Kas ir nopietnas attiecības un kas ir nenopietnas attiecības?

Ja mēs ar savu draudzeni visu laiku smejamies un mums iet jautri. Tad tās ir nenopietnas attiecības?

abeljzieds  Attiecības veidojās pašas,viss atkarīgs no tā kā tās uztversiet=nopietni vie nenopietni.Kāpēc nopietnās attiecībās nedrīkst smiet,tas nozīmē ,ka mākat visu risināt ar optimistisku piegaršu.Baudiet dzīvi un katru mirkli,ja viens otram dosiet visu ko vēlaties saņemt,dod Dievs visu dzīvi nolēkāsiet kā divi sienāži un es jums to no sirds novēlu.Viss atkarīgs no Jūsu uztveres.

Vanesa15  Tikai un vienīgi attieksmē. Pēc slavenā klikšķa kad pilnībā spēj otru pieņemt kāds ir un ar sirdi un dvēseli uztvert par savējo. Stāvēt par viņu un krist vienmēr. Ne tikai priekos.

Neutrogena  Nepatīk apzīmējums "nopietnas attiecības", bet domu, protams, saprotu.

Nopietnas attiecības sākas tur, kur cilvēkiem (pārim) parādās rūpes vienam par otru un iezīmējas kopīgs nākotnes redzējums. Nopietnas attiecības nekautrējas uzņemties atbildību.

Bazhix  Ja nepārtraukti ir jautri, tās ir slimības pazīmes ;) Un tas jau ir nopietni :)

edding  07:20 "kā var vispār iepazīties TIKAI nopietnām attiecībām?"
Var. Kad sāc ar kādu pazīties ar domu- es vēlos satikt viņu visam atlikušajam mūžam, jeb maksimāli ilgam laikam izklaidei, kopā dzīvošanai, seksam.
Ja uzraksti ar domu- ar šito es gribu tikai pa.ies, tātad Tev nopietnās ir ar citu. Jeb Tev nav vēlmes pēc otra cilvēka līdzās.

edding  Ja visu laiku smejaties, tad nomainiet smēķus un dzērienus. Skataties, kā iet tad, ja joprojām jautri, atmetiet uz kādu brīsniņu un vērojiet sekas. Ja kas, pie daktera var aiziet pakonsultēties.

preilene  Ja jūs visu laiku smejaties, tad kaut kas īsti labi ar jums nav.

psychobitch  nopietnas attiecības ir tad, kad cilvēki dalās viens otrā, nenopietnas, kad izmanto...

miers2  zinu vienu meiču, kura visu laiku smejas :) Sākumā tas likās seksīgi, bet biku savādi- kas ir, tas ir..vēlāk šīs smejas jau sāka šad tad kaitināt.. bet vēl vēlāk gribējās to smejošo muti aizbāzt ar kādu lupatīnu, lai mazāk besī :) Nu jau pofig - jūtos laimīks, ka mani kas tāds nav ikdienā skāris gadu gadiem kā viņas vīru, piemēram :)

Neesmu_Alise  Manuprāt, ja pa laikam nopietni pa logu tiek izmesti čemodāni ar otra mantām, notiek niknas pannu kaujas vai kafijā tiek iebērtas caurejas zāles - tajā visā ir savs šarms, kas tiek zaudēts, ja valda nemitīga jautrība.

nagaine  man patīk Neko viedoklis vispirms jāiziet pārbaude un tad tiksi novērtēta vai deri vai ne,un ja deri tad laika gaitā vienalga tevi pārbaudīs .....

av2  ja speej, kaut teoreetiski, iedomaaties savu nakotni ( 10+ gadus ) kopaa ar vinnu, tad jau diezgan nopietni.
Bet jau tikai jocinni, izklaides vieno, tad ko, baudi kameer veel ir jajutri.

chaachaa  ja visu laiku smejaties.... tad tā arī ir problēma. līdzigi kā vienā filmā teica sīkais Adamam Sandleram: kas mēs visu laiku smejamies, jo esam slimi ? :) (joks)

ja godīgi tad teikšu tā, ka ir lietas par ko smieties nav īsti ētiski vai... pareizi. katras attiecības balstās uz kā cita - smiekliem, garīgu tuvību, kopīgu nodarbi.... da uz jebko ar ko cilvēka būtība var nodarboties. galvenais neaizvest visu līdz galejībām, just mēru visam!

jurks  Ja nav tā, ka jūs pārņem smieklu lavīna paskatoties vienam uz otru, vai arī nav tā, ka smiekli gāž gar zemi, redzot kaut ko tādu, par ko parasti nemēdz uzjautrināties, tad viss ir cerīgi! Skatoties "misteru Biinu" ir normāli smieties!! Un nav būtiski noskaidrot-nopietnas vai nenopietnas, viss ir jūsu rokās un Dieva ziņā!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu