Attiecības kur viens mīl,otrs atļauj mīlet.

Manās ieprikšējās attiecībās es biju tas kas mīl,mana otrā puse dāsni atļāva sevi mīlēt.Sākumposmā protams mums bija tās kaislības,bet vēlāk jutu ka viņas interese ir krietni mazinājusies.Izlikos neredzam.Tā arī turpinājām dzīvot,līdz kādu dienu viņa paziņoja,ka aiziet pie cita un mani se jau vairs nemīlot.Tā nu es biju kādu laiku dzīvojis ar sievieti,kas sen jau vairs mani nemīl.Tagad domāju ka varbūt vajadzēja pirmajam pārtraukt attiecības,pat ja pats mīlu,bet jutu ka viņa nemīl?

IzlozeLOZE  ieguvējs ir tas, kurš spējīgs mīlēt.

Shelda  Jūtām jau nepavēlēsi..., bet..., personīgi man ļoti nesimpatizē cilvēki (nav svarīgi, sieviete vai vīrietis), kas apzināti manipulē ar otru, labi zinot, ka paši neko nav spējīgi sniegt pretī... Man tas asociejas ar garīgu/morālu prostitūciju, kas mana uztverē ir vēl nožēlojamāka, ka fizisā prostitūcija.

trejs  Jāpriecajas, ka ir kāds kuru mīlet... nevis jāsatraucas vai mīl Tevi...

lienne  Ir skaisti, ka esi mīlējis. Tagad esi uz viņu nikns, tāpēc šķiet, ka viņa nemīlēja, gan jau kaut kādā sava veidā mīlēja.Katras attiecības mums kaut ko iemāca, un katrās attiecībās, ir bijis kaut kas skaists, esi čalis, paņem skaistāko kas bijis, un paceltu galvu ej tālāk.

psychobitch  es arī domāju, ka te nav ko vaimanāt, nomet lieko svaru, atkārtošos un tas tev atgriezīs pašapziņu, grūti, jā grūti, bet aizmirsīsi par esošām grūtībām un rakstu tev tik nežēlīgi, jo vēlos tev aiztaupīt tavu dārgo laiku, jo šeit ir tik daudz sieviešu, kas tevi var mīlēt un izmīlēt tā, ka aizmirsīsi savu pāridarītāju jau pirmajā naktī, ja tikai tev nav tieksmes būt par upuri un to izbaudīt, lai visi tagad tevi pažēlo, mazo pupsiku...:D

Zanda19  ........mīlestības nav ir tikai kaisle, romantika un seks! Mīlastība ir ilūzija, par kuru visi ir dzirdējuši, bet tā arī nav redzējuši un nezin vaigā!

Lilitt  Lai laiva noturētos uz ūdens,nepieciešams līdzsvars,tā arī laulībā,līdzsvara,taisnīguma princips-vīrietis nodrošina fizisko ,materiālo labkājību,sievietes pārziņā-emocionālā un garīgā.Vīrietis atbild par mamutu,sieviete par spēju to sagatavot,uzglabāt ( tik bez fanātisma,tās ir līdzības :-) ).

Vanesa15  Jā, te pilns ar sievietēm, kas varētu izmīlēt. Bet ne mīlēt pa īstam un tieši tevi. Tie, kas kaut reizi ir mīlējuši (nevis aizrāvušies), sapratīs, ka tāda abpusēja laime ir tikai reizi dzīvē, nu labi, varbūt divas. Bet ne uz katra soļa kā te visiem liekas, ka nu tik katru dienu mīlēs citu.
Un cilveka svars tur galigi ņe pri čom. Tur darbojas kas cits.

makinlijs72  nevienam nav pienākums kādu mīlēt.izmīlēt gan ir obligāts pasākums.

Geisha  Nabags ir tas cilvēks kurš nav pazinis mīlestību. Vienmēr kāds vairāk mīl, bet kāds ļaujas mīlēts būt. Bet varbūt tas skaistākais laiks Tev ir vēl priekšā?

Kailaisbriedis  Deisa pareizi saka, jo mìl ar sirdi, nevis locekli. Un jùtas ir mìlestìbas sàkums, nevis, kad pimpis saceljàs!

Sermule  Autor! Beidz čīkstēt, esi vīrietis, kā tāds ņerga te pīkst!...meklē citu, nomierinies, atrodi nodarbošanos, hobijus....

IzlozeLOZE  Mīlestība ir tajā, kurš mīl! Nevis objektā un iemeslā:) Mīlestība ir viena. Var staru virzīt visur...utt...

kuks10  jozolsen- kā vienmēr desmitniekā..DDD

av2  protams, ka vajadzeeja pielikt punktu passam.Ceru, ka neizniekoji n-tos gadus ceriibaas....

juicy  Sievietes, kuras nav izjutušas mīlestības trūkumu, nespēj novērtēt to, ka viņas mīl. Viņām svarīgāk ir pašām kādu mīlēt. Pat ja tas nav abpusēji...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu