Vai jaunas attiecības var palīdzēt?

Ja pirms tam ir bijušas neveiksmīgas attiecības.Un brūce ir svaiga.Vai jaunas attiecības var palīdzēt aizmirst vecās?Un kā saprast,ka tās būs tomēr labākas par iepriekšējām?

psychobitch  protams, ka var palīdzēt un atklāt, ka var būt vēl labāk, tā jau cilvēks var viens pats sajukt prātā aiz sāpēm par tām ar kādu neizrunājoties, pilnīgi cilvēciski, ja atrodas, kas tevi uzklausa, tad es tikai par...

piladzoga  SĒDI pie vecās brūtes durvīm ,kamēr sāpe pārieit :D

Geisha  Neko labu nedos. Ir vajadzīgs laiks.

Pillerina  Katras attiecības ir unikālas. Un neviens jauns, khm, khm, ... pildītājs tās nenotušēs, neaizvāks no prāta un sirds kambariem, neizdzēsīs to cilvēku tik ātri kā pats iedomājies. Visu dziedē laiks, tikai laiks.

jozolsen  Tu ko ..Palīdzēt var tikai vecās..Jaunās jau neko nezina..

0508  Plāksterošanās... Riebīgi pret to, ko apzināti vai neapzināti izmantosi...

Chris1986  kā paveiksies. Nu kā it visā šajā dzīvē. Teorētiski pieļauju, ka plāksterattiecību partnere beigās izrādās galvastiesu pārāka par to, kas sāpinājusi

Discreta  Palīdzēt noteikti var, bet nekad nevar zināt, vai būs labākas. Nu, varbūt, ka kaut ko var nojaust...

Vanesa15  Tas nav prāta darbs uzreiz mesties citās attiecībās, jo ir lielas izredzes tādā apmāti debilā dvēseles stāvoklī trāpīt uz nepareiziem cilvēkiem, faktiski pārdoties jebkam par labu vārdu.
Ir vajadzīgs laiks, lai iztīrītu galvu, nomierinātos, pārdomātu savus mērķus un tad tikai šķirtu jaunu lappusi un skaidru galvu atkal izvērtētu kas tev der un kas nē.
Izmantot par plāksteri citus ir riebīgi un nežēlīgi. Karma neguļ :D Cik man zināms, plāksteri ļoti reti kad paliek kopā. Tas parasti ir uz kādu laiku, kamēr nomierinies, un tad čau, pie cita/as.

seenju_medniece  Jā, jā... Plāksteri vajag brūcēm uzlikt!

raina1970  Nē, nepalīdzēs, un arī šīs jaunās attiecības, visticamāk beigsies tikpat nejauki kā iepriekšējās. Kāpēc? tāpēc, ka cilvēks nav izdarījis mājasdarbu- izpratis sevi, izpratis, kāpēc tās iepriekšējās attiecības pačabēja, ko un kā darīja ne tā kā bija labi, un ko un kā darīja itin pieņemami. Kamēr ir aizvainojums, sāpes un viss pārējais kokteilis smadzenēs- nu nevajag par visām varītēm skriet meklēt kādu, uz ko to visu labumu izgāzt.. tikai pats sev līdzēt un izvilkt atkal normālā dzīvē.

inaralaima  Ja mums ir novītušas rozes vāzē ,mēs iegādājamies svaigas,tāpat ir ar attiecībām.Pēc melnās svītras dzīvē vienmēr seko baltā,pēc neveiksmēm mūsu acis ir kļuvušas redzīgākas,mēs dzelteno fosforu vairs neturēsim par īsto dzintaru.

av2  ar jaunaam attieciibaam ir..vieglaak. Bet dizzo miilestiibu tur neatradiisi. Tam vajadziigs laiks. Ilgs.

chaachaa  Ielāpu uz ielāpa neviens neliek. Ļauj paiet laikam, paies laiks, tad jaunas jāsāk, bet līdz tam, ar sāpi sevī sākot ko jaunu, nekas nesanāks. Būs tikai kārtējais tāds pats rezultāts.
Grūti teikt, ja abiem diviem, kas satiekas šādā veidā, ir viens un tas pats. Divi ielāpi uz viena ielāpa iespējams, iespējams, ko pasāks, bet ne pārāk ilgā nākotnes laikposmā!
Lai sāktu ko jaunu, vecajam ir jāizzūd, bet ja neļaut tam notikt, tad tas traucēs (pagātne) tagadnei un arī nākotnei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu