Kvalitatīva sieviete

Jautājums vīriešiem - kā jūs atšķirat, kura ir Kvalitatīva sieviete un kura ne? Pēc ārējām pazīmēm? Vai pēc iekšējā satvara, kad sāk runāt? Var jau būt nez kāda skaistule, bet, kad sāk runāt, tad bože moi! Jums ir svarīgi, lai viņai būtu kādi interesanti hobiji, p., kikbokss un operadziedāšana, nevis tikai pašas izskats un kurpītes?

jozolsen  Paklausīga un lieliska mamma maniem bērniem. Šejieniete pat pamatvērtību ir aizmirsušas savā cilvēcībā , kādēļ ir uz šīs pasaules.

Persona_N  HOUSE - labi pateici!

Geisha  Paskaties uz tetovējumu. Varbūt tā ir kvalitātes zīme miesā iededzināta?

marselis  HOUSE
loti precizi pateica!

Apsurds tam,kad "nekada" uzskata sevi par skaistuli(jo kads pamulkojoties tai to teicis),vel apsurdak,kad pec izskata "nekada" ir "iekseji tuksa" ,mulke!
Mulkiba ir uz visu muzu,visu parejo ,ja prats ir funkcionals var pievilt,gan izskata gan seks tehnika un vvisa pareja !

uusins  psychobitch nekad nav izcēlusies ar prāta spējām. Tas nu tā - "Starp mums, meitenēm, runājot" (bija grāmatiņa ar šādu nosaukumu manā bērnībā)...
Tēma ir apmuļļāta ne vienu reizi vien. Tevis paša apmuļļāta, starp citu. Visiem iespējamajiem segvārdiem.
Biezpiens jāēd. Tas stimulē atmiņu ;) Bet, īpaši apdāvinātajiem, zināšanai - Sievietes kvalitāte ir viņa iekšējā pasaule.
HOUSE es nepiekrītu - ir šeit feinas Sievietes. Nav nekas jāmeklē, lai atrastos šeit. Katrs atpūšas, kā to vēlas :)

Katrs sev pievelk cilvēkus, atbilstoši savam līmenis. Katram savs. Un šādi ir vispareizāk

Geisha  100 un 1 reizi ir jau iztirzāts tas jautājums kas kuram patīk. Vienam liekas skaistule, bet otram pelēkā lauku pele. Viena meklē gudru, otra kārnu bet trešā meklē vīrieti - Ķīnas mūri. Katram savs. Kad satiksi to īsto vienīgo būs pilnīgs pofigs kādā krāsā viņai mati un pat viņas ielīkās kājas Tev liksies seksīgas.

Monika1965  Sieviete ir pat ļoti kvalitatīva, ja savu dzīvi un mīlestību nospēlējusi spēļu automātos. Paskatoties atpakaļ 16 gadi. Šodien ir pirmā diena , kad par to runāju un man nav kauns atzīties. Man bija viss skaista mīlestība 6 gadu garumā, cilvēks kurš pašaizliedzīgi glāba mani no visiem mēsliem. Pirms nedēļas viņš no manis atteicās un es meklēju sev patvērumu. Skaists atlikums, vai ne?

Monika1965  tad kad čerus gadus bija pārtraukums, pabeidzu augstskolu, dabūju labu darbu un pats interesantākais ....laimēju mašīnu....es tur redzu likumskarības, protams tas nav par tēmu, bet es beidzot visu šo gadu laikā esmu sākusi atklāti par to runāt

Vanesa15  Kavlitatīva sieviete ir tāda, kuru kāds novērtē un atzīst par vislabāko.
Visas tās ideālās utt... blablaba no glancētajiem žurnāliem ir kaķim zem astes. Var pucēt un taisīt sevi par ideālo nez kā, bet jēga kāda? Kam to vajag?

Mikrofons  Jāskatās, kas viņu ražojis. Vēl var arī aplūkot atsauksmes internetā. Protams, par šo to liecina arī cena - reti kad lēta sieviete būs kvalitatīva. Pirms iepazīšanās vēlams arī noskaidrot, cik ilgi darbosies garantija. Es parasti izvēlos tos variantus, kur problēmu gadījumā ir iespējama vienas sievietes pilnīga nomaiņa pret citu, nevis tikai psiholoģiska vai fiziska "salabošana".

Monika1965  Chris, es tieši par to gribēju teikt, ka izskatās, ka cilvēki tik laimīgi. Man jau likās, ka es esmu vienīgā šajos svētkos, kura nav ielūgta. Tad kad tu sēdi un saproti, ka esi nospēlējusi savu dzīvi, tad tur nu nekādas kvalitātes būt nevar, man ir palicis tikai gredzens....saderināšanās, kādi tur svētki

MrJones  Ja runaajam par Oho ..un PA....ljoti aatri var atsijaat peec satura....mani personiigi kaitina taisnvirziena domaashana un ar to saistiitaas probleemas...tas noziimee, ka ari pa dziivi sieviete buus, kaa skabarga pakaljaa....nespeejiiga uztver....un ar savu shauro skatiijumu centiisie tevi apburt.......
Nee.....taadaa gadiijumaa mees pat netiekam liidz mineta kvalifikaacijai!!

marselis  Monika1965
visu cienu par speju but atvertam!
Ta lielaka cilveka vertiba !

psychobitch  nu, kurš vēlas turpināt Moniku glābt no mēsliem? Monika meklē patvērumu.. labs sākums! :D

Monika1965  Marselis...paldies, man atbalsts tagad noder, kaut tāds, jo neviens jau man netic, un pareizi arī dara....es pati nezinu, vai nesākšu atkal, bet ir vismaz pārliecība un runāšana par savu problēmu.....es neesmu ne veiksmīga ne laimīga

marselis  Monika1965
es ticu!

un vienmer saku,ko domaju
neciesu liekulibu!

valmierietis333  Ja godīgi man tas vārdu savienojums "kvalitatīva sieviete" kaut kā neiet kopā - es par sievieti laikam tā neuzdrošinātos teikt !

Par drēbi varētu izteikties - kvalitatīvs audums ,perfekts šuvums ...
Par zirgu - kvalitatīvs zirgs - darbspējīgs , atlētisks ar stāju ...
Par cilvēku - par strādnieku varētu vēl teikt - kvalitatīvs strādnieks(darba spēks) - apzinīgs ,centīgs , talantīgs !

Bet vai kvalitatīva sieviete ?!
- nu nezinu gan ! Ja nu vienīgi tavās acīs viņa ir verdzene nevis sieviete vai personība ! ;D
Tas varbūt tas pats kas ideāla sieviete ?!

Bet kā mēs jau zinām ,tad ideālu nav !
Ir kas pievelk ,ir kas atstumj - jāmeklē vidusceļš ...

Smaila  Jau kuro reizi pamanu, ka Valmierietis333 izsaka visnotaļ pieņemamu viedokli.
Tiklīdz man kāds pajautā, ko Tu man vari dot, tā saruna beidzas pat nesākusies. Tirgus attiecības nesaista.

Maribella15  Nu nezinu gan vai ir prātīgi kādam publiski stāstīt par savām nepatikšanām, problēmām. Tieši te, lielum lielais vairums, par tādu atklātību nomētās ar dubļiem, par morālu atbalstu nemaz nerunāsim. Drosme Monikai ir, bet nedomāju, ka bija to vērts - drīz viņu te pazemos neviens vien. Tā kā labāk atbildu, ka man viss ir normāli, jo neiešu jau kuram katram sevi atklāt - jo daudziem patīk ielīst citu dzīvē, lai nav seriāli jāskatās. Pat vīrieši to dara, ne tikai sievietes. Lai būtu atklāta - ir jāiegūst uzticība (nerunāju par vispārīgām lietām) Bieži vīrieši iztausta sievietes vājos punktus - ja nu palaimējas viegli izmantot viņu, izmantojot iegūto informāciju. Un tā rodas tie grābekļi daudziem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu