Kāpēc tā?

Kāpec šajā vecumā (46) nevienam neesi vajadzīgs? Neesmu dzērājs, strādāju, pelnu... pieņemami, seksā - nav sūdzību?
Sievietes - ko jums vajag?

Edgars37  Aha, sodien, tocna bija neviegla diena;), profils ar niku Torpedis protams nav, bet ar niku Torpedo ir gan, bet nu tas ir sikas nianses;), labi, pilnveidojies - per asperum ad astra;D!

jurks  Vai Tu pats sev esi vajadzīgs?? Vispirms meklē sevi un,kad atradīsi sevi, tad arī Tu meklēsi to, kas Tev ir vajadzīgs un atradīsi!!

Vanesa15  Nepareizā vietā ganies

Chris1986  Tev tiešām kārojas sava vecuma sieviete??? Ko tu iesāksi ar krunkainu mučeli???

Kemina  Tavs niks skaidri parāda, kāpēc Tevi negrib un nesanāk. Tu vēlies būt brīvs!

Deisa  Lai kāda interesētos par tevi, jābūt uzskatāmai informācijai, ka Tev ir smadzenes. Tas ir pirmais priekšnosacījums, lai par vīrieti būtu interese.
Ja nu pats vēlies būt iniciators, tad pārvērtē savu mērķauditoriju, kam vēlies būt vajadzīgs. Ļoti iespējams, ka tēmē ne pa sava lidojuma dūjiņām - tev nav nekā tāda, ko viņām piedāvāt, kas viņām jau nebūtu pieejams. Noteikti ir sievietes, kas novērtētu tādu kā Tu, tikai Tu uz viņām nemaz neskaties, nez kas Tev vajadzīgs. :)

Ananda_A  Vispirms izdomā, kāda veida interesi par sevi vēlies; glāstus, smaidus, sexu, dāvanas, uzaicinājumus uz pasākumiem...utt. Kad tas ir skaidrs, tad to, ko gribi saņemt, piedāvā tām, no kurām to labprāt saņemtu. Visām pēc kārtas.

Zināms skaits atsauksies uz tavu piedāvājumu. Tad sāc atlasīt tās, kuras tikpat aktīvi dod kaut ko tev pretī un vai tas ir tas, ko tev vajag.
Ja gaidi kliņģerus, ka paši kritīs no bebesīm...dabū tikai kliņģera caurumu:DDD

piladzoga  nevienam vai nevienai??? :D

sana62  brīvs???tiešām.????Super...laižam dzīvē... ;-)

Poteriks  pilnīgas aplamības

Vanesa15  Nopērc suni. Būsi vajadzīgs sunim.

uusins  Tu esi drošs, ka pats patiešām zini, ko vēlies? Un proti to attiecīgi izklāstīt?
Man drīz būs 46. Es spļautu pats savā akā, ja teiktu, ka par mani Sievietēm, šeit - oho, arī citur, nav bijusi interese. Līdz brīdim, kad kardināli nomainīju uzstādījumus :)

Monika1965  Kaut ko jau viņām vajag, bet vai Tevi?....nezinu, esmu senāka par Tevi, bet kā ir tā ir

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu