kaapeec sievietes apavainojas par patiesiibu?

Ja sieviete ir smuka,es pasaku ka vina ir smuka.bet ja sieviete ir nesmuka,korpulenta un man nepatiik.es to arii to pasaku,ka ir nesmuka un man nepatik.Tikai peec tam mani nolamaa un gadaas loti rupji.:(Par ko?Vai par patiesibu ir jaapvainojas?

Maribella15  Kādu cieņu?! Kāds retums? Šādi vai līdzīgi stulbi ir tik daudz... palasīt vajag vien iepriekšējās diskusijas - bet tie tikai te redzamie...

Jauka_sieviete  Nav jābrīnās ka esi viens, tik "foršam" puisim neviena nav pietiekani laba! :-)

sasina  Nu,ja. Elementāra pieklājība Tev,kā vīrietim,nav iemācīta. Katrs esam savādāks. Ar pieklājīgu un pozitīvu tekstu var vairāk panākt. Jo,kā jau teica iepriekš-tā ir Tava taisnība, Tava gaume. Un nekad nedrīkst to vispārināt! Izvēlies sev tīkamo,nedzenot kompleksos un neapvainojot citas sievietes.

ingryda  Gaume un tasniba ir divas dazadas lietas.

Frezija  Katram muzejam savs izcils eksponāts vajadzīgs...
Adminam vajadzētu izvērtēt vai šī lietotāja jautājumi ir lietojami :(
Araaba smieklīgo jautājumu par kapiem izdzēsa, a šitā bēdu ieleja kā no pārpilnības raga, dīvaini :(

marija19561956  Esmu saja portala ilgaku laiku. Sakuma bija interesanti jautajumi un viedokli,tagad notiek abpuseja riesanas un savstarpeja pazemosana. Vai tiesam nav neka interesantaka? Aizbrauciet uz citam valstim paskatieties kada ir savstarpeja attieksme cilvekiem vienam pret otru. Kas Latvija notiek ar cilvekiem, vai tiesam mes neprotam cienit viens otru? Saprotu te kadam interese atrast draugu, vai vienkarsi pakavet laiku, bet ludzu, tikai busim pieklajigi. Latvija ir maza valsts un cilveku nav nemaz tik daudz,ko mes te encejamies savstarpeji,labak busim pozitivi domajosi,smaidigi,labestigi,viens otru uzmundrinasim, tad ari dzive vairak uzsmaidis veiksme.

ALCORA  Ja šādas tēmas neviens nekomentētu, tās beigtos.
Bet par cik aktivitātes notiek, tātad ir cilvēki, kam tās nepieciešamas un būs vēl.
Adminu rīcība tiešām ir dīvaini neobjektīva. Tāda sajūta ka tur darbojas nerātneļa līmenīša personas.

piladzoga  VISAS SIEVIETES IR SKAISTAS..TIKAI TU NEVARI SASKATĪT:) SKAISTUMU

coldlands  Citroninj, gribi teikt, ka tu mol gudra, un raksti tik pratigus komentarus, bet es tik nepratigus?
Vai sads secinajums tev radas no ta, ka ar tevi uz viena solina sedosie omisi, saliek pie taviem komentariem, zalos ikskisus?

Edgars37  ....vot negrib, gan😃...paskat savu ieprieksejo temu, kur lietotsja sakta salidzinaja tevi ar samazgu spaini😃...ko teiksi😃?

Laaacis  nu tas ir labs filtrēšanas veids, ja apvainojas tātad aita, tātad - neraksti viņai vairāk. Labāk tādas lietas laicīgi atklāt

Labrador  Kritika,taisniiba nevienam nepatiik jo dziivojam salkano glaimu un melu sabiedriibaa.Par gaumi nestriidaas,piemeerma man Kirovs Lipmans ir sievietes skaistuma etalons)))

vivjenna  Mēs jau te visi esam Tev pateikuši, ka Tu mums nepatīc un tā ir pilnīga taisnība. Tu tikai neraudi un neapvainojies, bet ej citā smilšu kastē paspēlēties. Tajā, kur arī sētas runči iet pa darīšanām.

vivjenna  Un kāpēc domā, ka tikai sievietes apvainojas? Pamēģini pateikt savu patiesību uz ielas kādam kārtīgam vecim. Varbūt mēs varēsim pa kādam apelsīnam aizstiept Tev uz slimnīcu.

raina1970  Autors sasmīdināja gan un pamatīgi... Zināt, ka ir jauks, superīgs, seksīgs un visas viņu grib-- tā nav pārliecība par sevi , bet gan- nesaprotami ar ko balstīta- pašpārliecinātība... tās tomēr ir divas atšķirīgas opcijas.. Un vismaz viena no šejienes jauko būtni nevēlas- var minēt trīs reizes-kura tā ir..tātad jau mazliet tas apgalvajumu tornis sašķobijās. Par to taisnības teikšanu- tikai- taisnību var pateikt dažādi, it sevišķi tik delikātā lietā, kā- sievietes izskats. Kad autors izmēģinās kā ir būt mazliet dipolmātiskākam- nezudējot taisnības vadmotīvu( pat ja tā ir tikai viena cilvēka- viņa paša - taisnība)- tad redzēs, ka var izpalikt i lamāsanās, i rupjības... un patikšanas- nepatikšanas jautājumi tiks risināti civilizēti.

kuks10  sievietes nav nesmukas,bet vienkārši vajag pareizi apģērbties-viens modes dižgars laikam tā teica..vēl arī laba frizētava,kas ir ļoti būtiski.. jebkuru var uztaisīt par konfekti..DDD aizskrienu nokaunēties..))

VECA_PIEPE  Ja esi par sevi parliecinats,tad jau nav par ko Tev dusmoties (13:30),...Tu takš uz mani nedusmo, ja es taisnību teikšu: lohs un tirliņš,...nu konkrēts losis esi?
Nevajag apvainoties, jo tas ir acīmizlasāms fakts!

White`n`Naughty  Tu dari nepareizi- Tu apraksti problēmu, nesniedzot risinājumu. Pareizi būtu tā: ´´Mīļā Marta, Tev ir mīlas rokturīši, dubultzods un atkārusies pakaļa, bet re kur es Tev nopirku divus tūkstošus eiro vērtu abonementu masāžām SPA centrā un trīs mēnešu apmaksātu sporta kluba apmeklējumu ar privāta trenera konsultāciju, topi skaista!´´ Lūk tad neapvainosies. Točno saku :)

jurks  Cik cilvēku, tik taisnību!! Un ja viņš ir tik drosmīgs, ka var atļauties izteikt otram cilvēkam to, kas viņam šķiet kritiskas uzmanības vērts un to izteikt, tad kurš var aizliekt to darīt?? Jā!! mēs to nedarām, un neviens neuzzinās, ko bijām padomājuši!! Vēl ir arī tāds kā atgriezeniskās saites efekts- ķerot kaifu no šādas nodarbes- uzrādot, jau tā nomāktam cilvēkam ar savu trūkumu, papildus iebakstot sāpīgajā vietā, rezultātā varētu piemeklēt pašu " taisnības cīnītāju" atgriezeniskās saites likums un iespēja izbaudīt otra ciešanas pārākā pakāpē!! Labāk jau tomēr lai skaidrais prāts ņem virsroku, un izdodas izvairīties no likumsakarībām!!

p_p  Pilnīgi saprotu, autor, tavu sāpi! Arī man ir gadījies tā, ka pasaku patiesību - ka vīrietis ir nepieklājīgs muļķis un tirliņš un mani neinteresē, bet šis ņem un apvainojas, un vēl nosauc mani par nesmuku un korpulentu. I par ko tā?
(ironija, ja kas)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu