Vai sievietēm patīk apaļīgi vīrieši?

Ir nācies dzirdēt no dažām kundzītēm,lai nometot svaru.Teikšu godīgi,profilā ar to nedaudz samazināju.Taču lieta tāda,ka visu mūžu esmu bijis apaļīgs un komfortabli jūtos savā svarā.Vai tad ja es nomestu svaru es kļūtu laimīgāks?

Vanesa15  Patīk daudz labāk nekā kaulu kambari. Vismaz kārtīgs vecis un vējš nepūs prom

coldlands  Prikolna lasit, ka apaligie tievos sauc par karnajiem, bet tievie apaligos par resnajiem.
Visiem skiet, ka vina izmeri ir tie pareizakie.

preilene  Kā nu kurai. Ja nevienai nepatiktu, tad apaļīgajiem nebūtu blakus sievietes.
Man konkrēti nepatīk ne apaļīgie, ne apaļie. Tāpat nepatīk tievie. Man patīk vīrišķīgi vīrieši, kuriem pleci ir platāki par vidukli un dupsi un kuriem vēders neiet pa priekšu.
Vai tad, ja Tu nomestu svaru, kļūtu laimīgāks – noteikti. Tu patiktu tām kundzītēm, kuras ierosināja Tev tievēt, jo acīmredzot viņu viedoklis Tev ir bijis svarīgs. Un, tici man, ar lieko svaru cilvēks nevar justies komfortabli. Tā kā Tu visu dzīvi esi bijis apaļīgs, Tu nemaz nezini, ka var justies vēl labāk. Tā kā – pamēģini. Un arī Tava sirds un citi orgāni Tev būs par to pateicīgi.

Ievinjata  Labāk apaļīgs un bez matiem, nekā kārns, matains un dusmīgs :D

derevnja10  Vecie jūrnieki saka,ka labāk esot pa maziem vilnīšiem peldēt nekā pret akmeņiem sisties....:))))

gatis29  apaļīgos grūtāk domāju, ka ir apskaut

raima  Gati, ja sievietei garas, slaidas rokas- nekādu problēmu. Un vēl sajūta "tas viss šai brīdī man"- burvīgi, mmm...

puuuka  par laimīgumu nezinu,bet vieglāks gan:))))))))

MrJones  Neprasi sievieteem, Tev pasham jaazin kas ir par maz, kas ir par daudz...un vispaar viirieshiem svaru jaameera lietderiibaa....nevis smukuma peec.....vot es tur spekjiiti pieaudzeeshu.....!

riks086  -> raima
Mīlēties ir sanācis dažādās netipiskās vietās (pat pie baznīcām), bet skārda jumts patiesi vēl nav iemēgināts :D :D :D

jozolsen  Pat vanessa aizmirsusi par ´mīlestību ´ , ´jūtām ´, kas esot galvenais..Tikai par vējiem vāvuļo!!

Vanesa15  jozīt, neskaud nu :D Man jau ir viens 100 kg, ko es ļoti mīlu un par to nekaunos.
Par sexu nerunāšu, jo savādāk aiz skaudības nosprāgsi :D

Piipeniite  Ļoti nepatīk vāji vīriesi, un ari resni nē, bet dzīvē visam jābūt līdzsvarā, mērenībai. Resnums tā ir izlaidība, bet pārējais kā nu daba devusi jāpieņem!

Dolaars220  Kas tad te-Resno Begemotu salidojums,vai???
-Ar tiem resnajiem tāpat,kā ar dzērājiem-atradīs 1000 iemeslu,lai pierītos!:DDD
Nožēlojami!-Pavērojiet tos *tauku kalnus* vasaras svelmē-elš,pūš un pērd...sviedri līst un knapi kust...,bet ierasto RĪŠANU nepārstās!

Edgars37  Apalisi ir neapsaubama topa😉👍!!! Paskat, pec anketam, visi slaidi, tievi, sportiski, a apalisu nava gandriz😉, tatad visi izkerti un ir pieprasijums! Nisa tava, kas pirmais brauc, pirmais mal👍😃!

Edgars37  16:33

...jaaaaa😃, vot tas laikam tiesam ir kaut kas😃, sekss ar 100kg tvaika veseri😃😃😃!!!!!!

AivarsN  Kopš uz ekrāniem parādījās multfilma Šreks,sieviešu gaume jūtami mainījusies.😁

Momo  augumam atbilstošs svars plus vēl pāris kg. resnie nepatīk. viņi svīst, smako un neestētiski izskatās. bet nu, arī mazie žagariņi nebūs manā gaumē.

coldlands  Pedeja laika resnie ir atradusi atmaskas, ka mol vinu risanas manija, resna begomota izskats, ir okej, mol milaki, mikstaki, jautraki, vai slimiba, sirds un taa.....
A kas tad viniem vairs atliek, par slinku, lai sevi forma uzturetu, tad nu reklame resnas cukas izskatu, un neliek mieru izskatigajiem, karni, dusmigi, smuki nesvist, nemak ripot....

Motomeitene  Vīrietis nedrīkst izplūst ļenganās riepās. Tas nav kārdinoši, un vizuāli vnk nav baudāmi. Var būt formīgs, bet ne ļumīgs. Liels liekais svars atņem laba un daudzveidīga seksa kaifu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu