Iepazīšanās kultūra

Radās jautājums - kas ir tas "iztikas minimums" ko uzskatāt par vajadzīgu, lai uzsāktu sarunu. Pietiek ar frāzi "sexu gribi? " vai tomēr kulturāli sasveicinieties pirms uzdodat kādus jautājumus, kas interesē?

fargo  ir cilvēki, kuros ir jūtams saturs. tādi cilvēki... aizķer. aizķeras. kad es rakstīju uz nepazīstamu sieviešu anketām, sarunu sāku ļoti vienkārši.
vieglāk ir, ja anketā ir kaut kas, kam pieķerties. tas var būt attēls, teksts, joks. varbūt kāda doma.
grūtāk ir uzrakstīt, ja nav gandrīz nekā, izņemot gadus un vēlmes.
cilvekiem, kuri vēlas iepazīties, anketām ir jābūt ar saturu. jo ja man ir bijusi iespēja izvēlēties, kam es došu priekšroku mēģinot iepazīties, tukšumam vai ja cilvēks ir pacenties radīt kaut kādu iespaidu par sevi, kas varētu ieinteresēt?
un ir zināma likumsakarīga - jo tukšāka anketa, jo mazāk vērts ir tai pievērst uzmanību.
kāpēc atbildēt svešam cilvēkam uz pieklājīgu sasveicināšanos ar "atšujies!" tad prasas jautājums, kāda mārrutka pēc vispār te būt, minot kā motīvu vēlmi iepazīties?

gatis29  varra! nikam nav nozīme. :) šķiet, ka pārsvarā pēc anketām pēta. :) kad rakstu kādai vēstuli, lai iepazītos tad normāli sasveicinos. :) tie, kuri uzreiz piedāvā seksu ir dumji nogribējušies veči. :P un te 90 procentu ir precētie vīrieši, kuri sievietēm piedāvā slepeno satikšanos.

Esari  .....nu, čalīt- 99,99% varbūt būtu ticamāk?! ;) ...taga tu tik sevi par pārāk gudru noliki un ar pavisam nesaskstamu veelmi iebraukt "varra" biksītēs...! :D

Emma45  Ir gan te lērums precēto. Varētu vēl saprast, ja sieva slikta un viņš sev meklētu citu sievu. Tas būtu tā kā daudz maz loģiski. Bet ne, tikai pa kluso no sievas nodrāzties. Un drāžam objekts vienalga kāds, pat bildi dažiem nevajag redzēt. Es neapskaužu precētās, viņiem pat sapņos nerādās, ko vīri tikusi pie interneta dara.

gatis29  nnjā, Emma tas gan. šķiet, ka tiem antiņiem ar vienu ir parmaz

astra_12  A gribas, lai pirms tam uzaicina kaut vai ceriņziedus pasmaqržot ..., tad gan var uzsākt sarunu.

Varra  Emma45 - sorry, bet es neticu, ka vīrietim ir vienalga. Un par precētajiem tev arī nav taisnība. Tas, ka kaut kāds procents ir ar novirzēm vai neapmierināmu bikšupriekšu, nenozīmē, ka tas prcents ir tuvs 100%.

jurks  Veiksmīga cilvēka pieeja jautājuma risināšanai vēlamā rezultāta iegūšanai- īsi un izsmeļoši, skaidra gribas izpausme, spēja nebaidīties šokēt otru cilvēku ar savu tiešumu, upurējot ievadvārdus un priekšspēli mērķa labā!

Varra  Bet vajadzētu :)

Varra  jurks - džīzas...to grāmatu labak talāk nelasi.

coldlands  Gatis tads dibenalidejs, diez vai ar vazelinu, vai ta pa sausajam, sis spraucas ar tantukiem iepazities.

Varra  Bet dāmām patīk :D

Vaukskis  Noteikti vajadzētu sasveicināties, atsaukties uz kaut kur redzētu informāciju un tikai tad paprasīt par dzimumakta vajadzīgumu, jo tik daudz laika jau ir !

Torpedo  Nē, nu, te jau dāmu vidū tāda skepse valda, ka ne tikai uz tiešu jautājumu par seksu neatbild. Es vakar izsūtīju kādas 30 copy-paste vēstules: "Braucam uz Grobiņas pilsētas svētkiem?" un neviena tā arī neatbildēja. Laikam, tāpēc, ka "Labdien!" aizmirsu uzrakstīt

janisb  Seksis vēl nav iemesls, lai iepazītos, īpaši ar indivīdiem, kas iepazīties nevēlās :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu