Vai esat gatavi pakārtot savu ierasto dzīvesveidu dēļ partnera?

Dzīvojot vienam,man ir radušies savi vientuļnieka paradumi.Varu mētāt zeķes kur pagadās.Varu nenolaist tualetes poda vāku.Brīvdienās padzert alu ar čomiem un t.t. šie paradumi var neapmierināt manu potencialo kundzi.Nāksies kaut ko mainīt. Vai esat gatavi no kaut kā ierasta atteikties lai veidotu harmoniskākas attiecības ar potencialo partneri?Un vai to izdarīt ir grūti?

walmets  Par poda vāku gan mainītu ieradumu, ja tāds būtu bet par aliņu gan nezinu.
Pēc pieredzes, tādi džeki vairs nav tik čomīgi un t.t.

siltummilis  Nav maziņas- tualetes poda brilli var nolaist pašas, ja jau viņām tā vajag.

jurks  Nu izmanto izdevību, papeldi pa straumi, kā tāds ...., gan jau, kaut kur, aiz līkuma ieķersies, kādas zvejnieces izliktajos tīklos! Tad jau arī šis jautājums vairs nebūs aktuāls! Darīsi kā vajag!

Hola  ko tur ko mainīt? vai nu pieņem tāda kā ir vai nu nekā. protams var uz kādiem kompromisiem iziet, kā jau attiecībās.

riks086  Pilnīgi piekrītu neko 18:35 teiktajam. Pakārtoties kādam - noteikti nē. Sadzīvot, pārņemt pozitīvu pieredzi vai uzklausīt & realizēt vērtīgus ieteikumus - jā, protams.

limonija  Patīk man tie lielie "bērnudārznieki", kas gaida potenciālo auklīti/audzinātāju/skolotāju:D Liks savākt "bērnam" mantiņas aiz sevis - kakoj užas!:D

ne_meklejumos  Dzīvesveidu, uzskatus mainīt nenāktos, nespēju iedomāties savienību ar cilvēku, kas man būtu traucēklis jebkādā veidā.

uusins  Pirmkārt, Tevis minētās lietas es nesāku darīt, pat viens dzīvodams. Sevis pēc, ne tādēļ, ka to "varēju" atļauties. Otrkārt - tieši pretēji, es sevi stingrāk saņēmu rokās - mazums, ja nu kasss... Treškārt, pasākt darīt kaut ko tādu, labi apzinoties, ka tas, iespējamajai nākamajai kandidātei, var nepatikt, ir trīs tik muļķīgi :D
Grūti ir tikai bikses pāri galvai pārvilkt. Ja vien ir vēlēšanās kaut ko mainīt, tad tas izdodas.

P.S.Un, jā! Lai man nebūtu no kaut kā citāda jāatsakās, gadījumam, ja tas viņai nepatiktu, es nemaz ar liekām muļķībām nesāku nodarboties. Bet sports un vīru koris, pagaidām, ne vienai nav traucējis :)

psychobitch  noteikti būtu jānokāpj uz zemes no koka...

Motomeitene  Manuprāt ja satiekas īstie, viņiem otra paradumi nav panaceja. Paradumu prevelešana ietin miglā perspektīvas attiecības. ..
Iesaku atmest savu paradumu principus. Tā ir aizsardzība. .... bieži lieka...
Take it easy end fell your lifes!

DanaL  Nācās kādu laiku padzīvot vienā kempingā ar jaunu puisi, kurš līdzīgi autoram, bija ieviesis savus "vientuļnieka paradumus", kā autoram labpatīk dēvēt savu slinkumu un paviršību. Biju spiesta piekrāmēt aiz viņa viņa koplietošanas telpās atstātās vientuļnieka paradumu pēdas. Sākumā cilvēks likās to nemanām un izturējās pat mazliet nievājoši. Pēc neilga laika "vientuļnieka paradumi" pamazām izsīka, jo pat iesūnojušam vecpuisim (a viņam tikai 22 gadi) patīk tīrība un omulība mājās. Kulminācija bija viesistabā puslitra burciņā ielikta lilija, kuru cilvēks, kā vēlāk atzinās, esot nočiepis vienā piemājas dārzā - viņam patīkot liliju smarža...

Skaidrs, ka drīz pēc manas pazušanas "vientuļnieka paradumi" atgriezās.

Tomēr stāsta morāle ir skaidra - ja kāds vīrišķis ir palaidies slinkumā, un mēģina to slēpt aiz kaut kādiem skaistiem nosaukumiem, tas vēl nenozīmē, ka viņš pats par tiem ir absolūtā sajūsmā. Viņš patiesībā ir gatavs daudz ko upurēt, lai tikai ir kāds/kāda, kas ar to visu tiek galā. Un visa tā izrunāšanas, kas te šur tur pamanāma, tikai tāda makaronu būšana vien ir.

piekraste  Ar cūcismu jau nav jāzīmējās :). Ja TEv tuvas Tavas smirdīgās zeķes, tad iesaku nemainīt ierastos " tikumus" :) . Projekts agri vai vēlu nobruks.

Skarlete  Vai šie jautājumi Tev rodās brīvdienās ar čomiem aliņu malkojot??

av2  man jau iisti nav saprotama taa...zekku/zobu pastas meetaasana , kur pagadaas.Passam neriebjaas bardaks?
Bet piekriitu, ka cilveekiem ir llloti gruuti mainiities. Ir cilveeki, kam , nu piemeram, massiinaa ir cuuku kuuts, un tad aizbraucot pie taad uz maajam , kaadaas dariissnaas , nu tur ir ...vienkaarssi aarpraats.
Diemzzeel lloti daudzi cilveeki ir....diezgan lieli siveeni :(Un veel lepojaas, ka redz, man viss poX*J :((

Ananda_A  Kāpēc jāmainās? Un vispār kāpēc šādas kategorijas vīriešiem vajadzīga sieviete? Var taču izlīdzēties ar porno filmu vai kādu internetmeiteņu vērošanu, tad alus bundža nav jānoliek...

Labāk iegādāties suni, kas pienes čības un nolaiza seju uz paģirām! Ja dzīvoklis auksts un ilgi nemazgāts, var ar suņuku abi gulēt uz madracīša. Kāds vēl poda vāks, priekš kā tāds vispār vajadzīgs?

Jason  Kas nevīžo savākt savas netīrās zeķes, tam tiešām labāk dzīvot vienam. ;)

spaarnu_meitene  teorijā daudzi gatavi piekāpties, ļaut otram ienākt savā dzīvē, praksē izrādās - tas bieži vien ir neiespējami, jo kā gan pēkšņi atradīsi laiku un vietu otram?! ja ikdiena jau saplānota līdz pēdējam sīkumam, viss ir skaidrs un te pēkšņi visā tajā pa vidu ir jāiebāž vēl kaut kas ....

ja ir vēlme, tad noteikti tas izdodas, ja nav - tad ir atrunas, atrunas un atrunas....

Tessa  atradis problemu. uzinstale zekjem Tinderi, tas atradiis sev pari un pashas savairosies.

Vaukskis  Jā, kaut ko varētu izmainīt, atmest vai pieņemt, bet nedaudz ! Grūti gan.. . ;))

inde_1970  Te nu "potenciālās kundzes" var aplūkot, ar kuriem kadriem nav jēgas ķēpāties! :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu