Vai daudz ir tādu laulību?

Vai daudz ir tādu laulību, kurās regulārs sekss (vismaz reizi nedēļā) saglabājas arī otrajā un trešajā laulības gadu desmitā un kurās sieviete to seksu arī grib?

riks086  Tā atzīšanās par laizīšanu bija tik aizkustinoša.... Cukuriņ, nabaga trolli, kā Tu esi nenovērtēts.... :(((((

runcitis15  Cukurvirietis-tad palīdzi sievai dārza darbos un sex būs līdz rīta gaismai!

Torpedo  Es nesaprotu, priekš kam to Mirenu lietot, ja seksa tāpatās nav. Garšo vnk?

sapnainaa_95  cukurmen, izklausies kā pusaudzis...brrrr

Vanesa15  sieviete sexu grib vienmēr. Jautājums ir tikai vai grib ar tevi:D
Meklē vien kas viņas caurumu šrubē

toronto1967  Cukur, a tu tai savai frigidajai, striptīzu vakarā uzdejo!

puuuka  Tur nav pie vainas dārza un citi darbi,bet kaut kas cits,to nu varu pateikt 99,9%

jollyroger  Reizi nedēļā? Kāpēc tik reti?

neko  Nezinu vai daudz, varu izteikties tik par tiem ne pārāk daudzajiem ko zinu, bet viņiem tas seks ir regulāri... vai arī laulības vairs nav.

Dekoltee  Vajag aiziet pie ģimenes seksapataloga.. :) :) :)

ne_meklejumos  Nav regulāra seksa, nav laulības. Regulārs seks ir arī reizi mēnesī, varbūt pat gadā, ja pāris kopā dzīvo lielā vecumā.

Edgars37  Hmmm...Nu pamegini sievai Viagru iebarot...moska noreage;D!

MEITENITE  Nav tadu smago darza darbu, no kuriem nogurst, vina vienkarshi Tevi negrib. Ierosinbi skirsanos, redzes vai sii spraunaaka paliks ;)

Dz_l  Šeit jau n-tā tēma par to, ka Tev tava sieva nedod. Neviens šeit neieteiks ´´5 soļu programmu kā savest kārtībā seksuālo dzīvi´´.
Nezinu ko Tev sieva saka, bet nu gan jau ka vajadzētu mācēt atšķirt atbildi no atrunām ;) Un ja iet vaļā tikai atrunas, tad es tavā vietā likmes uz libido samazinājumu neliktu...

fargo  bez uzbraucieniem. nopietni.
saki, kam ir jēga cilvēku attiecībās bez uzticības?
kāda jēga no draudzības, ja tās nav? un vai pastāv mīlestība starp vīrieti un sievieti, ja tās nav? es nevēlos tev pantiņus no aizkurienies stāstīt, bet tie ir cilvēku eksistences pamatkoncepti. cilvēki tik biezi saka - man ticība ir vienaldzīga, pat nepadomājot cik biezi svarīgās lietas viņu dzīvē ir kā ar dzīvības saiti cieši saistītas ar to - ar šo cilvēku uzticību saviem vārdiem vai cilvēkiem, vai savai pārliecībai.
tu jautā, vai daudz ir "tādu" laulību. cik uzticības ir tevi, ja tu savu sievu un savas vissvarīgākās attiecības izvazā citiem apspriešanai? kā lai tev uzticas kā vīram un tevam, ja savā vissvarīgākajā savienībā tu tāds neesi?
esi! risini to ar savu mīļo sievu, risini to ar savu bērnu māti! viņi tev būs pateicīgi par to, bet kas mums gar to? labākajā gadījumā izsmiekls. bet kas uztvert to visu nopietn, kā tur var būt kaut kas smejams?
ko tu dari te? kāda mārrutka pēc tu to nerisini ar savu paša bērnu māti.
un mani ir uzskatījuši par ļaunu un ienaidnieku.
dari vienādi vai otradi, bet risini savas ģimenes problēmas ģimenē. bet ja tev tiešām vajag padomu, tad nekladzini pec tā apkārt kā zosu ganāmpulks, kuru apklusināt nevar.
saglabā kaut viņas dēl cieņu pret to, kas jums ir. vai tu mani saproti?

Korneelija1958  Daudzus gadus dzīvojot kopā iestājas rutīna.Katru reizi viens un tas pats,sieviete jau zina katru vīra kustību .Sāks tā ,tad šitā un beigās tā.No tā visa metas jau nelabi un tad sākas visādas atrunas ,lai tikai liktu mieru.Cik tad tā var!Seksā ir jābūt radošiem un izglītotiem,lai būtu interesanti un patīkami.Protams tas jāvēlas abiem,vajadzētu izrunāties atklāti ,bet mēs par tādām tēmām kautrējamies runāt vai arī vienkārši klusējam.Kā ir tā ir labi!Ja nevar abi izrunāties tad sāk meklēt kur dabūt vēlamo.

Torpedo  A ko tad tu iedmājies pēc 10+ laulībā nodzīvotiem gadiem? Tā tas ir VISIEM, lai ko viņi arī uz āru teiktu. Visbiežāk gribas to otru pusīti vnk miegā ar spilvenu .. tā teikt. Un visbiežāk cilvēki tad spēlē mierģi tālāk savas sievas vai vīra lomas, tā arī neiepazinuši pa visiem šiem garajiem gadiem to otru cilvēku. Jo tad jāiziet no savas komforta zonas. Tā teikt - bikses ir piečurātas, bet kamēr nepakustēsies, nebūs tik nepatīkami :D Un to, ko fargo te saka - tas atkal no fantastikas sērijas. Tad jau vajag, lai marsieši vienu (vai labāk) abus nolaupa un nomaina smadzenes, jo citādāk toč nekas nebūs

_Jasmina_  Nav sievietes, kura negrib seksu, ir vīrieši, kas neprot pavedināt :-D
Rutīna ar spēj nobeigt visu ... Gan sadzīvē, gan seksā...

Torpedo  Mani iespārda sieviešu pozīcija - nu, es gribu seksi, bet vīrs lai kkā ieinteresē mani, stāv uz galvas vai kā - es tikai vērtēšu un brāķēšu! :D Lāb, šis pamērkoķojas pāris reižu, pēc tam savāc savas pauniņas un aiziet pie citas, lai ši gaida savu interesanto, laimīgas vecumdienas un audzē kabačus, asteres un kaķus - kad nav kazai piena, tad nav - paceļ ļipu un salej atpakaļ! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu