Varbūt būt vienam ir labāk?

Nav jāsatraucas,ka var kāda piekrāpt vai pamest?Nav jādomā kā izpatikt,nav kas zāģē.Varbūt vientulībai ir tikai plusi?Vienīgais mīnus,nav seksa,bet to var arī nopirkt.

VECA_PIEPE  Laimiigs ir tas viirietis, kursh nekad nav dziivojis kopaa ar mani un nekad nedziivos,...man no tiesas par vinja laimi ir prieks. Ta nedod vinjam to nebalt dien´ ar mani uzsaakt kopdziivi!

Geisha  Jo vairāk šeit apgrozos jo labāk saprotu, ka Oho pasažieri man nevajag. Nu cik var gaudot par to ka sieva savāca savas kurpes un apakšveļu. Cik? Vīrieši arī mēdz raut ārā no sienām naglas ka tik nepaliku bijušajai. Un kad esi padzīvojis ar tādu sūdbambuli, tad satiec pāvus, knauzerus un citus nelikvīdus tad tiešām labāk vienai. Nu labi uzsāksi kopdzīvi, bet šamējais atkal kauks pa pasauli - oi, gultā ievilka, izdrāza nabadziņu un vispār attiecības veidojas par strauju. Dirsā darbs nu materiāls.

psychobitch  jā, kā te izlasīju zem viena foto komentāru - pabaksta ar koku vai nav sapuvis...:D
..varbūt sapuvis nav, bet tarakāni gan uzreiz uz visām pusēm

alvis25  Vis ir nosacīti . Ir laiciņš kad vajadzētu pabūt vienam , bet lielākoties gan labāk kopā . Tas arī ir siltums .

Labrador  Taa,kaa postkomunisma dziives telpaa dziivoshana vairumam ir izdziivoshana,tad jaavadaas peec dzhunglju likumiem.Sieviete shajaa gadiijumaa nav tas uzticamaakais sabiedrotais,ja vien nav maate,meita vai maasa.Un arii nav fakts.Pirmatneejaa dzhunglju kapitalisma izdziivoshanas likumi-katrs pats par sevi,baraa tad,kad izdeviigi.Gruutos briizhos viirieti nekad sieviete neatbalstiis un neuzklausiis,jo tad tai viirietis vairs nebuus aktuaals.Pametiis un meklees citu.Shajaa hieenu ciinjaa sievietes viennoziimiigi meklee to teevinju,kursh tai uz doto briidi dos kaadu materiaalo labumu,tachu tikliidz shis teevinjsh tiks savainots ciinjaa par mediijumu un kaadu briidi nespees mediit,tad taads vairs nebuus aktuaals,jo sievietei ir citas,aktuaalaakas nodarbes,nekaa paliidzeet dziedeet reetas.

strebla  Vienatnē šaubos vai var trīs bērnus "izveidot"...

uusins  ---> Nepiekrītu Tev, VECA_PIEPE.
Katram, kurš satikts: mēs vai mūs, ir sava misija. Tu, nepavisam, neesi "drūmākais variants". Tieši pretēji :) Nav tāda vārda "nevaru...". Ir tikai - "negribu!" Tajā arī slēpjas visu panākumu atslēga. Itin visā :) Kā katrs ar šo tiek galā, tas jau atkarīgs no katra indivīda atsevišķi

Geisha  Labrador! Labu vīrieti sieviete nepametīs. ja būs savainojies medījot gan rētas izlaizīs, gan apčubinās. Bet, ja saproti tas tas tēviņš nav ne pisējs ne mednieks tad nafig 100 kg lopu mājās uzturēt dēļ tās 200 gr desiņas (labi ja vēl lietošanas kartībā, bet var būt tikai ļerpata).

Labrador  Zinu vairaakus gadiijumus-taa saucamie veiksmiigie viirieshi,kurus dalja uzskata par dziives karaljiem vairumaa gadiijumu ir kaisliigi autobrauceeji.Neskatoties uz vinju gjeneetiski iedzimto autokaskadiera talantu un neizniicinaamo titaana BMW vai Yamaha,tomeer likteniigas sakritiibas deelj nonaaca vai nu labaakos mediibu laukos vai vai invaliida statusaa.Taas miiloshaas sievas peec tiem labaako lauku medniekiem iipashi neskuma.Reetas nepaliidzeeja dziedeet arii nu jau gjipsha karaljiem.Visos gadiijumos bija peec iespeejas vairaak pakampt un ganiibaas mekleet citu vaislinieku.Taadaas vladimirskij central valstiis,kaa Latvija,Rumaanija,Krievija,viirietis sievietes skatiijumaa ir nekas vairaak,kaa resurss,bet sieviete viiriesha skatiijumaa ir labaakajaa gadiijumaa aksesuaars,bet visbiezhaak-galja.Dziivojot shajaas valstiis ir vai nu ar visiem kopaa jaadzied Vladimirskij central melodijas likumiem vai nu jaapiesaka sisteemai partizaanu karsh.Veel variants-emigreet un pa laikam pasmieties par veiksmesstaastu.

raima  Labrador- ja jau tādi BMW kaskadieri, tad tas nozīmē, ka zema pašapziņa, nerēķināšanās ar ģimeni, egoisms. Kam tādu vajag? Kāpēc pirms tam neaizgāja? Vīrieši dažādi, gadās ka tā nemaz tas nabaga vīrietis sievieti neatlaiž...
Un palasot Tavu 1.komentāru- vīrišķis, kurš apgalvo, ka sievieti interesē tikai nauda, resursi, pats ir uzturams un sponsorējams.

Labrador  Raima-shii tipa un konkreeti man zinaamajiem ir liela popularitaatee postkomunistisko sievieshu viduu.90-tajos gados ideaala viiriesha etalons bija reketieris.Tagad to nomainiijis liidziigi domaajoshs tiesnesis,VID,KNAB darbinieks.Neskatoties uz to,ka vladimirskij central valstiis taadi pieprasiitie macho savas sievas sit,jo ljoti ljubii,taas nekad taadus nepamet!Dazhreiz arii par kriminaali ieguuto naudu kaadas cackas-kazhoka,viltoto brendu sominjas vai auskarus uzdaavina un arii ljoti svariigi,ka sabiedriibaa,draudzenju viduu var lepoties ar bratanu riiciibu.

Taapeec,Oho pasazhieres,maaciet saviem beerniem melot,zagt,mociit vaajaakos,dziedaat vladimirskij central un botakj po fenje! Tikai taa Juusu atvases dziivee kautko sasniegs!

Labrador  Piemirsu-ieteikumi,lai atvase dziivee kljuutu par veiksminieku,neljaujiet berrnam apmekleet maaciibu iestaades!Lai tusee ar chigaaniem un zekiem un maacas dziives gudriibas,kuras ljoti noderees politiskajaa un biznesa karjeraa.Ja beernu no skolas attureet nav iespeejams,tad audziniet vinju taa,lai vinja riiciiba buutu ieveeriibas cieniiga-lai sliktas sekmes,lai zog klasesbiedru mobilos un skolas eedniicaa dur tiem ar dakshinju!Lai rupji lamaa pedagogus!Juus biezhi izsauks uz skolu-nekautreejieties paariet frontaalaa uzbrukumaa-uzreiz saaciet rupji lamaat pedagogus un citu beernu vecaakus,Kliedziet peec iespeejas skaljaak un spalgaak!Nekautreejieties no histeerijas un draudiet pedagogus un paareejo beernu vecaakus tiesaa.Vienmeer uzstaajiet,ka juusu atvase ir iipasha!Ja kaiminji suudzas par izsistajiem logiem,nomiidiitajaam pukjeem,apskaadeetajiem auto,tad kliedziet tik skalji un tik ilgi,liidz guustat virsroku!

Tinte  Labradoram- Kādā gan bedrē jādzīvo, lai apkārt būtu vieni cietumnieki, viņu "draudzenes" un citi tamlīdzīgi personāži? Izskatās, ka pašam tāda vide patīk un piesaista tieši tāda tipa sievietes.
A pamainīt paziņu loku un paskatīties uz cita tipa sievietēm nav mēğināts?
Galu galā katrs pats izvēlas, ar ko draudzēties, tāpēc nav ko te raudāt par sliktajiem, ja pašu tādi pievelk kā magnēts.

piekraste  Viens nenozīmē vientuļš :)

Vanesa15  Patiesība ir kaut kur pa vidu. Labāk būt vienam nekā kopā ar kaut kādu draņķi un bezjēgu, bet sūdīgāk vienam nekā kopā ar SAVU un savu mīļo cilvēku.

Geisha  Labrador! Uz cik gadiem Tevi iesēdināja? Pastāsti mums kuru pantu tagad atsēdi? Tu ar savu naidu sevi nodevi. Tāda žults var būt tikai zekam. Neprasi, sausiņus nenesīšu.

av2  nee.

VECA_PIEPE  uz to #22:17 viedokli:

Redz kā vienam nav sanācis par īstu vīrieti būt ne tais tālajos 90tajos, ne arī šodien sievietes ir spējušas viņu novērtēt,...jo bērnībā nav bijis neviena, kurš ik vakara pasaciņas vietā pirms miega dziedātu Vlaģimirskij Central. Eh, vot ņevezuha,...ta kauč būtu iešūpojuši ar Kaupēnu:

"Meži meži, tumšie meži,
Ļaujiet man vēl padomāt!
Rīt man jāiet tiesas priekšā,
Patiesība jāstāsta."..., būtu takš izaudzis par staltu tautu dēlu!

Labrador  Paturpinot par seedeejushajiem.Ar ko vinju moreele atshkjiras no zagliiga beernunama vai pansionaata direktora,korumpeeta tiesnesha,prokurora,vai nabaga aplokshnju dakteriisha vai pedagoga moraales?Un ar ko savaa buutiibaa atshkjiraas bratana shalava no cieniijama,korumpeeta deputaata sievas? Vienkaarshi savaa riiciibaa zeki bijushi naivaaki un kautriigaaki,jo seezh jau paarsvaraa tie,kuri buljona kubicinjus lielveikalos fenderee.Muusdienaas ienesiigaakie zagshanas arodi-autozaadziibas,sutenerisms,narkodilerisms garantee ienaakumu,no kura nomaksaatais nodoklis attieciigajaam personaam garantee droshiibu.Vladimirskij central valstiis neviena sieviete nepaarmetiis savam pieguleetaajam,ka tas vairaak naudas nes maajaas un nav svariigi,kaa to ieguvis-aplaupot pensionaarus,tirgojot narkotikas vai zogot Eiropas naudu.

Tinte  Jāaaa....parasti jau cilvēkiem patīk dzert no avota, bet ir tādi, kam labāk garšo no peļķes. Un tad ir vienalga -dzer viens vai divatā ar kādu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu