neizprotu sieviešu domas

Ja iepatīkas kāda sieviete, un pat tikai gatavojies, mēģini iepazīties un viņa jau paziņo, ka esi nogribējies un dusmojas .... kolīdz paskaidro, ka uz viņu neceļas, atkal dusmojas

jozolsen  Raksti dzejā piedāvājumu..

makinlijs72  pozicionē sevi kā geju.viņas uz šito ķeras.

sarma7  Uzaicini uz randiņu, uzdāvini puķi, aizved uz kafejnīcu vai uz bibliotēku palasīt presi:-) Vizies pamazām uz priekšu savos nolūkos:-)

kisindzera  Nu jā, aizved uz kafejnīcu, pasūti pēc iespējas dārgāku paiku, foršu konjaciņu, kārtīgi pieloki māgu, pēc tam pasaki, ka maks palika Jūrmalas dāčā, lai tak dāma tev izmaksā, gan tu viņai atmaksāsi ar uzviju, kad nākamreiz uz randiņu atbrauksi ar "bembi" un aizvedīsi viņu uz savu burvīgo dzīvoklīti! Par sex gan ne vārda! Vari runāt arī dzejā, viņas tak uz to" uzķeras"!

jurks  Izklausaas diezgan pesimistiski!! Rodas sajuuta, ka esi naacis shajaa dziivee lai buutu viaam par sodu! Var buut pameegjini pieshkjirt savai dziivei augstaaku pievienoto veertiibu, jo laiks iet, un tas ir nepieluudzams tiesnesis, nevarees to pierunaat attiit atpakalj un atkaartot kaadu dziives laika posmu, vai , veel labaak, visu dziivi!! lai Tev izdodas sajust sho laiku, kaa vienreiziigu iespeeju izdariit pareizo izveeli un nenozheelot!!!

Ziemeljmeita  Ceļas/neceļas...kuru interesē sveša onkas fizioloģija?
Ir interesantākas lietas,ko apspriest.

brokastisgulta  Varbut tev jamaina orientacija..tad veiksies labak...

salvis73  Kaut gan lai lístu sveshás domás,vispirms vajadzétu tikt kártíbá ar savám domám.Un tad pa lielam,no Domu baznícas,ko citi domá.

abeljzieds  Nu gan sarakstījis,ko tad vēlies ar sievietēm iepazīties,ja uz viņām neceļas,tad vajag lūrēt uz vīriešiem -uz tiem varbūt mironīts reaģēs.

Persona_N  Nekrīti galējībās! Saki, ka Tev stāv uz viņu, taču esi gatavs paciesties līdz otrajam randiņam.

TaaLinda  Kā tā mēģināšana iepazīties izpaužas? Pieskrien klāt kā vējš un sāc runas plūdus un enerģiski vicinies ar rokām?

psychobitch  kaut ko pa vidum neproti vai nezini?

pikantaa  Piekrītu Vinettai. Anketā ārējie dotumi ar mīnus zīmi, tāpēc vismaz publiski neblamējies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu