Kā jūs reaģētu?

Parceļot laipiņu no teātra foajē - ja jūs būtu skaista sieviete, bet aizņemta (precēta vai vnk kopā ar kādu), jūs dusmotos, ka kāds vīrietis jums teātrī prasa telefona numuriņu? Ar kādiem vārdiem, ja drīkst zināt? :)
Ja jūs būtu šīs skaistās sievietes vīrs (vai vnk "pastāvīgais uzšāvejs"), jūs dusmotos, ja jūsu sievietei uzmācas sabiedriskās vietās iepazīties kāri vīrieši? Kā jūs reaģētu? Dusmotos? Par ko?

Emma45  Ja man,pat ja es nebūtu skaista, bet būtu precēta, teātrī vai faktiski vienalga kur kāds palūgtu numuriņu, es teiktu ka esmu precēta (vai aizņemta) un nevaru dot savu numuriņu. Tur galīgi nav uz ko apvainoties vai rupji atbildēt. Man nepatīk vīrieši ņuņņas, kuri grib, bet nevar saņemties. Uz pieklājīgu uzrunu jums arī pieklājīgi atbildēs, vai nu liks saprast ka patīc, vai pateiks ka ir draugs un viss.
Lele, tad pēc Tavām domām numura prasīšana precētai ne vīrenes klātbūtnē, bet aiz stūra dod cerības?

ULTRA  Ja tai skaistulei blakus vīrietis, tad labāk tomēr nevajadzētu prasīt numuriņu. Tādos gadījumos varbūt labāk pastāvi pie sieviešu tualetes, nāks pačurāt varbūt viena un tad mēģini.

elga  Varbūt sievišķis vērtības skaliņu sava vīrieša acīs gribēja pacelt, un iepriekš jau sarunāja šādu situāciju. Tad nu pavadonis uzvilcies un pati var kā pāvs grozīties no vēlamā rezultāta.

Emma45  15:51
pati var kā pāvs, bet var arī pa aci, neatejot no kases.

Viirietis_V  Pamatā jau viss atkarīgs no sievietes/apģērbs,gaita,uzvedības stils/-ja viņa ir no tām,kurai Var pieiet klāt jebkurš garāmgājējs un uzsākt sarunu,tad viss notiek....bet ir tās,kurām VISa Viņas būtība saka-netuvojies Jefiņ!,kur tikai kāds pārdzēris jēgu atļausies Viņu uzrunāt un TĀDS attiecīgi tiks *nolikts pie vietas* un teātrī uzrunāt svešu sievieti var tikai tups radījums!

baluba  Par ko pa galvu iedotu, ja man klātesot kāds tirliņš prasītu manai sievietei nr ? :):) ...... a (ja patstāvīgs uzšāvējs) , tad gan laikam jāsamierinās :)

edding  Grāf, Tu kā aristokrāts, esi tik labs un pastāsti parastajiem mirstīgajiem, kā , kur, ar kādiem vārdiem uzrunāt iepatikušos sievieti. Pēc manām domām teātris, bibliotēka, baznīca kāreiz ir vietas kur to darīt. Neslēp sveci zem pūra, gribas dzirdēt uz kurieni iet, lai iepazītos tai realitātē, kur it kā viss notiekot. Gaidam.

veejpuuta  Tā kā ieķērusies tā plate ar to teijāteri.

Torpedo  Nu gan fargo nācis klajā ar revolucionāru teoriju:
_tāpēc, sievietes ir aicinātas neafišēt savu seksualitāti, bet vīrieši ir aicināti neuzlūkot viņas kā savas iekares objektus.
tāpēc arī nedrīkst flirtēt un prasīt "numuriņus" svešām sievietēm. ikviena cilvēka dzīvē ´īstais´ cilvēks ir tā ceļā. nekur nav jāskrien, jāstreso, jāmeklējas un .._

Tad jau defaultā sanāk, ka visi iepazīšanās portālos esošie ir grēcinieki, kuri meklējas, meklē pēc bildēm to seksīgāko un prasa viņai "numuriņu". Jāsēž mierā un jāgaida, kādu vecu gaļas blāķi tev kāds būs pielēmis par "īsto" un miers

fargo  kā jūras paisums un begums nāk, neatkarīgi no tā, cik tu darītu vai nedarītu, tu dzīvosi un beigsi eksistenci tanī mirklī, kurā tev to būs pārtraukt.
tapat ir ar tev dotiem cilvēkiem. kā milzīgas jūras krastā - tev tiek dots tas, kas tev būs, bet vairāk nevar, lai ko darītu. cilvēka kārības noved pašu bezdibenī.
izvēle ir nevis iekš tā, ko tu vari neizdarīt vai samaitāt ar sev doto laiku, bet par to, ko mācīties.

palasi pašu pirmo pslamu bez pašpārliecinātības, tas tev dos daudz ko, bet nedos izsmieklu pār citiem

Blessed is the one who does not walk in step with the wicked
or stand in the way that sinners take
or sit in the company of mockers,
but whose delight is in the law of the Lord,
and who meditates on his law day and night.
That person is like a tree planted by streams of water,
which yields its fruit in season
and whose leaf does not wither—
whatever they do prospers.
Not so the wicked!
They are like chaff
that the wind blows away.
Therefore the wicked will not stand in the judgment,
nor sinners in the assembly of the righteous.
For the Lord watches over the way of the righteous,
but the way of the wicked leads to destruction.

esi kopā, neesi prom. tā ir izvēle. un to, ko tu nesaproti, tu vari saprast, ka gribi un valodas, kas ir svešas, iepazīt ātri. un piepūle, griba un vēlme darīt to, lai liecina par nodomu. bet ja ne... tad tā.

puuuka  Vai nu Tu esi teātru fans,vai arī tur strādā???Tev tādas interesantas teatrālas tēmas:)

Tessa  torpeduška ne fano par teatri, ne strada teatrii. nez, kas vinjam vispar uznaca, jo uz teatri vinjsh vispar neiet. garlaiciigi, laikam.
katra zinja, aprakstiitais gadiijums izskautu vismaz skaljus smieklus, iespejams, par nepieklajiigus.

Cafe_Noir  Ja sieviete ir kopā ar vīrieti, tad iepazīties drīkst vien tad, ja tam, kas to vēlas izdarīt arī ir pavadone. Tas - no etiķetes puses.

Ar mani reižu pa reizei kāds vīrietis vēlas iepazīties (ne teātrī). Un mulstam abi. Jo vīrietis gribētu no sirds iepazīties, bet mani tas samulsina. Jo tas noteikti neietilpst tās dienas plānos. Savukārt, man tas arī glaimo, ko tur liegties. :) tā nu starp pieklājīgu, - paldies, abpusēji, ļoti mīļi no jūsu puses, varbūt citreiz mazāk steidzīgos apstākļos, gan jau vēl būs iespēja, jūs esat ļoti laipns, paldies, bija patīkami... tiek izveidots atkāpšanās ceļš, un arī vīrietis nejūtas pazemots. Vienkārši, šī nebija ne īstā reize, ne īstā vieta.
Bet vienmēr jāievēro - nenostādīt sievieti neveiklā situācijā. Citādi, mazākais, ko iegūsi - reālas un neviltots dusmas

Torpedo  Te daudzi runā, ka tas uzrunātājs dabūs no vīrs pa aci, kad šis atnāks no tualetes teātrī un ieraudzīs, ka viens prasa VIŅA mātītei telefona numuru. Par ko??? Un visbiežāk ir tieši otrādi. Parasti pa aci finālā dabūn vīrs (stacionārais uzšāvējs). Jo piesienas jau parasti tikai sliktie zēni, kam bremzes visos virzienos vaļīgas. Un ja tas vīrs kkāds grāmatvedis, bet iepazīties alkstošais kāds Brieža tipa vīrietis, tad vīrs pats līdzinās zituāciju. Neviens vīrietis neiet kauties pret acīmredzami par sevi stiprāku tēviņu - tikai ar vājāku!

psychobitch  ...no kuras puses mūs tagad filmē ar slēpto kameru?:D

MrJones  Kas Tev, Torpeed, taas par teorijaam....? :D Varbuut saaksim ar to, ka civilizeetaa sabiedriibaa, rokas, vairaak vai mazaa, censhas tikai aarkaartas situaacijaas vicinaat :) ...tas, ka kaads meegjina piebraukt veel jau nenoziimee, ka pati sieviete to GRIB...un parrasti jau chalis, kursh ir ar vinju kopaa ari ir lietas kursaa, KO vinja grib...pat viegli jocinji no sievietes puses var neizsaukt nekaadu reakciju, ja tiek ietureeta normaala distanciite,...un iepaziities gribeetaajs, tiek informeets par doto situaaciju, kuru vinjshs speejiigs adekvaati ari pienjemt..var uztvert pat mazliet ar humoru...un beigaas, kaa iisti dzhentlmenji, viens otram, veel roku paspiest ....! :D
Ok. ...tas optimistiskaakais variants! :) ...savaadaaki nav gadiijushies...IR....bet taa jau cita teema...! :)

neko  Sliktie zēni bez bremzēm, kam patīk uzšaut pa seju bez liekiem jautājumiem vakaru pavada teātrī un prasot sieviešu tel. nr....:) Tev nu gan fantāzijas lidojums.:D

Starp citu "sliktie zēni" parasti patiešām nāk no vides kur par lieku vārdu var dabūt pa seju. Aiz kam pat ļoti labi māk sevi savaldīt (ieradums tāds) un ne ar vārdiem ne darbiem bez vajadzības neuzprasās. Vētrainas nekontrolētu emociju izpausmes parasti raksturīgas sabiedrības "intelektuālajai un pareizajai" daļai. Tie ir pieraduši darīt visu kas ienāk prātā ne par ko noteiktā un darītā neatbildēt.

Vaukskis  Ja es būtu štuceris vai vīrs kaut kādai skaistai sievai, es baiļotos, vai kāds citu viņu viegli neaizvils pie sevis. Mani plosītu reizē gan bailes, gan greizsirdība, gan dusmas, gan skaudība un tas padarītu īgnu, tā kā es jau nu saprastu gan, ka vienmēr tādai nebūšu spējīgs blakus būt un uzpasēt acuraugu tāpāt kā nav ne tik daudz policistu, ne viņiem tik daudz laika un vēlēšanās. lai pastāvīgi nodrošinātu katra namīpašuma drošību un neaizskaramību. Par spīti, iespējams, nicinošajai attieksmei droši vien tādai sievietei mēģinātu izklāties kā paklājiņš, lai tikai viņa paliktu kopā ar mani, jo tā izdevīgāk un patīkamāk.

coldlands  Fargo_pa, man nekad nav nacies citam atkartot divreiz, un ari man pasam pielec ar vienu reizi.
Ievilkt citam pa feisu mak katrs pajolitis, bet luk savaldit onku ar vardiem, luk ta ir prasme.

psychobitch  savaldīt onku tikai ar skatienu un bez vārdiem ir vēl lielāka prasme...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu