Vai slikts sex priekš Jums būtu šķiršanās iemesls ?

Runa ir par nopietnām attiecībām. Pieņemsim, ka Jums ir laba savst.saskaņa gandrīz visā, interešu kopība un citas vērtības, bet sexā neesat apmierināts (-a) ar partneri. Problēmas izrunāšana vai citi mēģinājumi to risināt nav līdzējuši, - jums abiem šobrīd ir atšķirīga vajadzība pēc seksa, kā arī fizioloģiska nesaderība (piem.vīrieša potences problēmas vai citāda), kā rezultātā arvien vairāk Jums personīgi krājas neapmierinātība šajā jomā. Ko darīsiet ? Meklēsiet mīļāko un paliksiet kopā ar partneri vai šķirsieties ?

dviinis44  īsti ne par tēmu,bet,Anitax:))Laikam otram vīram ar problēmas:))Ja jau viss tik burvīgi,kāpēc atkal iekš oho?:))

jurks  Pafantazēsim! Noteikti nevienam no mums šis nebūs aktuāls! Tātad- cilvēks, kuram (kurai) sex ir dzīves galvenā un augstākā vērtība zaudē, pēkšņi vai pakāpeniski, spēju izbaudīt šo laimes sajūtu?? Par iemeslu varētu būt izlutināta un pārsātināta sexuālā dzīve!! Vai šim ir iespēja sevi piepildīt maximāli kādā citā veidā?? Ir dzirdēts, ka konvertējušies dzimumi spēj pārspēt, sexa baudas ziņā, dauzkārt pārākā baudā, salīdzinoši ar tradicionālo, aizvēsturisko, tik ļoti atgādinošu iz dzīvnieku pasaulē praktizēto?? Tātad, jautājums- vai mēs izvēlētos pārākas baudas gūšanai šādu " mākslīgi" veidotu argasmu?? Kas ir atbilstošāks 21. gadsimta cilvēka pašapziņai, un ieviest jaunu sajūtu vēsmu, iestagnējušajā baudu līmeņu sistēmā!!

uusins  Patiesībā, ļoti jēdzīgs jautājums! Vīrieši - dzer kā lopi, smēķē kā tvaikoņi, absolūti nedraudzējas ar liekām kustībām alias sportu, bet pēcāk brīnās, ka krāniņš vien lepni karājas...
Iemesls dažiem aizdomāties par savien ieradumiem, pirms, putām uz lūpām, gānīt kādu, kura pieņēma lēmumu savā labā.
NNN jeb "nekad nesaki - nekad!" Nevienam nav tiesību otru nosodīt, jo nav zināms, ko pats darīsi līdzīgā situācijā nonācis. Nekas īpašs, vien skaļas domas... (palasot komentārus)

Atbildot uz jautājumu... Hmmm... Meklētu iespēju atrisināt šo jautājumu. Iespējams, ka pilnīga fiasko gadījumā šķirtos. Mani neierosina doma par mīļāko. Sevis paša dēļ. Es izturos tā, kā vēlos, lai izturas pret mani. Man tas ir svarīgi

Anitah  dviinis44 Nevarēšu iepriecināt tādus kā tu, jo man ar tagadējo vīru tiešām viss ok. Bet apnicis jau atkārtot, ka oho NAV tkai iepaz.portāls -te cilvēki piedalās Pieredzes apmaiņā, vērtē fotogrāfijas, raksta vai lasa dienagrāmatas, utt. Tā arī es te šad tad ienāku, bet mana dzīve ir ārpusē, ne šeit,

Emma45  Gan jau lielākais vairums sieviešu pieciestu sliktu pipuka stāvēšanu.Toties vīrieši, kā tik sieva nepiekrīt kamasutras izmēģināšanai, pati katru nakti ko jaunu nepiedāvā, tā skat, jau vīram mīļākā glaužas pie krūts. Attaisnojas ar rutīnu. Vai tad ne tā?

alvis25  Te ir jautājums ko nozīmē slikts seks ? Vai kāda no pusēm ir vienkārši jauna meklējumos ? Un te nevajag vainot otru pusi varbūt pats esi vainīgs ka neiededz liesmiņu ?

Svece  Slikts seks nez kapēc saistās ar sliktu pipuka nestāvēšanu ? Esmu pārliecināts ka 30 gadu vecumā es kā seks apartneris ar visu labo potenci varēju dod sievietei 15 % no tā ko tagad kad potence daudz ko pazaudējusi no ilguma , bet nākušas klāt labas zināšanas un mākas.

Edgars37  17:35

...super labak nepateiksi👍👍👍😃!!! Un tagad lai tik kada pamegina nosodit sluksanu pa kreisi😃-anitah komentu acis un zoklus ciet👍👍👍😃!!!

jadore  Mīļāko nemeklētu, šķirtos, ja nebūtu iespējams atrisināt problēmu un ciestu mana dzīves kvalitāte (noskaņojums etc). Dubulta dzīve nekādā veidā neinteresē.

MrJones  He...interesanti paskatiities....kaa te sievietes viena otru neuzticiibaa pabalsa....iedvesmo uz shkjirshanos.....nu...jauki jauki.... :) :)

Bet par teemu.......
Ja atklaatos, ka sieviete man nemaak uztaisiit minetu pietiekamaa kvalitaatee.....es SHKJIROS.... un nekaadas atrunas.....!
TAA NAV TAA LIETA KUR HALTUUREET!!!!!

fargo  vispār... dūša apskrienas šitādas lietas lasot. tik vienkārši, aukstasinīgi, mierīgi. žutj.

runcs51  Palasot dāmu komentārus,tik tiešam var kārtējo reizi pārliecināties,ka šī portāla publika galvenokārt sastāv no iedomīgām un naudaskārīgām mauķelēm....

Labrador  Spriezhot peec daamu komentaariem,ja ne visaam latvieteem,tad oho pasazhiereem iedzimts vecmaaminjas mauciigais geens.Viira kraans nav pieejams,ja ne tikai potences probleemas.Var buut darba komandeejumaa,var nonaakt slimniicaa ar aklo zarnu...tas buutu shkjirshanaas iemesls.

edding  " naudaskārīgām mauķelēm...." itin nemaz. Šoreiz runa par sliktu vīrieša varēšanu.

ne_meklejumos  Nu neticu es tam, ka saskaņa it visā, bet baudu viens otram sniegt nespēj. Ja nu ļoti smagas veselības problēmas, bet tad nav laika domāt par seksu.

edding  Labrador, atkārtoju vēlreiz. Šeit runa tikai par sliktu krāna funkcionēšanu. Jūs paši vienmēr apgalvojat, ka sekss ir bezmaz vissvarīgākais ģimenes dzīvē, ka bez laba seksa nav nekāda kopā dzīvošana.

makinlijs72  ja viņa domā,ka pielaide ķermenim ir sex,tad tas būtu labs šķiršanās iemesls.

runcs51  edd,palasi anketas....un dažus citus pieredzes apmaiņas topikus....godīgi sakot,šitādu ""rožu dārzu"" neviena citā portālā neesmu redzējis-tādu,kurš izskatās pēc rozēm,bet ož pēc mēsliem.Bet pavērot interesanti....tīri zinātniska interese...

Chris1986  nu tavā cienījamā vecumā vajadzētu vairāk par mūžību domāt, nevis par kopošanos

Vinetta  Palasot dāmu komentārus... (c)
BET palasot veču komentārus, ir ļoti viegli nojaušams, kuriem pašiem jau sākušās problēmas ar varēšanu...tāpēc arī tāds naids un nosodijums pret vairāku sieviešu komentiem par tēmu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu