Kā atgūt ticību sievietēm?

Ja vadoties no gūtās pieredzes liekas ka visas var būt izmantotājas,krāpnieces un stervas.Kā noticēt,ka visas sievietes tādas nav?Kā saprast kurai var uzticēties un no kuras labāk turēties pa gabalu?

alvis25  Te ir internets kur cilvēku noēd un izņigājas . Neņem galvā , lielākoties cilvēciņi internetā ir drosmīgi bet dzīve īsti zaķupastalas .

Edgars37  16:57

...labi, 50€ tai, kas iedos nabagam😃, citadi skiet, ka sperma jau pa ausim gazas ara😃!!!

jozolsen  Pat pasakās rakstīts...Princeses , jaunas smukas..Un tad tās bijušās princeses kļūstot vecākas -raganas ļaunās pamātes..Tici vismaz pasakām..

draboss  Grūti saprast, kādā vidē Tu apgrozies ka tik apokaliptisks vēstījums...Ikdienā (kolēģes, draugi, paziņas u.t.t.) sanāk satikt/komunicēt ar dažādām sievietēm un kaut kā man tas tik dramatiski neizskatās, kā jau dzīvē, vērojama dažādība.

Labrador  Krieviem labs teiciens-bei babu molotom,stanjet ona zolotom!!!)))

puuuka  Tev tiešām tā pieredze rūgta:(.....bez mīlestības neviena nebūs laba, ieklausies savā sirdī nevis OHO padomdevējos:)

Deisa  Ej uz baznīcu.

riks086  "...верить в наше время нельзя никому, порой даже самому себе. Мне можно."
(no k/f "17 pavasara mirkļi")

av2  ..jaasatiek tikai iisto, un vis ssitais oHo purvs aizmirsiisies.

makinlijs72  cilvēki jau kā tādi nav īpaši uzticami.ko tur vēl gaidīt no sievietēm,bet kompāniju viņas sastāda lieliski.

Vanesa15  atrodot pareizo sievieti.
Ganoties te, tu vēl vairāk izčakarēsi savu psihi

Ananda_A  Par to spoguli ir labi teikts! 15:16 Atliek uztaisīt pārbaudes eksperimentu...ieej uzlaikošanas kabīnē, kur ir vismaz 3 spoguļi un nokonstatē, kam pats sevī vairāk uzticies; savam prestatam, dibenam vai sāniem:DDD
Kad tas būs skaidrs, zināsi, kura sieviete tieši tev ir īstā; tā, kuras dibens, seja vai sāni tev patīk viņā(tātad sevī) vislabāk. Nu??? Kāda vaina??? Uz priekšu spogulēšanās gaitās:DDD

vivjenna  Araab, to pašu teicienu attiecinu par cilvēkiem visiem, tāpēc labāk strādāju ar suņiem.:D
Bumpastik, dzīvo tik nost, kam Tev vajag uzticēties sievietei? Draudzējies pats ar sevi.

vakars_uz_ezera  "atgūt ticību sievietēm" ??? Labs jautājums, ņemot vērā, ka sievietes uzdod tādu pašu jautājumu attiecībā uz večiem :)

došu padomu - ja neesi bāba, neizrādi savas vājības vainojot pretējo dzimumu - nu neesi bāba :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu