Vīriešu prasības sievietēm

Uz ko cer tie vīrieši, kas prasībās pēc sievietēm,sieviešu dotumus velk caur 3 adatas acīm, bet paši tai pašā laikā ir tādi nu nekādi šķībi griezi, bez naudas, bet no sievietes prasa cits 300 eiro, viens pat atļāvās ierakstīt 2000 eiro, visiem vajag seksu, bet pašam jau sen spēju nav, cits pat 70 gados vēlas bērnu, bet sievietei tai pašā laikā jābūt slaidai ,augstākai izglītībai,kaut pašam pamatskolas izglītība, citam vajag smuku, bet pats neglītuma kalngals vārdu sakot prasības oi, oi, oi, bet pats pretī neko nevar dot

Ananda_A  A tu šamējam mīļi pieglaudies un dod sexu tik, cik viņš grib un paprasi, vai viņš var tev to piedot, ka neatbilsti viņa augstajām prasībām... Viņš tik ideāls un cēls, augstsirdīgs un dāsns; nevar būt, ka nepiedos!:DDD

L_auris  vēlas nezin ko, bet neatsaka nevienai

ne_meklejumos  Anketā jau var sarakstīt daudz ko, bet dzīvē vis ir savādāk. Kādam trāpās naudas mais,ļaunu dabu, kādam nabags ar labu sirdi.

Edgars37  ...logiski - ja pats neko nevar dot, tad dod vismaz prasibas;)...nu tak labak neka nekas;D!

MEITENITE  Par prasisanu neviens pa galvu nedod. Ja neprasiisi - nedausi; ja prasiisi - varbut ari dabusi. Mosh noveicas tadam 60gadigam, bez pensijas ar pamatskolas izglitibu un dabus vins jaunu, skaistu, ar augstako izglitiibu un 2000,- eiro menesii. Dzirdi, Torpeedi, viss veel nav zaudeets :D

Torpedo  MEITENITE, man to viņas naudu nevajag, man pietiek ar viņas jauno pliko pī..

Deizii  Tas viss tādēļ, ka liela daļa vīriešu ir palikuši vienkārši slinki.Un kas, viņu par tādiem padarīja? Mēs - sievietes.Jo mēs taču varam visu! Pagājis "mamutu" medīšanas un vīrieša, kā ģimenes apgādnieka laiks.

LaskovijMerzavec  Deizii ... Vai vari konkretizēt, kurš bija tas laiks, kad vīrietis bija ģimenes apgādnieks?

Deizii  Tas bija sen...

Vinetta  Lielas prasības vīriešiem? Jāsmejas! Īpašumiem ir tāda cena, nevis kādu tiem nosaka sākotnēji, bet gan par kādu tos pārdod. Līdzīgi ar prasībām - viņi var noteikt cik augstas prasības vien grib, bet sēdēt, sasmirdēt un beigās sapūt vienam.

jurks  Vīrietis ir mednieks (pēc definīcijas) un lai nomedītu, izmantojot piemēram loku vai šķēpu un pat šauteni, lai trāpītu medījumam vajag tēmēt stipri augstāk par to kā redzams vizuāli! Un spēkā ir likumsakarība- jo lielāks medījums, jo no lielāka attāluma jāšauj, līdz ar to divtik augstāk jātēmē!

LaskovijMerzavec  Deizii... nu ja sen, tad sen. Paņemsim ne tik senu pagātni. Kādus 100 gadus atpakaļ.
Tad kādi bija sievietes darbi -
Kūts, mājlopi
Ēst - 3x reiz dienā ar trauku mazgāšanu
Dārzs/ravēšāna
Veļas mazgāšana - tuvējā upē ar rokām.
Drēbes šūt, lāpīt, adīt.
Plus vēl kopīgie darbi - sējas laikā,labības novākšana
...utt.

Aiziet uz mežu pēc mamuta - tīrā atpūta, ja salīdzina ar sievietes ikdienas rukāšanu.

Esari  Vah vah vah...cik daža želiiga- lai nosprāgst, lai spapūst...!
Zin, varbuut es ar pats nopelnu tos divus t., pat pāri- tikai nu, vai te tā viena otra, glamūrīgā, ņedatroška ir tik ļoti vērta, lai ar tādu vispār runāt gribeetu....smuks purniņš vēl nenozīmē ar daudz kroku smadzenēs...! :D

psychobitch  vai sievietei pašai pret sevi nav nekādu prasību, piemēram ignorēt tādus, lai taču viņi savas prasības iesniedz saeimā... ?

Esari  ...un kapēc gan, lai ar večiem nebūtu savas kaut kādas prasības, lai ar tikai rakstiskas bet vismaz fitrs pret prastām maukām...

VECA_PIEPE  ... prasības oi, oi, oi, bet pats pretī neko nevar dot (c)

Kaada iemesla peec sievieti vispaar speej ieintereseet viiriesha prasiibas,... kursh attieciibaas nav speejiigs neko ieguldiit?
Man domaat, ka shajaa gadiijumaa, sievietei ir jaapaarveertee savas prasiibas attieciibaa pret sev veelamo viirieti iepaziishanaas noluukos,...aciimredzot, ka vinjas prasiibas ir paaraak pieticiigas, ja vinja ir gatava veltiit savu uzmaniibu i pat tiem viirieshiem, kuri vinjas skatiijumaa attieciibaam nav deriigi.
Shii teema ir izmisushas sievietes saape,...preteejaa gadiijumaa, shaada teema netiktu uzsaukta.

JurisK  Vienmeer vajaga prasiit un tiekties peec taa pasha labaakaa - taads ir evoluucijas nosleepums!

100sun  Prasības - katram ir kaut kas cits ko viņš/viņa skatās, vērtē, pievērš uzmanību.
Pa lielam - Tev var piederēt sazinkas vai nepiederēt nekas, pirmajā mirklī to otrs nezin un satiekoties tāpat visi vadās tikai pēc patīk/nepatīk principa.
Ņemot vērā, ka pirmajā satikšanās reizē cilvēks nav savā elementā, ja vien viņš nav ūberkomunikabs un stresa panesība augsta, tad pastāv liela iespēja atsijāt izcilu eksemplāru kā neatbilstošu.

Geisha  Sarakstīt anketā var visu ko, bet citreiz saruna nevedas un viss. Čušiņa. Un tad jau tā mistiskā dzirksts. Ja tā dzirkstele ir tad i tauriņi sāk pakrūti kņudināt un ir pilnīgi vienalga vai tam otram ir zilas acis vai zaļas.

coldlands  Vineta, kada atskiriba, saput vienatne, vai kopa?
Titullapa vajag kadu statistiku, mol si tema ir likta apspriedei simtiem reizu, un ta ar lieliem burtiem, lai visiem cikstetajiem tas butu labi saredzams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu