Vīrieši fotogrāfijās...

Kāpēc, vīrieši nemaz nepadomā, kādi viņi izskatās bildēs, neaizdomājas, ka tā ir informācija par viņa izskatu, ne iekšējo, dziļo dvēseli, vai tad tai nevajadzētu arī apvalciņu, kas uzrunātu pretējo dzimumu, a to jāieslēdz iztēle ar stilista vērienu, ko te varētu darīt lietas labā? Vairākums ir kā no greizo spoguļu valstības ar sašķobītiem ģīmjiem un neizprotamām mīmikām, kā sēžot uz poda, vai vispār pats sevi atpazīst bildē? Viens vispār nobildējis sevi tik tuvu ar paceltu degunu, ka pat var redzēt visu tā saturu...

marselis  ...)
kad sakim skatities sakumam pasi uz sevi
un tikai tad atlausimies vertet citus!?

psychobitch -,
problema ne bildes , ne rakstita,iztekta
sakotneja problema tevi,tiec ar to gala un daudz kas saks redzeties savadak !

raima  Nezinu, man kaut kā sākumā nekad nav bijusi svarīga Vīrieša fotogrāfija. Svarīgāk vai ir līdzīga domāšana, saprotami jociņi.
Labāk īsts foto, ne koriģēts- aizies uz reālo tikšanos ar savu seju, bet otrs, realitāti redzot, aiz brīnumiem vēl apkritīs.

Viliendi  Tā ka Tu ei anketā ierakstījusi, ka neiepažisties, tad par to nevajadzētu ļoti satraukties...

coldlands  Atkal sagribejas pakasketies? Saitos saliktas sliktas bildes gan onkam, gan tantem, tapec nebudem zdesj muldet.

vaite  Tie, kuri tā dara ir jo īpaši gudri, jo atbaida visas izvirtušās kuces jau savlaicīgi.

Vaukskis  Tas ir gaumes jautaajums, kas atspoguljojas ievietotaa foto. Ko dariit situaacijaa, ja cilvekam personiigi patiik bilde, bet citiem ne visai un pat nemaz nepatiik.. ? Kaa to zinaat neizliekot bildi noveerteesjanas sadaljaa, kur piedevaam ne kuru katru pienjem ? Kaadi ir parametri, kaadai jaabuut perfektai foto prieksj iepaziisanaas ?! Vai tai labaak buutu jaabuut falsjai, "pievilktai" normatiiviem, nevis patiesiibu atspoguljosai, kad vismaz preteejais dzimums satiekoties nejuutas "uzraavies", jo skaidrs, ar ko buus dariisjana ?! Vairaakums tapaat veertee tikai peec aareeja izskata, nevis dveeseles staavoklja.

AivarsN  Lai nevajadzētu tik bieži pa randiņiem skraidīt,jāliek tāda atbaidošāka bilde. Bet ja kādai pat tāda iepatiksies,tad tā būs īstā un ieraugot oriģinālu,būs patīkami pārsteigta,nevis aizbēgs ap stūri.

valmierietis333  Tak pie visa vainīgi fotoaparāti - bildē mani neērtās pozīcijās un gala rezultātā - sanāk ne šis ne tas !

Bet ,ka profilā nav bildes , tas nav pasaules gals !
Pirms skriet iepazīties uz aklo randiņu , mierīgi var sarunāties , sarakstīties (tā vismaz nedaudz otru iepazīstot) un apmainīties ar bildēm !

Neredzu problēmu !

swim  Priecājies, ka vismaz kaut kāda bilde ir. Man te vienā laidā piedāvā satikties bez bildnieki. Drosmīgākie gan piedāvā uz p.k., bet gan jau kādu netā novilktu atsūtīs, jo savu bail, ka uz brūtes draudzeni neuzraujas vai kolēģi.

walmets  Bilde nav primārais, galvenais ko proti darīt un vai rokas aug no pareizās vietas!

cita  psychobitch
Tu kā vienmēr izcelies... Citu bildes kritizē, bet savējo neliec... Baidies, ka sanāks tāda pati!
Redzi, es nevēlos likt savu bildi, tāpat kā daudzi citi! Un ne jau tāpēc, lai , ka esmu krokodils, bet tas ir pret maniem principiem, bet es taču nesaku, - kāpēc citi neliek mākslas foto...
Tieši tā, ja negribi bildi likt - neliec... Ja gribi iet uz randiņu ej, negribi - neej... Pirms ej uz randiņu palūdz normālu foto... Kur problēma!!!
Cilvēki bez kompleksiem, jāpriecājas...
Pārkāp beidzot saviem kompleksiem pāri un sāc darboties ar sevi, bet Tu mūžīgi neapmierināta par kaut ko... saņemies taču beidzot...

jurks  Labs jautājums! Ir domāts par šo! Vienmēr ir jautājums- vai es fočenē gribu izskatīties labāk vai sliktāk ne kā dzīvajā, un , lai arī kā gribētos izrādīties ar domu- pievērst uzmanību, pēc iespējas lielākam pretējā dzimuma skaitam, tomēr nolēmu neizrādīties lieki, jo tam vienīgajam nav vajadzīga mana seja reklāmas noformējumā, ar fotošopiem un datorgrafikas efektiem!!

uusins  Acīmredzot, tāds ir viņa paša saturs. Bildēs tiek sniegta visa nepieciešamām info. Proti: nepatīk - neskaties! :D

---> Vinetta! Vēl tālajos labajos ´80, mana dzimtās valodas skolotāja mēdza teikt: "katrā kolektīvā ir jābūt kādam klaunam!" ;)

saagga  Es par savu bildi nekaunos!

jurks  Ja mēs te gribam acis pamielot, tad vajadzētu ievietot bildītes no plyboy žurnāla izgriestas, kāds nu kuram tēls ir tuvāks sirdij un atbilst rakstura iezīmēm! Protams! Noteikti ir arī šeit oho tādi, par kuriem tādi kā plyboy žurnāli var tikkai sapņot!!

jurks  Nu labāk to velnu neiesaistīt, jo pretējā gadījumā fantāzija var pārvērsties nevaldāmā virpulī, ar neparedzamām sakām!! Bet nu, cilvēks, bieži vien, ir gatavs par vienu baudas mirkli, atdot tam ļaunajam viltniekam visu dzīvi!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu