiriku p...sējs. Par lielākiem un nopietnākiem tēriņiem jau ir cita runa, atkarībā no attiecību ciešuma, otra svarīguma, naudas maka biezuma un galu galā - pēc abu vienošanās.

psychobitch  jā, mamutu laiki ir beigušies, priecājies, ja kāda ļauj tev izmaksāt kafiju...:D

Araabs  Ja labs zaķis, var pat ar kafiju pacienāt(mājās),Vai uz kafiju uzprasīties.Ja pabriesmīgs tantuks,tad lai dzer kafiju uz sava rēķina lepnā vientulībā:))

orhidea  :) meklee sievieti ,kura nedzer ne kafiju ne teeju ,ieliesi kraana uudeni un punkc:DDD

Ananda_A  Maksā tas, kurš uzaicinājis, bet pēc maltītes nesāk aktīvi pretoties, ja otrs arī grib kaut ko piemest.

Šī tēma aktuāla ir vien tiem, kam švaki ar finansēm vai domāšanu.

ramazoti  Elementāri- kurš nemaksā, tam ne(sū)kā. Kura ne(sū)kā, tai nemaksā. Apburtais loks- no blondīņu viedokļa- kāpēc kaut kas jādara, ja nav samaksāts. p.(i)s. Tikai bads blondumu izmācīs.:)

alvis25  Ja randiņā kāda iedomātos par sevi maksāt pati uzreiz atvadīšos . Tā ir vīrieša pazemošana un man vienalga kā darās citur .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu