Mūsdienu sabiedrība.

Vai Jums neliekas,ka mūsdienu sabiedrība ir kļuvusi pārāk ciniska un egoistiska?Ka katrs tik domā vairāk par sevi.Sākot no mūsu valdības un beidzot ar katru no mums.Vai daudz tagad mūsu sabiedrībā ir cilvēku,kas spētu palīdzēt neko neprasot par to pretī?Vai spējam paiet garām ielas malā gulošam cilvēkam,domādami ka viņš laikam ir piedzēries,nevis ka viņam varētu vnk slikti palikt?

marselis  Materijas attistibas tendence caur formu, razosana un konforts ari veido egoistiskus cilvekus,visam papildus kapitalisms,kura pamata -,prece,pakalpojums=samaksa.
Forma ka kardinajums biezi nostajas konfrontacija ar garigumu,vajos kardinajums pieveic!

Ananda_A  Ir nācies palīdzēt cilvēkiem uz ielas, izsaukt ātros utt. Neviens tak nav tik stulbs, ka neatšķir dzērāju, kuru paceļot var dabūt pa seju vai tikt izlamāts, no cilvēka, kam notikusi nelaime.

Ir cilvēku suga, hroniski slasti, krāpnieki un parazīti, kuriem palīdzēt būtu grēks. Jo tā viņi ātri uzmetas par kakla kungu un dzīvo uz citu rēķina un apstājas savā evolūcijā.

Vinetta  Nu bet tev tak ir iespēja atšķirties no tās sapuvušās sabiedrības ;d - dali maizi trūkumcietējiem, cel augšā ielās visus gulošos, tad pieraksti savus cēlos darbus blociņā, informā mūs un kas zin -varbūt mēs tev sametīsimies piemineklim ! :D (Jo gudri runāt nav liela māksla...)

av2  ir ok, nav tik traki.

jozolsen  Pagājušo nedēļu pat garām nepabraucu 4 naktī , piedzērušam jaunietim guļošam uz trotuāra..
+8 grādi . būtu atsaldējis visu..

limonija  Vienreiz sakarīgs komentārs no jozolsen - visu cieņu:)

jurks  Sabiedrība- tā pat kā mēs ir pakļauta dažādām ietekmēm, tai piemīt cilvēcisks raksturs un tā izpausmes. Un tā pat kā cilvēks, tā noveco un izmainās! Jaunatne, kas bija pirms simts gadiem, atšķiras no mūsdienu jaunatnes, jo ir simts gadu starpība! Tā pat kā cilvēku salīdzināt- kāds viņš bija jaunībā, un kāds pusmūžā un tt. Viss mainās un pārveidojas!

Vaukskis  Ir, ir kljuvusi, it iipasi Latvijaa ! Paaraak maz ir cilveeku, kuri speetu nepaiet garaam taadam pakritusam cilveekam; aprakstiitajaa veidaa man apkaarteejo vienaldziibas deelj bijusaa klesesbiedra tuvinieks nomira uz ielas un tas jau bija pirms desmitiem gadu.. .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu