Atiecības

Ja kopdzive ar partneri bijusi 10 gadus un kopeja saskarsme deļ darba attaluma distances irst ir jēga kko turpinat vai labak pielikt visam punktu

kaco1966  Ja liesmiņa pazudusi,un pats netiec gudrs,kā viņu no jauna uzpūst aizej pie ģimenes psihoterapeita,googlē atradīsi gan kur pieņem,gan cik maksā vizīte,tas tomēr ir viņu darbs palīdzēt Tavā un līdzīgās situācijās.Galu galā padomā par bērniem.Ne velti ir teicieni "dzīve nav rožu dārzs" un "nodzīvot dzīvi nav noadīt zeķu pāri".

marselis  jauzjauta pasam,kas svarigaks-,attalais darbs vai attiecibas?

Ja butu labas ilgstosas attiecibas, ne bridi nedomatu,mekletu darbu ,kurs netrauce attiecibu talakai veiksmigai norisei.

Naudas,mantas-,tas ir "puppu mizas",no miljona var bomzi ieberzties un preteji,maja nodegt,masinu sasist.
Saja dzive vienigam kam ir patstaviga un reala nozime,vertiba -,tas ir ATTIECIBAS!

Sakta  Tētuks, kas normāli rakstīt pat nav iemācījies - ko tāds bērniem var iemācīt ?!

MrJones  Sievietes sievietes...padomaajiet, ko juus ieteiktu sievietei, kas uzdevusi shaadu pashu jautaajumu...? Jo aatraak jo labaak Atkratiities...vai ne taa...?
Es pat biju paarsteigts par atbildeem...saakumaa nepamaniiju, ka to uzdevis viirietis!

DU - BULT - MO - RAA - LE

Anitah  Pastāsti, kā tu "pats audzini" bērnus, ja darba dēļ esi aiznesies sazin kur ? Pa telefonu audzini vai skaipā ? ;d Neticas, ka esi paņēmis viņus līdz !

straume22  Liesmiņa var pazust vispār, pret visām, līdz mūža beigām tā i būsi apdzisis pagales gabals. Cik piemēru -ja bija liesma, tad būs kur iepūst, pielikt savu žagaru. Bērns( i vēl dzims) palīdzēs sakurināt i papuci , i mamuci. Tikai - P A C I E T Ī B U! Ir parādi, gribat savu mājokli - tad strādājat, pelnat un plānojat būt kopā.

Araabs  Stāsta,ka kārtīgam jūrniekam katrā ostā pa draudzenei.Tā ka attālums nav nekas slikts:))

marselis  MrJones

dubultmorale-,katra funkcione,jo divas smadz .puslod.,
kuru morali izvelas,tas butu cits jautajums!

Sievietem ieteiktu to pasu,par katru labu vardu,par katru labu domu,par katru milu dienu,par katru milumu ,par klatru sirsnigu smaidu,kas norada uz veiksmigam -labam attiecibam ir Jacinas!

Nedrikst sevi ielaist Ragaino cukstus,kas launas meles mels!
Dzeniet prom Tumsu un Audzejiet,Vairojiet sevi Gaisumu!

Skarlete  Kad cilvēkam ir vientuļi, tad attiecībām ir liela vērtība. Kad ir attiecības, tad tās rada problēmas. Dzirkstele ir tikai sākumā, pēc tam ir jāpakurina pašam, iespējas jāmeklē!:))

Tinte  Bail pat domāt kāda ir māte, ja bĕrnu nodevusi audzināšanā tik agresīvam vīrietim.
Par tēmu: nav nekādu ieteikumu, pašam jāpieņem lēmumi.

jurks  Bērniem ir pie p..kaļas, kādas tur liesmiņas nav!! Viņiem ir vajadzīdi abi vecāki!! Viņu dēļ mēs dzīvojam!! Diemžēl, šis apstāklis ir noniecināts līdz apsurdam!! Bet, zeme ir apaļa un par šādu vieglprātīgu attieksmi pret vissvarīgāko, mūsu dzīves īsto jēgu, mēs dārgi maksāsim!!

neko  Tine: un kur tu te redzi agresiju? Tas ka aizstāvas ja viņam uzbrūk?

jurks  Marselis pareizi atzīmē prioritātes!! Un gribu vēl piebilst- viss, it viss, ko logā rauga acss, un mēs paši esam tikkai kā dzirkstelītes. Tikkai Dievs var dot patieso jēgu visam, kas notiek šajā pasaulē ar mums un ap mums!!
Ja Viņš būs mums pirmajā vietā, tad strupceļa situācijas mums nedraud!!

uusins  Būšu skarbs. Ja irs, tad izirs. Notiek tā, kā tam jānotiek. Ne cipars, ne attālums to nosaka. Vien paši mēs. Nepieciešams izrunāties. Nestrīdoties, bez apvainojumiem, bet mēģinot atrast cēloņus.

Tu esi ļoti saniknojies. Iespējams, ka tādēļ, ka viss irst. Tu pats mētājies apvainojumiem. Visticamāk, ka aiz aizvainojuma. Es Tavā vietā nogaidītu. Ja Sieviete ir tāda, kā aprasksti, tad kam Tev viņa? Satiksi gudrāku. Bet pats tikai nenolaidies zemāk. Piecelties būs daudz sarežģītāk. Lai gan tas ir iespējams :)

Tinte  Neko: 15.39; 16.42. Ja tās nav agresijas verbālas izpausmes, tad es esmu balerīna.

AivarsN  Ja dzīvesvietas tuvumā nav noskatīta cita precību kandidāte,tad braukāšana tāpat neizbēgama,bet visticamāk,kļūsi par Oho veterānu.

Labrador  Tad taas otras puses attieksme visus shos desmit gadus nav bijusi nopietna.Un pietiekoshi augsti apmaksaatu darbu nav viegli atrast.

jadore  Tādā garā nav jēga turpināt. Turpināt ir jēga, ja abi vēlaties attiecības saglabāt un uzlabot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu