Vai cilvēks var vnk apnikt?

Dzīvo,dzīvo kopā,it kā viss labi.Nekas nav noticis.Bet ņem un vnk apnīk.Un tad izmet kā vecu pastalu un meklē kaut ko citu.Un pilnīgi bez iemesla.Man apmēram tā bija.Bet vai tiešām tā var būt,ka apnīk?

Geisha  Ja ir pārāk labi tad ir slikti. Un nevajag te sievietes saukāt par spīganām, raganām un vellatām. Mēs rūpējamies par jūsu (vīriešu) dzīvi, par jūsu labsajūtu, par garīgo līdzsvaru, ....un vispār iekrāsojam jūsu dzīvi. Ja mēs sievietes nebūtu tādas kādas esam (Jums neizprotamas) jūs - vīrieši vienkārši sapelētu savās migās graužot siļķes asti uzsviestu uz avīzes un pumpējot ļergu vai aliņu. A tā mēs vienu brīdi esam maigas kā dūjas, otru fūrijas, trešo noslēpumainas, ceturto izdomā pats ko sagrēkoji, bet vienalga jūties vainīgs. Mēs jums liekam attīstīties, domāt, sevi kopt. Un vispār vīrietis bez sievietes ir tikai tāds puscilvēks un nekas vairāk.

solimarja  Varēji jau noskaidrot, kas notika, lai tāda situācija neatkārtojas...

jadore  Var, īpaši, ja vīrietim nav iniciatīvas kopdzīvē. Slieks 14:52 pareizi raksta.

alvis25  Salīdzināt cilvēciņu ar kādu vecu pastalu vai kādu citu vecu lietu ...... Tā var tikai galīgi egoistisks cilvēks . Te sievietes aizrāda ka apnikuši aliņi u.t.t. ! Bet arī vīrietim var būt apnikuši tie kārtējie pārmetumi par nezin ko . Un ko JŪS daiļās dāmas esat dabūjušas kad esat prom ? Brīvību un rupjības no svešiem ...... !

AivarsN  Bet kā gan citādi lai pārliecinās,vai kāds cits nav labāks? 😀 Tā šodien praktizē abu dzimumu pārstāvji. Ragainie arvien biežāk ņem virsroku pār spārnotajiem.😈

Deisa  Arī pieslienos sliekam. Lai saglabātos sievietei interese, viņai jāredz vīrietis aktīvs, darbībā. A ja redz tikai vakarā pēc darba un nekas šim neinteresē, tik pasīvi eksistē, tad kam tur interesēt, a?

cita  Ilgi domāju... vai var apnikt bez iemesla, tāpat vien?
Parasti apnīk garlaicīgas nodarbes, nodarbes, kas nepatīk, kas krīt uz nerviem, apnīk, ka saka vienu un to pašu, atgādina vienu un to pašu.... varbūt velk mugurā vienu un to pašu... var apnikt cilvēka paredzamā rīcība, kad nāc mājās tad viens un tas pats, visu laiku zāģē, izprašņā par sen zināmajām lietām, pārmet, ka maz pelna u.t.t.
Tā kā domāju, ka VIENKĀRŠI apnikt tāpat vien nevar... Tā ir divi cilvēku saskarsme, kurā viens otru vairs nedzird.... Un tad viens tiešām jūtas, kā veca izmesta pastala.... Jo nav jau izrunāts, kas tam par iemeslu.... šai apnicībai.

psychobitch  man tāda nelāga aizdoma, ka arī šeit tu drīz visiem apniksi ar savu veco plati, cik ilgi būs jālasa, ka viens vecs perdelis ir izsviests no mājas, tas tiešām nevienu neinteresē... būtu labāk pajautājis, kā lai tur tiek atpakaļ...

vakars_uz_ezera  var! un nekāda sakara ar vecumu, pareizāk ar tā starpību.

Postremo  gadaas. Nennem pieree. D#saa darbs, un materiaals :(

Kailaisbriedis  Cilvèks nav manta, kas apnìk ilgi spèlèjoties, tu esi emocionàla bùtne, pauzjot emocijas, tu radi efektu, kursh ir mùzjìgs!
Tu zini, kàdas ir emocijas izpausmes?!

vivjenna  Cilvēks visu savu mūžu pieaug, uzkrāj pieredz, audzina savu pašcieņu, tad arī reizēm saprot, ka tas cilvēks, kas līdzās, mēģina tevi pazemot, vai grauj tavu pašcieņu, tad kāpēc jāmocās tālāk. Dzīve jau nav tik gara, lai cīnītos ar vējdzirnavām.

poga_parastaa  Skanēs ļauni, piedod, bet, palasot Tavus tekstus, jau apniki. Ja tā esi dzīvojis, tad iznākums likumsakarīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu