Kādu vīrieti izvēlētos?

Sievietes,kādu vīrieti Jūs izvēlētos?
a)Slaidu,sportisku smukuli ar biezu naudas maku.Kas arī esot kopā ar Jums vienalga interesētos arī par citām sievietēm un Jūs nebūtu viņam vienīgā.
b)Apaļīgu,parastu romantiķi ar vidējiem ienākumiem,kas piederētu tikai Jums un uz citām sievietēm pat neskatītos.

nansi  Vīrietim jābūt gudram, interesantam un prasmīgam. Un ar savu attieksmi jāpanāk, lai viņu iemīl. Ja to viņš nespēj, tad nekādām ekstrām nav nekādas jēgas.

preilene  Ja izvēle tikai no šiem diviem variantiem, tad pirmo, izskatīgo. Būtu jautrāk.

preilene  preilenei deserts negaršo, preilene dod priekšroku gaļai :P

jurks  Piemēram- Tu gribi draudzeni īpaši neko nepiepūloties! Un samierināsies, teiksim, ar pieticīgu meiteni, jo bez piepūles, kāpēc gan nē? Bet ar laiku Tev sagribēsies pārmaiņas, sāksi palikt aktīvāks, interesantāks priekš jaukā dzimuma un Tu to sajutīsi un redzēsi, kā uz Tavu pusi būs pavērsti skati, jau kārdinošāku jaunkundžu!! Un Tevī pieaugs pašapziņa un lepnums!! Bet savu draudzeni jau gribēsies nomainīt pret kaut ko spožāku!! Jo jau esi kvalitatīvāks un vērtīgāks par to iepriekšējo sevi!! Pārsvarā gadījumos tā arī notiek!!

Deizii  Izvēlētos, to, pie kura sirds sauktu...Manuprāt, elementāri saprotams, nesaprotu, kādēļ jāraisa diskusija??? Bet,ja cilvēks vadās pēc aprēķiniem - tad tā jau ir cita lieta...

TATIJA  Te iederētos anekdote.Ēzelītis jautā Pūkam,kă rakstās vārds-mïlestība?Pūks atbild-to neraksta,bet gan to sajūt.

Ananda_A  Viss atkarīgs no vīrieša attieksmes pret sievieti un inteliģences. Tas, ka skatās uz citām nav nekāds grēks, svarīgi ar kādu attieksmi un nolūku skatās.

Ja tas smukulītis ir dumjš un vulgārs, tādam mazas izredzes, var skatīties un siekaloties cik tīk. Te jau tādi cukurvīrieši dreifē bariem. Apaļīgums nav ne+ ne -, ja tas nav tik trakā izpausmē, ka pašam traucē.

Rashela  Pilnīgi jebkurš vīrietis var uzturēt savu ķermeni labā formā, kačāt muskuļus, nopelnīt naudu, būt kopā ar vienu sievieti vai ar vairākām sievietēm... Atliek tikai nospraust mērķi, atbrīvoties no liekā, kas traucē mērķi sasniegt...un sasniegt mērķi! Viss ir iespējams :)

Es izvēlos to, ar kuru kopā apstājas laiks, iestājas miers un apklust domas...

Poteriks  vairums te ticamākais, ka nekvalificējamies ne zem a ne zem b... labi ja d vai e ..:)

un kāds A vai B atrodams, tad noteikti uz izķeršanu...

seenju_medniece  Tas vēl jautājums - kurš no viņiem izvēlēsies mani! Tam pasākumam ir jābūt abpusējam.

ahava  Tīrība attiecībās vienmēr ir intresantāka, daudzsološāka par netīrību pat smukā iepakojumā, ārējām formām ir tendence mainīties. Tas gan priekš neparastā ceļa gājējiem.

Dezyree  :D ne vienu ne otru, tad labaak - apljiigu ,plikpaurainu , labu veci, kas labi pelna, mani miil kaa traks un uz citaam neskataas. un romantika- kas taa taada??? pukjes daavinaat gudra sieviete iemaaciis pat visneromantiskaakajam. Pagraab maala piku un miici- taa ir Tava izveele vai uzmiiciisi podu, vai svecturi vai varbuut kiegeli :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu