kaa saudzigi pasuutit?

Man bija paris randini ar vienu sievieti,es atlaavu vinai uztaisiit minetu.Tagad vina domaa ka mums ir attiecibas.Zvanas,raksta sms,saka ka minetu taisa tikai izredzetajiem.Man vina apnika un mineta ari nebija loti labs.Kaa vinai pateikt,ka negribu neko citu sievieti gribu.un vai sievietes uzskata ka ja uztaisa minetu uzreiz ir attiecibas?

uusins  Ka tik pats neesi taisījis to minetu. Pēc Taviem tekstiem tā tik vien izskatās

ne_meklejumos  Iekrita prātā viena frāze, ko mans vācu draugs vienmēr uzsver, cilvēki publiski runā par to, ko gribētu izbaudīt uz savas ādas, bet ko neizdodas īstenot. Autoram neizdevies minets un vēl sieviete izdomāta

Frezija  Jaunietis modelē vēlamās situācijas, apkārtējiem jautri. Paldies nerātneli bet jāprec viennozīmīgi :D

Driaada  Nobloķē. Tas būtu šajā gadījumā saudzīgāk pret sievieti.
Viņa vēl nezin to, bet jāaug ir visām. Jo, ja ir šitāda situācija, sievietei vnk nav acu...

neko  Nežēlīgs cilvēks esi.... attiecībā pret sevi. Ļaut tasīt minentu sievietei, kas nepatīk. Es sevi tā piespiest nespētu, laikam vājš raksturs.

Edgars37  ...iedomajos, ka LV un EU krutakas damas ples viena otrai no rokam ara neraatnela daiktu, lai tik paspetu uztaisit vinam minetu;D...;D!!!

abeljzieds  Izsmējos vēderu turēdama,esmu gana sena ,lai būtu mātes vietā,bet Tavu čibriku neņemtu pat par lielu naudu .Un acīs Tev varētu pateikt visiem dzirdot -atsūkā ja vari sasniegt.

sala2011  wtf

beatrise4  Uzjautrinajos ne pa jokam. Ak , nabadziņš! "Ļāvu uztaisīt minetu". Iedomājos to skatu - sieviiete lūdzas asarām acīs, bet džeks tielējas. Tad nu beidzot žēlsirdīgi nolaiž biksiņas - " Nu, ja jau Tu tik ļoti gribi! Nespēju sievietei atteikt un ziedojos". Varbūt patiesība ir vēl skarbāka un tā ļaunā sieviete to izdarīja ar varu, tikai cilvēks kautrējas atzīties? Sabiedrība, esiet modra! Te mums ir jaaizstāv viens seksuāli izmantots tās loceklis, kuram pēc tam vēl tiek sagādātas morālas ciešanas zvanot viņam un prasot vēl.

Ananda_A  Atzīsties, ka esi gejs un vispār domāji, ka šī ir vīrietis. Nevajadzēs nevienu nekur sūtīt!

uusins  --> Jā, neraatneli! Man pat patīk pateikt acīs! :)
Varu šo visu Tev arī acīs pateikt. Un ne to vien Tev pateikt. Bet šobrīd pietiks ar to, ka Tavi teksti ir narcisiski un infantili :) Tev ir problēmas, kuras Tu tekstuāli risini ar Sieviešu starpniecību. To, vai Tu esi vai neesi izskatīgs, lai spriež, kam tas piedien.
Es cilvēku vērtēju pēc darbiem nevis lielības. Bet Tu, manā redzējumā, esi palicis bravūrīga, hormonu nomocīta pusaudža prātiņa attīstības līmenītī :)

Karmensita  vot tā!

Nightwish  Labi randiņi :)))))))) Tu tik smagi strādāji, ka piekusi no viņas :))))))))

Smags gadījums..smags.

MrJones  Kas tik Neraatnelim nav jaapaarciesh.....! Nja....nevelti man anketaa galvenaa prasiiba bija "meklee sievieti ar izcilaam mineta prasmeem" ...shis punkts nonjem ari jebkaadu atbildiibu, tas noziimee tikai Testa stadijai(!) ,,.kuras izspraucas cauri tiek pie naakamaa,...bet tu nabags uzraavies uz AMATIERI!! Un IEKRITI,...daavaajot savu tel. nr. bez jebkaada iemesla..nepadomaajot par sekaam!!!

P.S. nekas-naakamreiz buus maaciiba!

Elektra  Es Tevi nekad negribētu satikt:(

meitenepasaka  Apnika randiņi mašīnā.

Vaukskis  Neatbildi ne uz zvaniem, ne SMS, neraksti neko datoraa ! Gan tai sievietei ar laiku apniks Tev uzmaakties, bet pats nebuusi neko dariijis, jo, ja iesaistiisies skaidrosjanaa, Tevi var piekjert pie kaadaa briidii pasprukusja vaarda un tad par to vajadzees atbildeet. Sievietes arii domaa par paslabumu, tdeelj taa riikojas; aciimredzot, patiic vinjai vai nav citu redzamu iespeeju.

psychobitch  ar klusumu, ignorēt...

runcs51  Izskatās,ka topika autoram vispār neviena nedod,par minetu vai attiecībām nemaz nerunājot,tad nu šis te raksta brīnumus....

runcs51  Pat profilā šis ierakstījis,ka būtu gatavs ielaisties ar 70 gadīgu veceni...

pikantaa  Tu jau te ZB ar savā, stulbajām tēmām, lielībniek, cerams, ka admins tev drīz nogriezīs skābekli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu