Iesakiet kā nebaidīties būt pašai feisbukā?

Tik ļoti gribētos ielikt feisbukā tādas bildes, kas tiešām man pašai patīk, nevis vislaik baidīties, ko padomās citi, vai tas atbilst pozitīvam PR, vai labāk tad nelikt neko, ja nav pārliecības. Vēl trakāk, ja ielieku to, kam būtu jāinteresē attiecīgi cilvēki, bet neviens nespiež laikus. Tad pilnīgi ir kauns par sevi, it kā būtu publiski izgāzusies, liekas, ka visi skatās un smejas - re, kā viņai neviens laikus nesaspieda!
Aizgāju uz dažiem koncertiem, kas pašai patika, bet tādas domas, ka 40+ vecumā jau bērnišķīgi un lūzeriski ir dižoties ar koncertiem, tagad vajag eksotiskus ceļojumus, viesības pie prezidenta, personālizstādes atklāšanu vai savas uzrakstītās grāmatas prezentāciju, vai vismaz savas firmas produkciju reklamēt.
No otras puses, tas ko liek citi, bieži vien besī ārā, gribas nobloķēt iespēju tiem, kas katru dienu apraksta savu garlaicīgo dzīvi un liek kaitinošas bildes savai reklāmai.
Mani saaicinājuši draudzēties visādi deputāti, it kā glaimojoši, taču tagad jāskatās kā viņi pie bagātīgiem galdiem visādās viesībās ēd un tik pārlaimīgi smaida. Tracina.
Iesakiet kādu metodi kā pārstāt baidīties?

Edg  Vislabākais variants ir likvidēt tur savu kontu un netērēt tām muļķībām savu dārgo laiku. Tas tev ir dots tik cik nu ir, vairāk neviens tev ne minūti dzīvei neiedos. Bet laiku nozagt ir gatavi diezgan daudzi.

Frezija  Nu nē... Sevi noteikti vajag uztvert vienkāršāk, vairāk ar humoru, brīžam pat sarkasmu :D. Tad noteikti tā nebesīs citi un dzīve izskatīsies rožaināka :) Будь проще и к тебе потянутся люди...

HOUSE  Kas ar mani notiek? Tēmas šeit kļūst arvien banālākas...

Edgars37  ...man skiet, ka autore vnk visu publiku pavilka uz zoba;D!!!

Ernestiine  Izklausās pēc izmisīgas ve1lmes pievērst sev uzmanību. Vai nu feika jautājums, vai nu cilvēkam ļoti vajag dakteri.

ss2014  Iesaku visām sievietēm noskatīties mācību filmu " Sex @ Mrs.X " ....ar Lindu Hamiltoni un Žaklīnu Bissetu... palīdzēs, un ne tikai pārvarēt bailes ... ! :))

Vanesa15  Atkal cepšanās par visādām figņām. Pilnmēness.
Vai tad tiešām nav skaidrs, ka virtuāli tusējas visdažādākie cilvēki. Vieni vienkārsi publiski tusējas un pļāpā, citi atkal izmisīgi meklē uzmanību un trīc par katru laiku. Vieni laikus spiež visiem pēc kārtas, citi tikai izredzētajiem vai izcilām virtuālām pērlēm. Citi vispār nespiež nevienam. Vieniem pa dzīvi iet super, un neko nedomājot arī padalās ar notikumiem vnk tusiņa pēc. Citi atkal izmisīgi mēgina likt feisā nezin ko un parādīt cik viņiem viss kruta, lai tikai citiem skauž un nepadomā, ka ar viņiem kaut kas nav kārtībā.
Stulbuma kalngals ņemt to visu par pilnu.

jozolsen  Jebkura ieliktā informācija internetā ir piejama daudziem ,kuriem to vajag un to IZMANTO , dažādiem mērķiem. Arī foto ir INFORMĀCIJA .Daudzi par to nedomā. Neredz pat kas ir nofotografēts fonā.´
Mērķi var būt arī ļauni.

Murgs_kaut_kads  Kāpēc tur vispār kaut kas jāliek? Un pēc tam vēl "jācepās.jāuztraucas"?
Kaut kas tur nav īsti, ja tādā vecumā galvā tikai māli. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu