Vai tiešām vajag?

Tie kas te gadiem muļājās tiešām grib ko atrast,vai tā tikai muļļāšanās pēc te sēž.
It kā grib kaut ko atrast,bet piesaista vairāk pats meklēšanas process.Ka kaut ko atrast jau vairs nav tik svarīgi.

MrJones  Arī tavs bruņinieks piegāza manu DG ar tupām jēlībām; kad es izdzēsu, tad jūs abi nospriedāt, ka es neturot presingu. (c)

Aciim redzami, shis mistiskais brunjinieks shoreiz domaats, nu jau par niistaako Oho personaazhu kljuvushais Dzhonja.
Taadaa gadiijumaa, uzskatu par pienaakumu oponeet...tas viss ir vai nu salti meli..vai nespeeja atshkjirt...vai tieshaam iedomaajas, ka es ar citu niku izpaustos, kaa tika mineets ´´jeelaak´´ .... :D
Sorry,,,I´s not me...cik jums to var atkaartot?? Tieshi shii ir taa atshkjiriiba starp mani un lielu dalju sheit sastopamo indiviidu...viss, ko es daru, daru atklaati, nevis sleepjoties aiz kaut kaa...ja gribas izdari secinaajumus, viedokljus no taa...lai kaadi vinji ari buutu...par to mees veel varam diskuteet..
Bet...meegjinaat pieshuut kaut ko taadu, kas principiaali nav pienjemams...tad jaajautaa, cik juus vispaar labi ziniet sho personaazhu ja tik achgaarni spriedeleejumi...jeb cik patiesi esiet juus PASHI..ja ka tik kaut ko pieshuutu, lai tipa padariitu to vellnu pavisam mellnu.
Kaadi ir Juusu principi?
Baltaas, taisniigaas kazas....aga...tik pareizas un viedas, ka nelabi metas.

Edgars37  00:51

Sita jau ir DIAGNOZE;D;D;D!!!...apkakajies vienreiz un nu kauns atzit;D, un nu japinkerejas kartejos bezsakara penterejumos;D...vai maz pats saprati sava rakstita jegu;/? Isak sakot, tak beidz cilvekiem uzbazties ar saviem murgiem, nomierinies tak vienreiz;D!

MrJones  01:29

DIAGNOZE....nezinu, ko tu tur esi uztveeris tik personiigi,..bet taa jau tiesham kaut kaada diagnoze!! Kaut ko pariet,,neapjeedzot par KO...?! :O

Nu, re...Tu nesaprati, bet personaazhs, kuram adreseets shis komentaars man skiet ir Ljoti lietas kursaa! ;)

Pret mani personiigi, taadad..!)

...ko Tev kaads atnjeemis..vai neiedevis gan nevar saprast..?!

Vaukskis  Arī rakstīšu par sevi- atšķirībā no vairākuma šejieniešu gribu, lai mani atrod tāda, kāda man patiktu, nevis pats īpaši šeit censties meklēt un atdurties neskaitāmas reizes itin kā pret sienu, tam šeit trūkst trakulīgu un neaug(k)stprātīgu jauniešu, kādas, manuprāt, ir vairāk daļā citu zemju. Tajā pašā laikā gribās iepazīties ar vietējo, lai gan ar ārzemnieci..tas būtu interesanti, bet diezin vai uz ilgu laiku un nopietni, vispār atšķirībā no ārvalstu vīriešiem par citzemju sieviešu interesi par Latvijas cilvēkiem nekas īpaši nav dzirdēts (ja nu vienīgi kādas NVS valsts) . Tā kā pagājuši gadi, negribās kādai īpaši izpatikt, bet tikai tā- ja pieņem, tad lai pa tādu, kāds esmu, necenšoties manī kautko īpaši lauzt, ja vien pats to nevēlēšos, savukārt šāda nostādne kopā ar iepriekš minēto uzstādījumu pārsvarā sievietes jebkur pasaulē tiomēr nesaista . Tā kā tādas tās lietiņas; process neinteresē, bet nepierastas, progresīvas pieejas demonstrēšana gan.. !

Tessa  silti iesaku moderatoriem dzest shii pariisha temas. ibo nekada pieredzes apmainja tajas nenotiek, berndarznieciska apsaukashanas, lapstinju, spainiishu un kaku metashana.
nepiedien portalam shada liimenja indiviidu uzmaniibas trukuma arsteshana uz citu lietotaju rekjina.
atljaushos visu varda pateikt, ka mums neinterese vinju virtualas attieciibas, sekss,un vispar dziive. un kad nepartraukti bazhas ar to visu virsu, dabu reakciju.

MrJones  Tessa viedoklis

Jaa.....visvienkaarshaakais jau buutu dzeest, nevis normaali uz teemu atbildeet, neaprejot autoru..un nemeetaajoties ar taam kakaam..
Katra paariisha teema ir slikta....daudz sliktaaka par furnituras vai psychobitch teemaam, kuri, kaa roboti, saliekot vislielaakos murgus...ne tuvu neizraisa shaadu reakciju.
Galvenais, jaaklusee...jaapienjem uz sevi veerstie apvainojumi, kaa pashsaprotami..tad viss ir Ok. !
Jo tie, kas nostaadiijushi sevi Super-augstaa liimeni nespeej NEKAD atziit savas kljuudas...un NEDRIIKST vinjiem uz taam noraadiit,...jo tad vinji var izskatiities vaaji publikas aciis un nemaz ne tik agstaa liimenii..!
Tikai VINJI ir pilnvaroti dziit sviestu,...paarkaapt jebkaadas robezhas...izplatiit nepatiesu informaaciju....un jaa....baazties virsuu ja vinji to uzskata par vajadziigu!!

spaarnu_meitene  Mīļais, dārgais MrJones - no visas sirds un dvēseles lūdzu, savā pazemīgajā, klusajā mīlā pret Tevi - pārstāj ;)
Tu esi foršs čalis, ar aknām jūtu, ka esi, bet pārstāj šito visu.

Esi laimīgs tajā veidā un iespējā kāda nu tagad Tev (jums abiem) ir iedota. Es ieteiktu satikties dzīvē ar savu sirdsdāmu, lai viss notiek tā, kā tam ir jānotiek.

Es nezinu kā lai vēl pasaka, bet zini - kaut kā sirds nosāp, kad redzi, ka cilvēks sviestā sagājis.

edding  06:49
Ja nevienam šī tēma nebūtu aktuāla vai sāpīga, diez vai topiks savāktu tādu skaitu komentāru. Jūs pašas te komentējat kā trakas, kā tad moders jūs ar Lūsilu un spārnu meiču izdzēsīs.

psychobitch  man jau ir pilnīgi vienalga - mani dzēš vai nedzēš, šis portāls nav manas dzīves jēga, tikai brīdis atslodzei...

NARINJA  Tessa, mincīt, visu vārdā nerunā....a mani tieši interesē, vismaz kādas pārmaiņas zvēru dīķi :D
Citādi pēc puvuma sāk ost,WOTT!!:D

Un kā šeit var ko darīt uz cita rēķina, negribi-aizver širmi un pat nelūri uz šo pusi, paliec savā zoodārzā un nesaldē ķepas!:D

coldlands  ..ibo nekadas pieredzes apmainas tajas nenotiek....
Optam citas temas afigenna pieredzes apmaina, seviski attiec. ok psihologija, gggggggg(smejos)

coldlands  Edding, uz urraaa ejosakas temas ir tas kuras var kadu "apdirst" tas ir noverojams ari info portalos. Piem. aktrise X aprecejas ar citautieti un vinai piedzima berns. Ta vieta, lai apsveiktu un noveletu ko jauku tiek aprunats par berna adas krasu, cjurkas izveli, bet ne letinu stalta balelina, mol lai vacas prom uz Afriku un dejo tur tumbu-jumbu......

Edgars37  01:36

...es ta daru un Tev to pasu iesaku darit tuksas vavulosanas vieta;), un tad ari Tevi liks miera - jauku un piepilditu dienu;)!!!

02:16

Tava diagnoze - hroniska atminas klibosana ar paasinajumiem (par Luusila DG) un bezsakara tarkskesana (skat visus tavus palagus);)...un no sirds iesaku, panem biletiti uz lidmasinu, aizbrauc pie B&S, apslapejiet hormonalo vetru un dzive saks izskatities paaaavisam citas krasas;)!

coldlands  B&S edzjas onku atsuva, vai?

edding  vēl mani šai sakarībā izbrīna lūk kas. Ok, bābas ir un paliek bābas, katra savu raksturu parāda kā prot, bet vīrieši, kuri iesaistās šajos karos. Piedodiet, bet es sev tādu bābveidīgo negribētu.Kaut vai 10:48, nosaka diagnozes. Viņš ir ārsts? Dažreiz sāc šaubīties, vai anketā norādītais dzimums nav kļūda.

Edgars37  Coldland😉....protams,ka atsuva,pilnu klepi ar kurvisiem sadeva un vel pa vienam uz katras auss uzkarinaja😢....vot tads traks liktenis😢😉

coldlands  Tad tapec tads stress, Edzju?

Edgars37  Coldland😉...a tev nebutu😉???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu