Kadas zinasasanas,izzinu meklejam-,bez profesionālam?

Par ko interesējamies,domajam,”caur ko” izzinam dzivi ?
Vai pieneman(ieintegrējamies) jaunas pieredzes,vai tas palidz klut labakiem,veiksmigakiem?

jurks  visi taa iedvesmojoshi sarakstiijushi, ka mani arii iekustinaaja!! vispaar ir taa, ka manaa galvaa, jau kaadu laiku, notiek kaut kas liidziigs apveersumam- raugoties uz pasauli, un uz cilveeku vispaar pienjemtajaam veertiibu sisteemu!! to vareetu saliidzinaat ar ..... patiesiibaa nav ar ko saliidzinaat!! un, protams arii savu vietu pzinaaties tajaa!! skatos uz visu notiekosho ap mani un arii savu attieksmi, un arii riiciibu, caur Bbeles patiesiibas prizmu!!! Tas piesaista lielu dalju smadzenju resursu!! bet viss prasa upurus un ja es ticu tam, tad upuris nav veltiigs!! atalgojums ir apsoliits viss paaraakais!!!

pomerance  Visi to dara, tikai reti kurš lielās pa visu internetu, tā ir tāda dziļi personīga padarīšana. Reizēm labāk ir paklusēt un savas domas pie sevis paturēt. Nesen izlasīju laikam kardiologa Ergļa vecmammas ieteikumu savam mazdēlam- tu labāk nerunā, lai visi neuzzin, cik dumjš esi.

jurks  Bet kur ir piejama šāda statistika, ka visi to dara, bet slepenībā??Nu tad jau laikam tas ir viss labākais!! Katram savs celiņš ejams!! Bet mērķis visiem ļoti līdzīgs!!Veiksmi!!

puuka41  Katrs cilvēks ir tāds vienā eksemplārā,bet viņa rīcības sekas var citu ietekmēt gan labā ziņā, gan sliktā. Daba mums ir skaista, bet cilvēki mums apkārt ir dažādi Pirms 5 gadiem es teiktu, ka pārsvarā valdīja ļaunums, tagad es vairāk saskaros ar labiem, izpalīdzīgiem cilvēkiem. Varu teikt, ka kaut kas ari mainās.Cilvēka dabu izmainīt nevar tur man jāpiekrīt , taču ir apstākļi, kad ļaunais saņem atmaksu un mainās viņa pasaules uztvere. Kas ir labs un kas ir slikts to katrs uztveram pēc kaut kādas cilvēku veidotas skalas, bet vai tas ir patiesi, par to varētu arī padiskutēt. Un diemžēl netaisnība varī valda pār pasauli .

pomerance  jurk, ko tu ar to statistiku darīsi? mācās, izzin pasauli ne jau tapēc, lai par to uz katra stūra aurotu, bet, ja ir mērķis lielīties un izlikties pārākam par citiem, tad, protams, var publiski muļļāt kaut kur sagrābstītas atziņas, bet nulles vērtība tādām zināšanām

pomerance  Tevis nosauktie temati mani neinteresē un nekad nav interesējuši, nespried par citiem pēc sevis. Pasaule ir plašāka nekā tu domā un noteikti nav tik vulgāra, vismaz mana pasaule.

Deisa  Mācos prieku gūt gaidot.
Un vēl - nepilnu gadu bija tas gods iepazīt mīlestības redzējumu T.Viljamsa acīm. Pirmizrāde nospēlēta, nu jau ar nepacietību gaidu nākamo autoru, ko caur iestudējumu režisore piedāvās iepazīt. :)

ne_meklejumos  Mes parak maz dalamies ar vertigiem stastiem,vairak viens otru barojam ar huin..m!

Tas otrais ļauj būt pārākam par otru, vismaz šeit, kur nav zināms cik taisnība rakstītajam. Vērtīgie stāsti tiek uztverti negatīvi, kā plātīšanās par izdevušos dzīvi, likteni.

limonija  Man patīk viss labais un skaistais - izklausās jau banāli, bet tā ir. Un domāju, ka protu atšķirt īstas vērtības no pseido. Piekrītu marselim un ne_meklejumos, ka arī PA un DG vairāk vajadzētu dalīties savā pozitīvajā pieredzē. Mācos necepties par tiem subjektiem, kuru galvenā rūpe ir - katru dienu kādu aizvainot, apliet ar virtuālām samazgām.

111zaagis111  Deisa - Vasara un dūmi ?

IzlozeLOZE  Sāku krāt kafijas biezumus.

IzlozeLOZE  un no 1.oktobra pierakstos pie TurPēdiņa uz iZZīlēšanu. Vo, yn tad būs izziņa.

MrJones  Apsveicami, ka veel taadi autori, kaa Marselis vismaz censhas kaut ko saturiigu ieposteet..gatavi konstruktiiviem dialogiem...taa ir Oho pozitiivaa sastaavdalja!
Nav jau gruuti pateikt, ka vot tas in tas ir suuds,...jo tas itkaa ir paari muusu sapraata raamjiem...vnk., taa mees esam iepoteeti paaudzhu paaudzeem uzmaniit cits citu...var teikt aitas pashas sevi gana...shii programma diezgan efektiigi straadaa....bet, tomeer....jauki redzeet, ka ir ari iznjeemumi!!
Ja iisumaa jaapasaka....man personiigi, interesee, no kurienes mees naakam un kurp ejam! Dazhreiz meedz buut mulsinoshi.. :) ..kaa nekaa taa pamataa ir Citu pieredze...100% sava pat nevar buut..ja vien nav pieejas Akashi records...savaa zinjaa riskants pasaakums...bet at visu to, kaut ko izdodas izsijaat...in intuiicija ari vedina!

Deisa  Zāģi - desmitniekā. Pārsteidzi!!!

viridiana  Tēma jau slēgta? Nebūs lemts pavirināties... :(

erix134  Piemēram es smagi strādāju mežā un esmu apmierināts ar dzīvi. Piemēram man pašam personīgi dzīve ir bijusi ar daudziem šķēršļiem. 1. Man ir tikai pamatskolas izglītība. 2. Nepabeizu arodvidusskolu. 3. Sāku mācīties par auto mehaniķi, bet augstakais pamācījos mēnesi, laikam tā nebija man īstā profesija. Utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu