drosme

Vai mēs varam sev piedēvēt šo īpašību? Un cik lielā mērā tā mūsos izpaužas? Un vai laika gaitā tā nemazinās, apgriesti proporcionāli dzīves pieredzes daudzumam, arī attiecībā uz otra cilvēka meklējumiem, itkā paliekam gudrāki, piesardzīgāki, tālredzīgāki un līdz ar to atturīgāki no pārsteidzīgiem lēmumiem un rīcības? Tā teikt lēnprātīgāki?

Vilanelle  Drosme noticēt, uzsākt un kopt attiecības pēc vilšanās. Drosme nenobīties pēc pirmajām likumsakarīgajām grūtībām. Drosme laist pasaulē bērnu. Drosme izturēt, kad bērns naktīs raud, sievietei jaatkopjas, vīrietim jāsaņem mazāk uzmanības, jāstrādā vairāk. Drosme iziet cauri pusaudžu periodam....Šis portāls mainītu saturu

Drosme ieskatīties acīs savai vientulībai, izmest plāksterīšus un saprast, kapēc šeit nonāku

alvis25  Drosme var izpausties dažādi . Un arī ir vietas kur drosme nemaz nav vajadzīga , pat kaitīga . Iepazīstoties drosme varētu būt vajadzīga , bet karā un braucot ar auto drosme varētu būt nāvējoša .

coldlands  Da labi Jurka, es tacu tik amzierejos, nav man velmes drosmigam but, es pie parastajiem, bailigajiem piebiedrosos, skat i lidz 80mit nodzivosu, ka Torpedis mineja.

Torpedo  lele, skriet iekšā degošā mājā, ja neesi speciāli ekipēts pažarnieks, vai aizsegt ar savu ķermeni no lodēm biedru karā nav drosme, bet vnk muļķība. Atstāsim to mākslas filmām, ko brīvā laikā paskatīties :)

Geisha  Visbriesmīgākais jau ir noticis sen - jūs esat piedzimuši (pliks ienāci nezināmā pasaulē, rokas, kājas neklausa, vienīgi brēkt vari) un tālāk jau izvēles nav - jādzīvo (mazdūšīgie taisa pašnāvību) un rezultātu visi tāpat zinām (vecums un nāve). Ja esam dzīvi tātad esam drosmīgi. Esam dažādi - viens apdomīgs, cits azartisks. Bet slinki viennozīmīgi ir visi cilvēki. Arī es esmu slinka.

fargo  jo vairāk gadu, jo vairāk bravūra zūd.

"Vai drosme izpaužas arī tad, kad es atzīstu savu vājumu un nevarību bez Dieva palīdzības?"

es neizvēlētos to vārdu - drosme.
tas, kas cilvēkam liedz ceļu pie Dieva ir lepnums. nav biežāka iemesla. tad arī kauns par saviem darbiem. neticība, ka izlīgums ir iespējams, neticība, ka esi piedošanas vērts. bet. pirmkārt, tas ir lepnums.

Geisha  Katrs uzsit savus punus pierē. Kamēr bērns nav apdedzinājis pirkstiņu viņš vienalga nesaprot Tevis teikto - karsts.

SniegaRoze  drosmiigs ir nevis tas ,kurš nepaziist bailes ,bet gan tas kas bailes pārvar .Tak sen zināma patiesiiba ,gan Kristietim ,gan mirstiigajam .
Slinkums ķermeņa aizsargpoza .
Atzīstot savu v;ajumu ,apzinies ka esi stiprs sevi mainīt .

inito4ka  ... man ir drosme it visā!!!! 99%
bail tikai lidot :(

Vaukskis  Nevaru piedēvēt ! Man sanāk tā, ka drosme izpaužas izmisuma brīžos, kad šķiet, ka nav citas izejas, bet normāli tas ir pretdabīgi. Manuprāt, laika gaitā noteikti palielinās apdomīgums, bet drosme paliek tikpat cik tā bijusi tiem, kuri tādi ir kopš dzimšanas, samazinājums nenozīmīgs.

jozolsen  Pēdējais atpazīstamais , kas ienāk prātā, ir deputrāts Kalnozols...Vairākums tak būtu paklusējuši..

JurisK  Drosme nav dabiska paraadiiba, dabiska paraadiiba ir bailes. Un dabiska paraadiiba ir gribasspeeks, ja nepiecieshams bailes paarvareet. Vai, piem. F1 piloti ir drosmiigi? Driizaak nee, vinji ir profesionaalji savaa jomaa. Ar drosmi biezhi jauc jauniibas paargalviibu, neapdomiibu. Un tad nu staigaa ar zilu aci, vai brauc ratinjkreeslaa, vai dus smilkshu kalninjaa. Lai gan, ja buutu apguvis iemanjas, gan tos huljigaanus savaldiitu, gan uudenii maaceetu ielekt daudz efektiivaak, gan to liikumu iznjemtu krietni aatraak - un tam drosmi nevajaga.

Geisha  Ja vīrietis aizstāv svešu (savu sargā kā acuraugu) sievieti pret huligāniem vai lauvu tad viņš viennozīmīgi ir drosmīgs vīrs.

werty  Drosmei ir jābūt uzkāpt augstā kalnā,nolēkt ar izpletni,lai ar kādu iepazītos,vai pat dzīvotu kopā,nekādu drosmi nevajag,tur vajag vieglprātību,uzņēmību.Interesanti skanētu-bailīgs cilvēks ,baidās iepazīties,izklausās pēc-kukū!
Cilvēkiem patīk kritizēt,nosodīt un vērtēt citu dzīves no sava ,,redzespunkta,,,sava skatījuma uz dzīvi.
Kādas problēmas?Iepazīties var,bet pārējais pēc sajūtām vai ko prāts saka.Vislabāk vadīties pēc sajūtām,prāts var ievest purvā,man vismaz tā ir.

Torpedo  Geisha: "Ja vīrietis aizstāv svešu (..) sievieti pret huligāniem vai lauvu tad viņš viennozīmīgi ir drosmīgs vīrs." Jā, klasisks sižets no krievu burlaku filmām. Tik tam ir arī otrā daļa. Aizstāvētā sieviete par pateicību atdodas viņam tai pašā vakarā! Kāpēc citādi, lai viņš riskētu un iet aiztāvēt svešu sievieti???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu