Vai tieva govs iedomājas,ka ir gazele?

Es te ne pirmo reizi dzirdu aizrādijumus par savu svaru,kaut arī nu neesmu nekāds tievais,bet nesveru 200 kg pastaigāt varu un ne tikai.Bet te ir tādas tievas govis,kas iedomājas ka ir gazeles un var kādu noniecināt par viņa svaru,vai vēl kādu trūkumu.Tad vai nu tieva-nozīmē ka ir skaista,gudra un vnk nepārspējama visās jomās.Vai arī tas tievums ir vienīgais kas ir?Atvainojos tām sievietēm kurām nav nekādu aizspriedumu pret svaru un vēl nezin ko?

Momo  pēc tava prāta iznāk, ka sievietei vispār nav tiesību vēlēties no vīrieša neko, arī labu izskatu. vai nu tieva, vai resna, bet govs. un ja gazele, tad riebīga, jo nemīl speķarausīti.
resnums ir nolaidība pret sevi. var nebūt distrofiķis, bet noēsties līdz simtpadsmit un tml kg ir nolaidība.

elga  Toties vīrieši atļaujas būt vēl bezkaunīgāki izteicienos, gan pa svaru, gan sievietes vecumu. Īpaši tas ir pamanāms, ja netiek pieņemts viņu piedāvājums tūlīt seksot un pie sievietes. Tad ir ko lasīt, ka veca govs, rena cūka utt. Tā kā esam ļoti jauki ar mīļvārdiņiem šādā jomā palutinātas. Tikai tie rupeklīši aizmirst , ka vīrietis noveco seksuālajā ziņā daudz ātrāk , nekā tā zākāta sieviete un no vecuma diemžēl neviens neizbēgs.Tāpat kā lielākā daļa vīriešu no plikpaurības.
Neuzskatu, ka kādam būtu jānonicina otrs, lai kāds būtu svars vai arī citas īpatnības. Tas jau norāda vien, kāds tas cilvēks un cilvēciskā būtība viņā ir. Te, ne izglītība spēlē kādu lomu, bet laikam jau attieksme ieaudzināta pret cilvēku no mazotnes,un būs tas svarīgākais, lai spētu saprast un cienīt otru cilvēku skatoties no vizuālās puses.

piladzoga  NAV glīti no skata ne pārmēru resnie ,ne pārmēru vājie..tomēr ne vienmēr resnumu vai kārnumu var cilvēks mainīt ,ja ir saslimšanas un lieto medikamentus ,kuri satur hormonus. Tie kuri saresnē izlaidības pēc , var saņemties un svaru nomest ,kārnajiem ,lai piebarotos līdz cilvēcīgam paskatam ir grūtāk.Tomēr pieauguši cilvēki dara kā uzskata par pareizu ,vairāk būtu jāsatraucas par bērniem.

Elektra  jā, esmu slaida gazele, ar to lepojos!:)

av2  Par galeejiibaam nerunaasiem , bet nezinkaapeec, ja taa padomaa, man patiik gan taadas, gan taadas, un taadas ariiii , ja vien vinnas....nav galvaa tukssas pavisam. Tiessi sseit, PA, man patiik taas, ar kuraam man domaas sakriit.

makinlijs72  kautkur redzēju tabulu,cik vīram jāpelna attiecībā pret sievas kg.120kg-var but bezdarbnieks,100kg-300eiro,80kg-600eiro,70kg-1000eiro,60kg-200eiro,50kg-ļoti daudz eiro.

Araabs  Manos laikos tās gazeles sauca par dēļiem parastajiem:))

Persona_N  Deisa: "Liekais svars liecina par slinkumu, bet slinki vīrieši sievietēm ne visai."

Deisa, vai Tu šo formulu attiecini arī uz sievietēm?

Ananda_A  Ak, uztver to kā komplimentu, ka sievietei interesē tavs svars un vēl kaut kas! Tad autoram paveras iespēja no daudzajām kritiķēm izvēlēties vienu, uz kuru izmēģināt, kā mainās viņas attieksme, kad viņš sāk šo aplidot un apbērt ar komplimentiem.
Tiesa, lai tā rīkotos, ir vajadzīgs prāts, vieglums un humors...

Nightwish  Interesanti, ka veltot apvainojošus epitetus sievietēm, Tu gaidi, ka Tevi mīlēs ar Taviem 150kg, jo esi taču ļoti jauks cilvēks.

vivjenna  Piekrītu Neko viedoklim. Ja cilvēks ir resns (resns nevis apaļīgs)slimības dēļ, tad tā nav viņa vaina, bet tie nesportiskie vīrieši ar grūrnieču vēderiem, kuri kā pāvi grozās pludmalē...Nu nē, ja nespēj atteikties no aliņa un reizēm pasportot, tad kas tur var būt skaists. Sevi jātur formā ne jau sievietes dēļ, bet savas pašapziņas dēļ. Ir redzēti klipi, ka sieviete cīnās ar sevi, lai neapēstu lieku kūciņu, bet neesmu redzējusi, ka vīrietis cīnītos ar alus bundžiņu un vinnētu. Un trenažieru zāles vairs neeksistē? Resnai govij arī jāpastrādā ar sevi, un resnam begimotam arī.

Valensija01  Manuprāt, galvenais, lai PAŠAM būtu labi, nevis uztraukties par to ko domā visādas vivjennas utmlīdzīgās...Konkrēti par pašu vivjennu, neizlasot pat līdz galam viņas rakstīto, ir skaidrs, ka sekls cilvēks.Tad nu katram jāizvērtē, kas ir sliktāk- kāds lieks kg vai "skaidas galvā" :D

preilene  Kas to lai zin, par ko govis domā un vai vispār domā.
Es gan nezinu visu vēsturi par Tavām problēmām ar svaru, bet, manuprāt, Tu pats uzprasies uz kašķi. Kaut vai, izlasot šajā jautājumā Tavu attieksmi pret sievietēm. Tā vien gribas iebakstīt Tavā sāpīgajā vietā.

vivjenna  Izrādās, ka cilvēki, kas mēģina uzturēt sevi formā un arī citiem iesaka veselīgu dzīves veidu, ir sekli cilvēki. Uzzināju kaut ko jaunu...:D

Valensija01  Arī par veselīgu dzīves veidu var izteikties korekti, ne tik prasti kā Tu- prastas bābas līmenī...! :D

ahava  Var jau visāds būt, bet žēl taču sevi aprakt speķī un ka neviens, Tevi ieskaitot, neuzzina cik smuks vari būt :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu