Kā var notikt iepazīšanās?

Vizuailzējam situāciju...
Uzrakstīji vēstulīti, pēc pāris vēstulēm aizgāji uz randiņu, randiņā, lai nemocīto otru, vieglas sarunas par kaut ko nebūtisku. Visos gadījumos vīrieši izrāda vēlmi pēc intīmas tuvības. Bet KĀ LAI IEAPZĪSTAS? Pa kuru laiku???
Tad kāds tur brīnums, ka nekas labs nesanāk, ja sasteidz ar intīmo pusi?
Gaidīt uz mīlestību no pirmā acu uzmetiena? Aļo, garaž, būsim pieauguši!!!
Lūdzu, uzrakstiet, kā var notikt iepazīšanās. Jūsu scenārijs, lūdzu...

neko  nez.... es seksu nekad nepiedāvāju. Pagaidu kamēr sieviete pati izrādīs interesi, ar ieinteresētu tomēr tas viss tīkamāk.

kokote  Nesapratu, kur problēmas, izsaka vēlmi- nu un - tas jau nenozīmē, ka uzreiz apakšā jāguļas. Tas kā sarunas un lietas attīstās tā ir tikai Tava prasme uzturēt sarunu, Tavs un otra humors un intelektuālais līmenis. Attieksme pret intīmām lietām, kā otrs par to spēj vai nespēj runāt manā skatā tas ir viens no lakmusiem ar kuru vienam otru testēt. Ir starpība vai "bliež pa tiešo" vai tādā flirta formā. Nez kāpēc sajūta, ka autorei problēmas ar flirtu. Vajag pret tiem pirmajiem randiņiem nedaudz vienkāršāk attiekties. Ne jau katra iepazīšanaš novedīs pie kādām tālākejošām attiecībām.
Pārāk maz info, lai kaut ko vēl te komentētu, lai gan variantu tik daudz. Tā intereses pēc vēlētos zināt, cik ir to randiņu bijis, kur tā uzreiz vīrišķis strebjot kafeju uzjautā: pie Tevis vai pie manis; kādā pozā šodien to darīsim vai vēl kaut kā- vienkāsī šim man pietrūkst variantu, jo pa visiem daudzajiem randiem nekad neesmu neko tādu izjutusi, nedaudz erotisma un pikantērijas elegantā formā pieder pie flirta. Nez kāpēc sajūta, ka pat ar patīkamu vīrieti ar sexu būtu tā pašvaki.
P.S. vispār iepazīšanās jau ir notikusi tajā brīdī, kad satikāties dzert kafiju. Un "Garāzā" labāk vīnu :)

neko  "Ir tāda lieta, ka attiecības patiesībā veidojas lēni, soli pa solim tuvojoties, līdzīgi, kā "Mazajā Princī""

nez vai - es gan teiktu ka biežāk ir tā: atnācu, ieraudzīju, aizvedu sev līdzi:)

Monika1965  nez vai - es gan teiktu ka biežāk ir tā: atnācu, ieraudzīju, aizvedu sev līdzi:)


un pēc tam ātri, ātri izbīdija pa durvīm, lai kaimiņi neredz

Geisha  Tas, ka vīrietis Tev piedāvā seksu nekas slikts jau nav. Sliktāk ja vīrietis nepiedāvā seksu. Tev taču Maximka un Rimčiks pannas piedāvā iegādāties. Vai Tu ņem visu ko piedāvā? Māki taču noignorēt vai atteikt. Tieši tāpat ar to seksa piedāvājumu vai nu pakoķetē vai pieņem. Normāls vīrietis vienmēr piedāvās seksu. A, ja nu sanāk? Bet, ja nesanāks arī labi.

spaarnu_meitene  es īsti nesaprotu, kur ir problēma. Jau sarakstoties ar cilvēku rodas sajūta - ar šito tikai kafiju padzeršu, bet ar šito pat tik daudz neizdarīšu. Pie kam, visnotaļ nekļūdīga sajūta.

Reizēm jā, aizej, padzer kafiju, apēd vakariņas un saproti, ka šitais čalis ir... riktīgi foršs kā draugs. Nu īsi sakot jūti, ka nebūs un nevajag mocīties.
Bet ja jau dzerot kafiju pieķer sevi pie domas kā būtu viņa rokas sev ... ap vidukli sajust, tad kāda mārrutka pēc jādomā par dziļākā saitēm, ja ir kaut kas , ko konkrēti gribi.

Kā jau teica te iepriekš - sūdīgāk ir tad, ja jūti, ka vīrietis tevi negrib.

Patika tas par tām pannām, tieši tā, nav jau viss jāņem, ko tev piedāvā.

un jā, pie velna, sekss ir svarīga attiecību sastāvdaļa, ja nejūti, ka gribi tagad, tad garantēt, ka sagribēsi pēc mēneša.... ir naivi :)

SaintAmon  o, mljeeee... veelviena mazprince...

Cafe_Noir  nu un ko tu, dārgā princese, iesāksi, ja vīrieši gadījušies tupi un nesaprot tavu smalko dvēs´li un bliež kā no lielgabala - čau-seksu-negribi? un nezina tās dzimumu atšķirības?! mums te viens seksa guru, nez kur ganās, ka nekomentē - viņam jau nu būtu ko teikt.

starp citu, tās "dziļās jūtas" vis nerodas no garlaicīgām sarunām par marsa un venēras atšķirībām, ja vien abi nav šo planētu pētnieki. dziļās jūtas rodas no kopīgām lietām, jā, arī no tā, ka divi ķermeņi ir raduši saskaņu.

bet ja tā primitīvā patika nerodas, tā "kņudoņa pakrūtē", tie "taureņi vēderā", tad labāk jau tomēr adīt zeķītes, kā jau turpēdiņš izteicās. nevar gaidīt to dziļo saišu iespējamību pilnīgi ne no kā. pilnīgi ne no kā var uztaisīt vienīgi skandālu. pat zupai ir vajadzīgs cirvja kāts. so? kamēr gaidīsi to mistisko dziļo saišu rašanās sākumu, tikmēr jau sen vīrietis būs aizmirsis par tavu princesīgo personu.

ne_meklejumos  "Sākotnējās sajūtas ar laiku jebkurā gadījumā sāks gaist un izgaisīs"
Man liekas tieši otrādi, sākotnējās sajūtas ir vispatiesākās, vai nu ir tas īpašais klikšķis, kad ir par ko runāt vēl un vēl un gribas turpinājumu, vai nav par ko runāt, nekādu kopsaucēju un neder.

Tessa  tev ir bernishkjiiga un infantiila pieeja, fundamenta cieti stav Mazais princis un vairs ne jaunam klepim-marliite, nedoddies kads apdraudes, nekad un nemuzham un tikai pec kaazaam!!
nu moins. cik tev tur tie gadi bija, neapkatiijos?
ok, var but kkadi principi-ne precetiem, muljkjiem,vel kkam.bet ko begt no parejiem? nu pargulesi tu ar piplu, kas tev ir simpatisks, nu neturpinasi attieciibas, nu un? nodils tev? iepaziisies ar citu. skat, ar kadu kkas izveidosies.
taisa te problemas uz liidzenas vietas ta ka tada sniegbaltiite. smiekliigi.

spaarnu_meitene  Tuochme - kāpēc uzreiz N-tajiem uzšāvējiem. Protams, ka tas nav vajadzīgs, bet to jau var noskaidrot sarakstē !!!

Par to ir stāsts, ka pirms dodos kaut kur vispār ar kādu, es jau saprotu, ka gadīties var visādi, bet ja sajūta ir tāda, ka nekas negadīsies, tad nav vērts ;)

Mēs pašas pieņemam lēmumus, pašas izvēlamies. un mēs drīkstam pēc izdzertās kafijas tasītes pateikt vārdiņu "NĒ".

Vēl ir nianse par iepazīšanos, ir tak cilvēki ar kuriem rodas kontakts (vārdisks) viegli un vienkārši, tad ar tiem arī komunicējam. Tad arī iepazīstamies cik tālu šķiet nepieciešams, vai ne?

pikantaa  Aļo, Chris1986 -beidz te mētāt jaunekli tikai tāpēc ka feiko zem tādas anketas, onkuliņ ! Pašam jau drīz pamperus vajadzēs,bet te tēlo kruto džeku no augstiem plauktiem, kas pamācīs ko kurai tamborēt vai ko ne. Ka tik ne tā ! ;d

gertrude  iepazīšanās pēc scenārija notiek tikai filmās. zinu pārus, kam ir gan mīlestība no pirmā acu uzmetiena, gan sasteigtas intīmās attiecības, gan viss vēl joprojām notiek. un plusu virtuālajā pasaulē ir pietiekoši, sevišķi, mums mazpilsētu sievietēm.

Ananda_A  Ak Dievs! :DDD
SMS pierakstīt kladītē... Iepazīties pēc scenārija, varbūt pat ar kladīti rokā!!!!

Te varētu sanākt laba šausmenīte. Tik baidos, ka vīriešu lomas tēlotāji varētu boikotēt iespēju tādā piedalīties! Bet var sanākt arī komēdija, ja šie visi iziet uz azartu pārbaudīt savu ākstīšanās talantu

Geisha  Dziļās jūtas rodas stāvot četrrāpus. No aizmugures tās tiek pieregulētas ar 17 cm garu no smalkādas darinātu darba rīku veicot ritmiskas kustības virzienā uz priekšu - atpakaļ. Līdz tam ir ilūzija par lielo mīlu. Bez čiki - briķi kvēlās mīlas vienkārši nav. Nav un viss. Ir tikai patikšana, simpātijas, draudzība, cieņa, utt. Bet visam pamatā, uz ko arī Zeme turas tas ir čiki - briķi. Skaida skaidai virsū rāpjas, lai jumts netek.

Edgars37  Torpedi, vai tev tiesam tik traki ar to iepazisanos neiet, ka jacep sitadas temas??? Ko tu, teiksim, velies izzist no sitas temas??? Ja tu neesi sievietei interesants, tad neesi...kontaktejies ar sava limena sievietem un tad, vismaz, seksu dabusi, a ta uz medni koka skatisies tik ilgi, kamer tas vnk aizlidos😃 Nem jau nu vien roka zili, i to labak, ka nekas un neaugligas temas😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu