Iepazīšanās piedzīvojums!

Dikti jau kārdinošs man likās šis ieteikums. Toreiz jaunībā tam paskrēju garām...tēvs neļāva. Gribētos piemērus no oHo! Paldies!:)

mjamma  Vēl var nūdistu pludmalē iepazīties. Sevišķi sievietei ar sievieti.

mjamma  Vēl var nūdistu pludmalē iepazīties. Sevišķi sievietei ar sievieti. Arī var atrauties neslikti

neko  "Vēl var nūdistu pludmalē iepazīties. [...] Arī var atrauties neslikti"
Tas būtu kā? Cik esmu bijis cilvēki tur visnotaļ miermīlīgi....

mjamma  Atrauties- labā nozīmē :D ir krieviem teiciens. Ottapirivatsa :D

selnija_  Kas meklē piedzīvojumus, tas atradīs vienmēr. Iepazīties var dajebkur un nejaušībā ir kas romantisks, nevis iepriekš sarunāts randiņš, kur nāk viens otru ievērtēt.
Nūdistu pludmalē ir gan miermīlīgi, ja vien jaunpienācēji vai garām/caurskrējēji nepārkāpj iekšējās ētikas kodeksu. Tad var atrauties tiešā nozīmē un ne pa jokam. Negribas biedēt: protams var iepazīties. Tik nepārspīlē. Tur cilvēki brauc sauļoties, peldēties, nevis iepazīties.

Araabs  Vai tas būtu domāts seksis,kā iemesls ,lai iepazītos?

pikantaa  No rīta domāju lai ir ko vakarā palasīt.(C)
Es tak teicu, ka autore bija sadomājusies, ka viņu te visi izklaidēs. Bez maksas ir tikai siers peļu slazdā, kundzīt -pārdod bikses un nopērc sulaini, kas tevi izklaidē ! :D

mjamma  Zini, Skarlete? Es nedomāju, ka Tev ir 46 gadi. Kura tad tik ilgi gaidītu :D
ja nu vienīgi tā, kura būtu nelaimīgā laulībā 30 gadus ;)

Tinte  Personīgo pieredzi te nerakstīšu, bet pirms kāda laika žurnālā "Ļubļu" bija interesants raksts "iz dzīves".
Viena sieviete atgriežoties pavēlu vakarā mājās, pie kāpņutelpas ieraudzījusi guļam vīrieti. Par cik bijis pieklājīgi ğērbies un pēc bomža nemaz nav izskatījies, domājusi, ka cilvēkam palicis slikti. Vairs neatceros, vai "ārros" izsaukusi, vai nē, bet nav atstājusi cilvĕku nelaimĕ un kaut kā nogādājusi viņu savā dzīvoklī un nolikusi dīvānā.
Kad viņš pēc laika atmodies (atjēdzies), vińa pastāstījusi, kā viņš te nokļuvis.
Bet viņa stāsts bija šāds: Ar kolēğiem tajā dienā esot pabeiguši kādu lielu projektu un mazliet atzīmējuši, tad devies mājās. Par cik vińš alkoholu praktiski nelietojot, tad pat no tā nelielā daudzuma pusceļā palicis slikti, nolēmis apsěsties uz trepītēm pie kāgas mājas, kurai tieši gājis garām un viss...atjēdzies tikai pie tās sievietes dzīvoklī.
Tagad viņi ir precējušies un tiem, kas jautā, kā viņi iepazinušies, sieviete sakot, ka "podobrala na stupenjkah, valjalsja bednjinkij..."

Nu ko, meitenes un puiši, nepaiesim vienaldzīgi garām nelaimē nonākušajiem. Varbūt tur "valjaetsja" mūsu likte īgais vai liktenīgā. :)

Tinte  Vēl vienu stāstiņu "iz dzīves" atcerējos.
Kādās viesībās vīrieši savā bariņā apsprieduši un šausminājušies par sieviešu rokassomiņām. Precīzāk, par tajās atrodošos visādu nevajadzīgu mantu esamību. Katrs padalījies ar saviem novērojumiem, bet viens sēdējis un klusējis. Kad nu visi jau izteikušies, pievērsušies arī viņam, vai tad nekas neesot sakāms?
Un viņš arī pastāstījis.
Bijis lietains un dubļains laiks. Viņš kavējis vilcienu uz kaut kādu patālu pilsētu un nācies skriet pa galvu pa kaklu, lai to nenokavētu. Paslīdējis, nolicies visā garumā, nobrāzis rokas, aizlauzis nagu, bet uz vilcienu tomēr paspējis.
Apsēdies savā kupejā, viss tāds "skaists", slapjš, netīrs, asiņojošs....No tur esošajiem pasažieriem viena sieviete atvērusi savu rokassomiņu....un ar tur esošo arsenālu palīdzējusi sakopt brūces, apgriezt nolauzto nagu, pat lieks zeķu pāris atradies, ko pārvilkt slapjo vietā.
Tālāk jau laikam paši sapratāt. Tā sieviete tagad ir viņa sieva.

Rezumē: mūsu somiņās ir tikai viss nepieciešamais, nekas lieks tur nemētājas.
e

Gunitaa  Stāstiņš labs, bet nezinu, kam jābūt brīvas sievietes galvā, lai viņa rokassomiņā līdzi nēsātu vīriešu zeķu pāri ! :DD

Tinte  Tās bijušas sieviešu kokvilnas zeķītes, bet ja ir pavisam slapjas kājas un tālu jābrauc, tad neredzu neko sliktu, ja vīrietis tās nomaina pret sausām. Kaut arī sieviešu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu