Kam ātrāk aizmirstas?

Kad attiecības beidzas,kas atrāk aizmirst un vieglāk adoptējas.Vīrieši vai sievietes?Liekas sievietes pavisam bezjūtīgas palikušas.

Astronaute  Adoptēt var tikai bērnus līdz 18 gadu vecumam (vai kaut kā tā). Gribu redzēt "adoptēšanos" pēc atiecību beigām. Nepiekasos, bet nu galīgi garām.

Astronaute  Labi - man arī drukas kļūda - attiecību beigām.

valmierietis333  Aizmirst spēj tikai tie ,kas attiecības neuzskatīja par nopietnām , kuriem tās bija tikai tāds neliels romāniņš , neliela aizraušanās mēnešu garumā!

Pat ja iznāc no neizdevušām attiecībām cietēja lomā , vienalga neaizmirsīsi , nāksies domāt vēl un vēl !

Lai gan ir cilvēki ,kas bez sirdsapziņas pārmetumiem spēj ātri "mainīt zeķes" un izmest otru no sirds , tā teikt - nomaina tikai spēļ-mantas un turpina spēlēties , kā nekas nebūtu bijis !

Laikam šajā jomā esmu pārāk sīkumains , un nespēju tā vienkārši aizmirst !

piladzoga  NEZ VAI IZMESTU ZEĶU PĀRI ILGI ATCERĒSIES?

cita  Protams, ka sāp tam, kurš mīlēja, vai kā te saka vairāk pieķēries... Nav jau tik viegli tā uzreiz pārtraukt attiecības, vienmēr ir kāds iemesls. Domāju, ka vieglāk ir tam, kurš aizgāja, jo visu jau bija izlēmis...
Un, ne jau velti ir latviešu tautas sakāmvārds - Pagale viena nedeg...
Varbūt nemaz tā nav, ka neesi bez vainas...

TaaLinda  Kura ir tā bezjūtīgā, kura nabaga Bumpastikam pāri nodarījusi? Sabiedriskai fui viņai! Salauzusi sirdi nabaga Bumpastikam un pati dzīvo laimīga.Nu kā tā var. Bumpastiks tagad raud un nevar atrast nekur mieru un laimi.Šitā nodarīt pāri.Bumpastik-jūties labāk? ;)

raina1970  Neaizmirst neviens, vienkārši- tikko izbeigtas attiecības vēl ir emocionāli asa situācija- kā iniciatoram, tā otram.Ar laiku asums pierimst, un šķiet, ka līdz ar to viss aizmirstas, tomēr nu gluži tā nav. Ātrāk adaptēsies tā puse, kurai būs pabeigta situācija - pašai priekš sevis viss skaidrs- kas, kāpēc, un ko ar to visu iesākt, un kā tālāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu