vai tas ir korekti....?

viirietis aicina uz pasaakumu-pats izdomaa,pats maksaa...vajadzeetu tik ierasties noteiktajaa laikaa un vietaa....
nav ne telefona numura,ne vaarda,ne fotograafijas...
ar to uzskata,ka atshkjiras no citiem viirieshiem,kuri pashi gatavi skriet uz jau samaksaatu un izdomaatu pasaakumu un taapeec vinjam ir taadi principi un uzskati-nebuus numurs,vaards un foto liidz pasaakuma norisei....

Edgars37  ...pec tam uzraksti, kam bija veltits pasakums, kastroliem vai kremiem😃, a mes jau pamazam saksim likt likmes👍😃!!!

fargo  lūk mans padoms - uz tādu randu neej. negrib darīt par sevi zināmu neko, tad nevajag. un nē, tas nav korekti.

jozolsen  Ko Tu vari zaudēt , cik nu vairs atlicis.....Vismaz izkustēsies un ja noveksies , arī pie kastroļa tiksies..

miers2  visu nosaka ērtības!! Ja ir ērti ierasties - ja tas ir tuvu pie mājas un nav daudz jācenšās , tad var ielaisties uz visādām muļķībām, jo reāli skaidrs, ka tikai muļķis var piedāvāt tik muļķīgu satikšanos uz šādu "pusaklo" , kad es tevi redzu, bet tu mani nē :) Faktiski tas nozīmē tieši to, ka nebūs ilgi jāgaida, kad atkal šis muļķis izpaudīsies un sastrādās vēl kādu muļķību, jo nekad nevar būt citādāk - muļķim vienmēr būs muļķa daba

miers2  Ak, jā -divas lietas aizmirsu piebilst - Deisa ir ar putniem un situācija patiešām nav korekta no vīrieša puses :( Tas nav romantiski - tas ir stulbi!

draboss  Atklāti pasaka savus nosacījumus, protams aizdomīgi, bet neteiktu ka nekorekti. Negribi neej. Nekorekti ir melot, sūtīt svešu foto u.t.t.

saagga  Ja nu taS BIJA POTECIĀLS DZĪVOKĻU APZADZĒJS?

NL_O  Nē, manuprāt, tas nav visai korekti.

Korektāks sludinājums varētu būt ~ tāds: ´Esmu nekorekts vīrietis, kurš meklē nekorektu Sievieti ar kuru pavadīt nekorektu nakti (perversijas neinteresē).´

Nu, ~ tā.
Piekritīsi - tā jau Tava laime vai vaina...

Geisha  Iespējams, ka vīrietis ir jau aplauzies ar kādu "Šarmantu" dāmu un tagad baidās. Vīrieši ir stāstījuši, ka atnāk dāma uz randu, bet viņam gribas mukt ko kājas nes, bet neērti. Tad nu nabags stostās un nezina kā beigt randu.

lady_super  Geisha - UN ???? Ja baidās, tad lai "mīž vešā", bet nejauc sievietēm galvu ar kkādiem bezkoordinātu pagrīdes randiņiem !

Geisha  Ui, ar maizi var nebarot te dažu labu, tik ļaujiet večiem zobus ciskā iecirst.....

Sakta  Geisha, bet Tu pati parakstītos uz randu ar vīrieti,kurš Tev atsakās atsūtīt gan foto,gan tel.numuru ??

ahava  Tiešām izklausās pēc izplatītāja. Saaicinās oho meitenes, pats vai sieva pastāstīs par preci un darbiņš darīts. Tas tiešām iekļaujās jēdzienā nekorekta (sagrozīta) informācija. Paskaties no citas puses, vari pasmieties un citas oho meitenes iepazīt ;)

valmierietis333  Varbūt viņš kāds fetišists ! Vai dievina paslēpes spēlēt(vai līdzīgas spēlītes ,kur viņam nosacīti pieder vara), no tā gūstot baudu!

Bet varbūt vienkārši baidās sievieti uzrunāt , varbūt no atteikuma bail !

valmierietis333  ... tādēļ bruģē atkāpšanās ceļu !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu