Cik liela nozīme ir balss tembram?

Te viena PA rakstīja, ka vienmēr vēlas ar vīrieti pirms pirmā randiņa parunāties pa telefonu, lai dzirdētu viņa balss tembru un pēc tā izlemtu patīk vai nepatīk. Cik liela nozīme tam ir un ar kāda tembra īpašnieku jūs ietu uz randiņu?

NL_O  Pastāsts iz dzīves - reiz; šeit pat oHo; man gadījās ķibele - kaut kādā neizprotamā veidā mans telefona Nr nonāca vienas daiļas lēdijas rīcībā. Viņa piezvanīja; protams, izliekoties, ka kļūdījusies ar Nr. Pēc tam, kādu nakt viņa man retoriski apvaicājās - ar ko gan tu mani esi nomakšķerējis!? Pati arī atbildēja - es iemīlējos tavā balsī. Es pat nespēju apvainoties.

jurks  Ir viens zināms cilvēks ar ļoti izteiktu balss tembru, viņš ir Austrālijas latvietis, var būt tur slēpjas viņa balss noslēpums? Bet, kad viņš uzrunā kādu, to vajag redzēt, kā sievietes izkūst!! Liela nozīme un pats cilvēks dzirdot savu balsi izjūt labsajūtu un izmanto to arī pret citiem, lai kaifu baudītu, redzot cilvēka reakciju!

edding  Te ir vieta reklāmai. Palielīties, kā ar savu seksīgo balsi, izvilcis pilno lozi. Reāli izrādījās resna blozga, vai 1,59 cm garš jauneklis.

kreizi  Ar jauko balsi aplauzos kādos 23 gados!!! Kad vēl bija parastie telefoni un druška ieteica savu brālēnu, Sarunas bira laikam kādas 3 nedēļas ,gandrīz diennaktis.
Satikšanās-abloms.
arī rokas svarīgas---pirksti!!! Kad iedomājos,kas man pieskārsies.

poga_parastaa  Sen nav runāts pa telefonu ar nepazīstamu vīrieti, biju piemirsusi faktu, ka jā, man piemīt šī nepārvaramā problēma - balss izsaka ļoti daudz. Nezinu, kāpēc, bet tā ir. Ja balss tembrs nepatīk, pazūd interese. Protams, saturs arī ir svarīgs, taču, ja ir saturs, bet vīrietis pīkst kā pele vai ir izteikti nopīpēta, sēcoša, čerkstoša balss... brrr. Patīk tādi "standarta" vīrieša balss tembri. No sabiedrībā zināmiem... jāpadomā... Varētu būt Valdis Melderis, Uģis Joksts, Dzintars Tilaks. Nezinu uzvārdu LNT ziņu diktoram, bet viņš viņš visbiežāk ir tandēmā ar Artu Skuju.
Saprotu, ka darba dēļ balss ir sabeigta Aināram Bagatskim, bet, kad dzirdu viņu runājam, āāāā... gribas ņemt pulti un slēgt prom. Nu kaut kā tā.

av2  man ar tiem tembriem saistaas..atminnas. Labas. Taada balss bija tikai vinnai...

Kurmjee  Savdabīgā veidā vīrietis ar savu balsi programmē...

uusins  Nezinu, nezinu... Kopā dzīvosi ar cilvēku, nevis balss tembru. Mānīgs var būt jebkas: sarakste, balss tembrs, izskats, mīmika. Sarunājoties pa telefonu neatminos, ka noteicošais būtu bijis tieši balss tembrs. Drīzāk prasme sarunāties. Ir bijis, ka sarakste bijusi lieliska, bet satiekoties - nekā... Jo "dzīvajā" nav iespēja iepauzēt un atrast "īstos" vārdus.
Pie kam, lielai daļai telefonu ir skaņas uzlabotāji - filtri trokšņu slāpēšanai uc. Dabā balss izklausās citādi :)
Cilvēks iepatīkas vai nē. Kopumā, nevis pa atsevišķām sastāvdaļām :)

neko  Nezinu, nezinu... Kopā dzīvosi ar cilvēku, nevis balss tembru.
---
Tiešām.. nē nu ja viņa pēc dabas ir klusētāja, tad jā:)

AivarsN  Sievietes balsij vajadzētu skanēt kā visjaukākajai mūzikai,kuru nekad neapnīk klausīties. Gan jau ar vīrieša balsi ir tāpat. Protams,ja vien abi ir melomāni.

Dezyree  Ir cilveeki audiaalji, kam svariigaaks ir kaa kaads vai kkas izklausaas, taadi ir ljoti muzikaali cilveeki piemeeram. citiem atkal ir svariigaak kaa izskataas, man ir svariigi kaa smarzo... ja ieseezoties mashiinaa bezmazvai veemiens naak kaa vecim mute smird, visdriizaak veci kroniishi zem kuriem kraajas bakteerijas, vai veel sazik kas, varbuut kungja probleemas, bet viirietis bija interesants... un kaa lai pasaka, neaizskarot? Balss pa telefonu ir vieniigais kas iedarbojas uz kaadiem manju orgaaniem, tapeec arii skiet ka var iemiileeties utt, esmu ko taadu pieredzeejusi, likaas ka balss speelee uz dveeseles stiigaam, ja tagad pa telefonu bildinaatu, teiktu jaa, bet satiku- UPS! viirietis ljoti diivains, plesis aizkemmeets ar kaut ko veel diivainaaku kaa Donaldam Trampam, nezini kur skatiities un par ko runaat, jo redzams ka vecis kompleksains... Tapeec ne veestule, ne skyps, ne telefonsaruna neatsver pirmaas tiksanaas svariigumu.

Momo  zinu vienu pārdevēju, kuram balss kā gailēnam. itkā pēc skata puisis kā puisis, bet kā šis ierunājas, tā gribas bēgt. vēl ir dzirdētas dažas sievietes, kas runā drausmīgos virsskaņas toņos ar zāģa elementiem balsī. bet mēdz arī kaitināt vāzes džeka izteiksmes veids, bites reklamētāji vai pārāk skaļu balsu īpašnieki, kam plēšai bremžu nav. ar bļāvējiem grūti uzturēties vienā telpā. bet tīri randiņam nav svarīgi, lai balss būtu īpaši seksīga, pietiktu, ja nekaitinātu.
bija man kolēģe, kuras balss dēļ vīrieši juka prātā. brauca iepazīties, varēja redzēt, ka sasapņojušies. bet izrādījās, ka viņa nemaz neizskatās pēc trusīša rodžera sievas džesikas. dažam grūti bija savaldīt vilšanās mīmiku. kaut neglīta nemaz ar nebija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu