Gribēju pajautāt?

Šeit ir daudzi kas iepazīties nevēlās.Vai OHO kādu sameklējāt un iepazināties.Vai vnk apnika meklēt?Un vispār cik te ir reāli iepazīties?Ir konkrēti piemēri?Man ir nopietni nodomi iepazīties,neviss tikai izklaidēties.Tāpēc varbūt Jums ir pieredze,kā tad te īsti ir ar to iepazīšanos.

AivarsN  Dažreiz patiešām pazūd vēlme iepazīties,kad kārtējā simpātija paziņo,ka nekur pārcelties negrasās,lai tad pārceļos pie viņas. Bet es tak neesmu gliemezis,kurš savu māju līdzi stiepj. Bezpajumtnieces jau laikam šeit neiegriežas.

limonija  Miers2 - daudzas foršās tup kādam pie sāniem, un tur nav nekā tāda, par ko ieņirgt. "Brīvie radikāļi"/"ceļojošie karogi" foršām sievietēm nekad nav īpaši interesējuši:D

Sakta  valmierietis333 un AivarsN, - viss atkarīgs no slāpēm, bet es stipriļoti izbrīnīta, ja būtu daudz rīdzinieču, kas būtu gatavas pamest gan dzīvokli, gan ierasto darbu galavspilsētā, draudzenes, iemīļotos pasākumus un gatavas pārcelties uz Valmieru vai Bausku. Ja kāda tāda atrodas, tad priecājaties, bet tie būs izņēmumi.

Sakta  kkāds gļuks, rakstīju: "stipri būtu izbrīnīta".

AivarsN  Rīga jau cita pasaule,diez vai arī saprastos,bet man Rīga ir pēdējā vietā Latvijā,kur es gribētu dzīvot.😱

mammina  Viss atkarīgs, ko meklē! Karmisko partneri, kurš spiedīs uz tavām vājajām vietām un vairāk būs problēmu nekā jēgas, vai kādu dvēseles radinieku vēlies satikt, ar kuru saprasties no pusvārda, ar kuru lieliski kopā īstenot sapņus un kurš neierobežos tevi kā personību. Variantu daudz!
Es esmu vīlusies Oho.... nevienas sakarīgas sarunas. Daži pat uz elementāriem jautājumiem nevar atbildēt, tad ko darīt randiņā .......

Labrador  Piemirsu-sanaaca satikties ar vieteejiem standartiem pat neatbilstoshi pievilciigu sievieti.Tiiri dabiski simpaatiska.Diemzheel paaraak aizraavusies ar austrumu religjijaam.Gribeeja mani vest chakras tiiriit.)))Pazinjam savukaart sanaaca tikties ar fanaatisku baptisti,kura vinju centaas ievilkt kriminaalaas sektas tiiklos.Veel kaada iecikleejusies uz horoskopiem.Smiekliigaakais bija feiks profils.37 gadnieces vietaa mani pie savas mezha maajinjas sagaidiija veca duushiiga veceniite veceniite.Daudzas iecileejas uz nebuutiskiem siikumiem,kuri vinju skatiijumaa ir globaala probleema.Visaam kopeejs-dziivo nereelaas dimensijaas-uzskata,ka Latvijaa dziivo vieni Trampi un Cukerbergeri un es taads neveiksminieks.Ipashi raksturiigs taalu lauku pagastu iedziivotaajaam,kur dziive iipashi neatshkjiras no Indijas.

Sakta  Pēc Labradora pastāsta par to vecenīti mežā atcerējos viena sava radinieka history... Viņam starptautiskā iepaz.portālā uzrakstīja ļoto skaista 35 gadīga sieviete no Krievijas, kurā viņš savos 40+ gados iemīlējās no pirmā aci skatiena (protams, virtuāli). Apm.mēnesi sarakstījās, arī sazvanījās nereti, līdz beidzot viņa uzaicināja šo ciemos. Līdz Maskavai ar lidmašīnu, pēc tam vēl patālu ar vilcienu kdabūja kratīties līdz N pilsētai. Bija sarunāts, ka viņa sagaidīs uz perona. Izkāpj, skatās, nav viņas, tikai paveca sieviete ar zirga pajūgu turpat netālu. Šis zvana, lai noskaidrotu, kur skaistule kavējas,bet atbild sieviete no pajūga, necila, nostrādājusies, krietni pāri 50 gadiem. Izrādās, feiks profils. Šis nikns protams un viņa vēl pajautā, vai nav ar mieru uz fiktīvām laulībām, jo gribot uz Pribaltjiku pārcelties.... Kārtējā mācība, ka nekad nezini, ar ko netā saraksties.... Diemžēl.

psychobitch  tas ir apliecinājums tikai tam ar kuru galu vīrietis domā attiecībā uz sievietēm..

av2  ir lloti daudz sakariigu sieviessu sseit.Palasi PA, ja patiik , ko kaada saka sseit , paskaties profailu , un ja bilde patiik , aiziet uz randinnu.

poga_parastaa  Nevēlos iepazīties tāpēc, ka te ir iziets cauri vairākiem etapiem, līdz galvā nospiedās "stopkrāns". Sākumā tikai sarakstījos, tad saņēmos drosmi un piekritu apmainīties ar telefona numuriem, ko ir nācies arī nožēlot. Ir bijis aktīvais randiņu posms. Kad nāca apskaidrība, ka 97%meklē gadījuma sakarus, apstājos.

valmierietis333  Manos novērojumos skaitlis vilka uz ~60% ...

uusins  Kādu, neilgu gan, laiciņu atpakaļ es šeit "meklējos". Tad metu mieru. Un nejauši satiku viņu reālajā dzīvē :)
Bet šeit - oho - ir sastopamas foršas Sievietes! Jāzin tikai, ko īsti pašam gribas :)

Monika1965  Tad, kad beidzot sapratīsim paši ko īsti vēlamies, tad arī nāks tas īstais.....varbūt))))

Hiranja  Esmu šeit daudzus gadus. Sākumā, kad tikai piereģistrējos, katru nedēļu bija vismaz divas jaunas sievietes. Tad sasējos ar vienu kuru tāpat kā vairākumu izmīlēju pirmajā vakarā. Nodzīvojām dažus gadus. Pēc apm.~3 gadiem jūtas atdziest. Tad atkal šeit un tā man jau ir bijušas vairākas nopietnas attiecības, bet starpposmos daudz mīļākās. Ja atdodas uzreiz, tas viež zināmas cerības, ja uzsit cenu - rindā šeit stāv citas. Galvenais vai patīk pašam tik ļoti, ka esi gatavs iztikt ar vienu, nu vismaz kādu laiciņu! Ir sievietes, kas te visu laiku cenšas uzsist cenu, izvirzīt prasības, bet nesaprot, ka tā var dabūt tikai lūzeri, jo tirgus šeit griežas sasodīti ātri. Katra dāma sarakstās ar vairākiem reizē, bet ļoti apvainojas, kad saprot, ka vecis rīkojas analoģiski. Te visu nosaka bilde un pēc tam tikšanās. Ja bilde laba, tiekoties atbilst reālajam un saruna veidojas tuva, tad viss notiek. Ja bilde nav, tad esi "out of range", tb nekas un nekas arī nenotiks. Sievietes, kas raksta "iepazīties nevēlas", bet bilde ir, ticamāk zemapziņā cer uz piedzīvojumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu