Jautājums dāmām.

Jūsu sapņu vīrietis ir zaudējis darbu, pārdzīvojis cunami līdz ar to palicis pliks un bass, kārtējā maita viņu ir aplaupījusi. Viņš kā tāds nosalis kucēns ienāk jūsu dzīvē. Ko jūs esat gatavas viņam dot? Cik ilgu laiku jūs būtu gatavas viņu uzturēt?

Maybex  Veči, nevajag visu vienā maisā. Palīdzet un "glābt no kārtējās maitas sapņu vīrieti" nav viens un tas pats ;). Tā teikt - pivo otdeļno, muhi otdeļno :)))))

Edgars37  ...tas ir istais eksemplars👍😃, pastav iespeja izveidot par istu virieti sev un tad dizoties ar sasniegto-es TO vareju, ko var izdarit ar milestibu, kadus brinumus gan neviec jutas, to vins visu manis del😃...utt😃😃😃!!! Nemams drosi👍😃!!!

pomerance  Ko tavs sapņu vīrietis darīja pie maitas, turklāt kārtējās? Kas tie par sapņiem?

abols23  Sapņu vīrietis - vai tie ir tikai vārdi,vai tas ir teikts ar mīlestību?

Monika1965  bija tā laime uzturēt šādu vīrieti, vairāk par 7 mēnešiem neizturēju, sāka abnagļeķ

Ananda_A  Ja pie visām autores minētajām likstām nav STS un alkoholisms; tik ilgi, cik vajag, lai viņš atgūtu spēkus:)))

Skarlete  Izvelc suni no ūdens un viņš Tev iekodīs rokā...

MrJones  Nu....vismaz sasildiijushas buutu un pacienaajushas ar teeju ..!! :))
Viirieshi,.prieksh kam jums taadas Egoistes.....?!

Vanesa15  Sievietes egoistes? Ha ha ha. Tikai nevajag.
Paskaidrošu kapēc beznaudīga pasaules klaidoņa stutēšana ir čūskas audzēšana azotē. Ne viens vien zināms piemērs iz dzives.
Savāc forša sieviete tādu nabadziņu, pabaro, uzstutē. Kad vecais pakaļu apsildījis, tad viņam arī sāk celties deguns gaisā, ka baigi foršais vecis, ja jau tādai sievietei vajadzigs. Un tad sāk snaikstīties pēc zāles zaļākas un gultas mīkstākas. Viņš taču varot dabūt jebkuru. Un kad esošā jākli patriekusi bet nākošajai nafig nav vajadzigs, tad ir pakaļā. Un tad visas bijušās ir maitas.
Vispār vīrieša gēnos ir ielikts, ja atrod savu sievieti, tad viņā mostas ērglis. Un ies kaut vai pa naktīm vagonus lādēt, bet tas būs zem viņa goda dzīvot uz mīļotās rēkina. Viņiem pašiem gribās palutināt savas sievietes.
Un ja tāds piestaigā uz siltas zupas šķīvi, tad vairāk kā skaidrs, ka ne jau tu viņam interesē, bet ērtības.
Un nemetiet mani kopējā maisā. Diez vai kaut kādas īslaicīgas naudas grūtības būtu iemesls, lai es šķirtos no sava vīra. Tā lūk :)

pecinna  Gadās,ka vīrietis ir nošņurcis,saburzīts,bet atrod īsto sievieti,pilnībā mainās-iztaisno muguru,izslejas,atplaukst,viss viņam sāk izdoties.Ir arī otrādi.

Vanesa15  pecinna
jā ir arī tādi varianti. Bet kā jau teicu, pie īstās sievietes vīrietī mostās ērglis. Ne ilgstošs parazīts un princis, kuram visu tik padod

puuuka  ja runa ir par bijušo,kurš aizgājis pie citas,tad noteikti neko,lai iet no kurienes nācis...nodevība,tas ir pats briesmīgakais,kas var būt ....

vivjenna  Dotu laiku mēnesi, pēc tam sāktu stumt uz durvju pusi. Nevaru pieciest pieaugušu cilvēku, kurš ir vesels un nespēj nostāties uz kājām, tad jau labāk paņemu īstu kucēnu.

DanaL  Viņš jau pēc formulas nevar būt mans sapņu vīrietis. Man, tāpat kā Dogvillei, rastos jautājums - a kur tu, mans Lieliskais Sapni, biji agrāk, kad tev bija labāki laiki?

Un kur tu būsi, kad izķepurosies? Un varbūt šis nav īstais laiks attiecību meklēšanai, vispirms sakārto sevi.

Cita lieta, ja kādam nepieciešama man materiālā palīdzība. Sniegšu, nebūs pirmā reize. Bet, lūdzu, nepiedāvā apmaiņā pars sevi!

viltniece_es  Ja sapņu vīrietis, tad lieta nopetna. Nomātu " nu gan svēki penkuši mnā ilā!" Japilīi bss un nošņurcis tad vētbūt npietna problēma ar atpaīšanu. "Nu labi!"es teiku" a rķu biezpuu pabrš unēju pcenāšu, bet parto būs jāstrādā par santehniķi un var būt taptes jāpārlīmē. V|ieu nakti varētu palkt uz īvāna par velti. Betja grbēs paliktigāk, tad ūs jāprot datoru man aunu agādāt.

neko  Pēc tāda cunami prātīgs vīrietis nolien savā alā un sakārto savu dzīvi nevis ar sievietēm pinās. Vispirms tomēr par sevi jāpadomā un ir lietas kas tikai vienatnē risināmas.

klava4  dzīve visādi gadās..pasniegtu palīdzības roku ja būtu iespējams...vai sapņu vai nesapņu vīrietis...cilvēkam,kā tadam..ja viņš ienāktu manā dzīvē..tātad liktenis viņu atvedis...tā tad man jāpalīdz..un tālāk dzīve rādīs....ja ir īsts draugs blakus jeb kurš izķepurosies pāris mēnešu laikā..tai brīdī,ka kādam palīdzat..jūs palīdzat sev,ne viņam... Cilvēki pēdējā laikā palikuši egoisti..mietpilsoņi,domā tikai par mantām....Bet visi gaida lai viņus dzird,mīl un atbalsta..bet ir jābūt pašam labam...jāsāk ar sevi. Lai saņemtu ir jādod ...viss tik vienkārši..kā to var nesaprast....Sievietes vairs neprot mīlēt..Skumji..Vīrieši ir daudz maigāki par mums..viņiem ir kalts no bērnības,ka jābūt stipram,tad armijā...darbā..it visur...bet kad paskatos no malas vīrietis raud skatoties filmu....vai kad slimo ir jūtīgs..arī darbā nevar izrādīt,ka slikti jūtās vai noguris..jo ir Vecis...jo visi un visas gaida...Tāpēc vīriešu dzīves ilgums ir īsāks..jo viņi uzņemas vairāk nekā spēj izspildīt...

klava4  man ir piemērs mana draudzene otro gadu atbalsta vīrieti ..maz naudas viņš ienes mājās..jo uzsācis ir biznesu..Latvijā nav viegli uzsākt biznesu ar nelielu kapitālu...visa viņa nopelnītā nauda aiziet viņa vajadzībām...Viņa apmaksā rēķinus...Praktiski visus saimniecības izdevumus...Bet viņa ir laimīga...Un tas ir galvenais..tikai mīlestību dodot cilvēks saprot,kas ir mīlestība....viņa savu vīrieti dievina..kaut gan viņš ir parasts puisis...Bet viņas puisis...un ticiet vīrietis jūt,ka viņu mīl un viņš mainās...

Vanesa15  Sievietes prot mīlēt un kā vēl. Tikai mīlestiba nozīmē kopā gan priekos gan bēdās, gan labos laikos, gan sliktos. Tagad 21.gs. un tagadējā darba tirgū situācija ir kā ir, un klasisko mamutu ne vienmēr virietis nes. Bet attieksme ir attieksme, kad vīriec par pēdējo naudu nopēr puķi savai mīļajai. Un ir jāatšķir patiesas jūtas no izmantošanas.

Bet sievietes tagad ir palikušas gudrākas, neļaujās sevi izmantot, lai ne tikai ļautu piekakāt dvēseli, bet arī iztiritu naudas maku. Atcerējies par dāmu, kad vēders tukšs? Ja nebiji kopā labos laikos, tad nafig tevi vajag sliktos. Butu bijis vislaik, arī sliktos laikos palīdzētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu