Minimāla informācija un lielas cerības

Jautājums vīriešiem, vai jūs kādreiz rakstat profiliem kur ir tikai pamatinformācija? Man tas pašam liekas galīgi neinteresanti ja ir tikai bilde, vecums un nekāda apraksta. Saprotu ka mūsu sievietes ir 90% pasīvas makšķerētājas, uztaisa profilu un tad gaida kad sapņu princis ar bentliju oho.lv ierullēs jo viņam nav ko citu darīt :D Tik uz tā āķa arī kaut kas jāuzkabina ne tikai zemas kvalitātes bilde no telefona.
Esmu vēl bieži lasījis profilos - uz "čau kā iet" neatbildu!
Rēka, lielākā daļa profilu pēc kvalitātes nav pelnījuši vairāk par (kā minēja viena sieviete dienasgrāmatās) - čaukāietseksunegribi? vienu vārdu :D jautājuma zīme jau iet bonusā

uma  Es arī piekrītu -neko- teiktajam un rikam086 . Piebildīšu ,ka nereti spēja uzsākt sarunu (rakstisku) un turpināt daudzu dienu vai vakaru garumā, liecina par cilvēku patiesu vēlmi iepazīties,,aizķert,, otru un ieinteresēt,pat bez fotogrāfijas. Bet tam visam noteikti ir vajadzīgs īpašs noskaņojums, sirsnīgums un labestība un neapstrīdama harisma.Kaut kas tāds,kas tikko jaušams,, plivinās,, starp abiem. Ja tas viss nostrādā, bildi nosūtīt taču nav nekādu problēmu:)

Aranija  Tev laikam sieva briesmīgāka par jebkuru OHO veceni, ja te meklējies. Bet tā viš i, ne katram dzīvē veicas.

Ezjule  Rakstiska sarunāšanās DAUDZU dienu vai vakaru garumā, liecina par sava brīvā laika nelietderīgu pavadīšanu virtuālajā vidē.

Un_ko  Lāci, ja Tevi apmierinātu Tava boba, tad Tev nebūtu ne laika, ne vajadzības te zvanīt visos zvanos:)

Geisha  A man patīk vīriešu anketas, kurās ir vispār ir tikai daži vārdi ;
" vīrietis vēlas iepazīties ar sievieti" . Un viss. Ko te var izlobīt?

Nightwish  Savādi, bet tieši zem profiliem, kur nav "zaļā zeme" ir paslēpušās interesantas personības. Saruna cilvēku atklāj, un nav nozīmes profila datiem, lielos vilcienos...tāpat ir skaidrs vai šīs cilvēks Jūs saista vai nē.

Labrador  Lakoniski cilveeki.Principaa,jo apraksts plashaaks,jo vairaak iespeeju atrast veelamo.

Geisha  Labrador! Palasīju Tavu anketu - it kā cērtams osis, bet kad palasu PA - fūūūūūūūūūūūūūūūū.

Persona_N  Ļoti labi uzrakstīja Rinkulis. Piekrītu viņam.

Tās ar krāšņajiem profiliem, daudzajiem albumiem un paziņām, pārsvarā ir ar izkropļotu realitātes uztveri. Tik daudz saldu runu saklausījušās no nogribējušamies večiem, ka tiešām domā, ka ir tik skaistas un lieliskas ;)

chaachaa  te jāsaka tā, no pieredzes, ka tie profili, kuros ir mazāk informācijas, sanāk tām sievietēm, kas dzīvē ir daudz kolorītākas nekā tās, kuras aprakstījušas pusromānu. bet ne vienmēr, jo individuāli izteikt, kur ir labākas, utt utt, pagrūti. daudz jau sievietēm patīk tas aplidošanas process, sākums, kad vīrietim jāpieliek daudz uzmanības, laika un arī naudas, lai iepazītu šo mistisku būtni, sievieti. jautājums tikai kādiem mērķiem. dzīvnieciskajām tieksmēm reti kurš izmantos un ieguldīs savu laiku ilgtermiņā, kam nopietnam jā.
bet atkal ir otrs veids ka ir arī cilvēki, kas žēlojas,ka par daudz informācijas, citam tās ir par maz. nu katram savs, visiem neizdabāsi un tomēr, pasaulē vēl valda demokrātijas paveids, kas nozīmē, rakstu kam gribu, atbildu ko gribu un anonimitāte internetā man atļauj izlikt tieši tik daudz info, cik es pats to vēlos. izdari nu ko spītniecēm! :)

Labrador  Sievieshu anketaas vismaz 30% profila foto ir saulesbrilles,kuras daljeeji pilda maskas funkciju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu